7

Анонимен

преди 6 години

Православни семейни ценности.

6

Cajun

преди 6 години

Ясно като бял ден е, че тая история е измислица, но дори и да не е, тя трябва да има предистория, нещо, което да я предизвика. За предисторията вие обаче няма да пишете, защото или не я знаете или няма такава. Срамувайте се от писанията си, журналисти, срамувайте се да пишете лъжи като тази статия!

5

Статистики

преди 6 години

Една средностатистическа вечер в едно средностатистическо българско семейство, включваща средностатистическо подозрение за изневяра и средностатистическа реакция на средностатистически български мачо, последвани от средностатистическа реакция на българския съд. Средностатистически, след 3 месеца (а може и по-рано), тази жена може да стане част от средностатистическата статистика.

4

ами

преди 6 години

Битов скандал който едва ли интересува цяла БГ,но удобен за пропаганда на извратената конвенция...Жалки сте

3

Анонимен

преди 6 години

И това е вярно само защото сте го написа?Много хора им се налага всики ден да полагат зверски усилия за много по-малко пари, от тези които ще получите за да пишете тези пасквили.

2

Анонимен

преди 6 години

Ами нека да не се грасува тая прословута конвенция....нека си избиват жените българските мачовци

1

Анонимен

преди 6 години

Eй така, както си седял, мъжът решил да понабие жена си, просто за спорта, нали? Без причина, без повод, само да й вземе страха? Глупости са това, което пишете, драги журналисти. Наистина ли ви прави удоволствие да пригласяте на джендърската конвенция? Наистина ли се чувствате добре да пишете врели-некипели за мъжете? Модно е, актуално е, разбирам ви - трябва да играете по свирката на ГЕРБ, за да ви харесат, може и нещичко да ви дадат, нали? Имайте мярка поне като си съчинявате социални драми!