195

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 16,"Кой пък беше тоя азиатец Лавров???" Дърта стара рептила, при това лъжеща!

194

Щирлиц

преди 6 години

Ако сърбите са у.лави като нас,нека се натискат за ЕС/ЕС.Не ми дреме за тях.

193

АТАКИСТ

преди 6 години

шоп ти 7.62 в тиквата искаш ли? смешен умен и красив протестър/***

192

Анонимен

преди 6 години

до атакист! ***, точно вие от партия атака ташунко сапа, се излагате за няколко сребьрника и си прокудихте милион гласоподаватели за вашата мафиотска партийка.

191

Анонимен

преди 6 години

Запада и Америка съсипаха Сърбия. Отнеха на сърбите Сръбско Косово,бомбандираха Белград,избиха невинни сърби,подпалиха етнически войни в цяла Югославия. Сръбският народ помни цялото зло,което западняците, мюсюлманите(турци,албанци,босненци),хърватите( католици) са им причинили. Ако Сърбия влезе в НАТО и ЕС,поради продажните "сръбски" политици,западняците ще съсипят сърбите. Проклети да са западняците-те са злото в света.

190

Анонимен

преди 6 години

195 Още ли мърдате след фиакското в Сирия

189

знаете ли

преди 6 години

Итересно по време на генетичните опити карали ли са комсомолките да правят кекс с маймуняците или вече е имало изкуствено осеменяване?Аз мисля че инвитро стана възможно през 1980 те години.

188

АТАКИСТ

преди 6 години

А такааа кажи им го Лавров. Тоя път от източната граница на Сърбия няма да влязат руснаци като в Донбас но тук сме достатъчно русофили да свършим работата !

187

Анонимен

преди 6 години

Предложете на сърбите по-добри условия от членството в ЕС и няма да имате проблеми.

186

недоумявам

преди 6 години

Аз обичам руснаците, но забелязвам че те не ни обичат и все гледат да ни натикат в киреча. Защо така бе братя? Например дадохме толкова пари да започнем Южен поток. Даже заварихме две тръби. Изведнъж без предупреждение Путин отиде в Анкара и потока отиде в канала.С кого са искат да ходят? С нас или с турците?

185

Ала_Бала

преди 6 години

По времето на т.н. Студена война, Югославия беше водеща страна на така наречените Необвързани страни. Югославаните бяха много добре. Те и сега се стремят към такъв статус, но ЕС, който е върхът на демокрацията и толерантността едва ли ще им разреши такава роля. Сърбия я чака съдбата на България - изсмукване на всичко годно към старите колониални митрополии. Господ да ги запази от тази благодат - ЕС.

184

Анонимен

преди 6 години

САЩ , Русия , ЕС - Абе Вие добре ли сте , наистина ли сте толкова наивни да смятате, че им пука за Балканските държави , просто си гледат собствените интереси и ако се наложи ще ни пожертват, без дори да се замислят. Всички били бягали на запад , да , бягат защото искат да живеят като бели хора и то си има причина , защото тук и на сантиметър не се доближаваме до този ,по-добър начин на живот. Колкото до ЕС , какъв съюз е това ,след като обслужва предимно интересите на Германия .

183

До 187

преди 6 години

Е па нали дадоха 5-6 милиарда за Майданката .....за тия пари трябва и г...ъз да се дава....сега и оръция да им давали....хамериканците продават но не дават ей така оръжия.

182

Анонимен

преди 6 години

ФАЛШИВИЯ ПУТИН Е ЕДНА ПИОНКА !! ТОЙ НИКОГА НЯМА ДА ИЗПОЛЗВА ЯДРЕНОТО !!!САМО ЕС ДАДЕ МАЛКО ОРЪЖИЕ НА УКРАЙНА БЕЗ ДА Е ДЛЪЖНО!!! А ФАЩ СА АБСОЛЮТЕН ПРЕСТЪПНИК КАТО РУСИЯ!!!---------------------САНКЦИИТЕ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ СА МНОГО МАЛКИ!!!

181

хахаха

преди 6 години

СУ-тата били стари , а F15/16 са чисто нови , модел от миналата година , смешни московитски *** сте беее !

180

Анонимен

преди 6 години

ФАЩ СА СЪЩИЯ БОКЛЮК КАТО РУСИЯ!!!!ТЕ СА ГАРАНТ ПО ДОГОВОРА ЗА НЕНАПАДЕНИЕ НА УКРАЙНА И ТРЯБВАШЕ ДА И ДАДАТ ОРЪЖИЕ КАКВОТО НЕ ДАДОХА ЗА ДА СЕ БРАНИ ОТ РУСИЯ И ГИ ИЗБИВА МАСОВО НА ТЯХНА ТЕРИТОРИЯ!!!

179

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 179"братска Русия"?--nич, на каква трева си бе?

178

annybody

преди 6 години

Някакви измислени началници като САЩ и Европейският "съюз" са убедени, че хибернацията на Мечката е вечна. Това, че на Мечката не й пука, е много неприятно и все някой се трепе да я гъделичка и да я разбуди - но който е дръзнал да нахлуе в леговището й, жална му майка.

177

Анонимен

преди 6 години

И какво стана след като свалиха старото СУ ? Руснаците пратиха там новите Су-35 и Су-34 с ракети въздух-въздух и разгърнаха на сушата най-новите С-400. Тогава западните смешници заквичаха побеснели. А колко еврейски самолета изпопадаха дори няма смисъл да се пише. Руснаците им ги сваляха през ден.

176

До 168

преди 6 години

Нещо си се объркал.Костов затвори пътя на американците,не на руснаците и от тогава никой друг не е посмял да направи подобно нещо.Днешните управници са едни мишки,които не смеят гък да кажат на новия по-голям брат.