13

Архиви на Народния

преди 6 години

кап. Николчев прави следните признания пред Народния съд: Двамата братовчеди Сава и Васил Кокарешкови побързахме да ликвидираме. Един от жандармеристите се вмъкна в стаята, където момчетата бяха задържани, и ги закла. Страхувахме се да не се открият телата им, защото бяха малолетни и ги унищожихме без съд. Затова дадох нареждане да не се оставят следи от убийството. По-късно ми докладваха, че с телата на момчетата жандармеристите са хранили цяла седмица кучетата. Така от ятаците не остана нито следа.

12

тТт

преди 6 години

Власт от комунист и сланина от *** се взема само с дране!!!А нали знаете каква е разликата между комуниста и сланината? Сланината поне е ползна с нещо.

11

Анонимен

преди 6 години

"Народният съд е необходимо и неизбежно правосъдие"Погледнете челните две статии за заплатите на депутати и чиновници, припомнете си състоянието на държавата и пак си помислете дали не е необходим народен съд.

10

Архиви на Народния

преди 6 години

На 22 февруари 1944 година Николчо Здравков Чампоев, на година и седем месеца, когато е разстрелян с особена жестокост 12 куршума са открити в телцето му, видно от протокола от аутопсията му. Убита е и майка му, опитала се с тяло да прикрие рожбата си. Застрелян е и 80 годишния му дядо. Не е от бандити, дори в царска България не е имало такива ***. Жандармеристи на негово Царско Величество. После карат съселяните да играят хоро около кървавите трупове. Както в "Хоро" на Антон Страшимиров.

9

Анонимен

преди 6 години

Той и ония дето нарече българите *** не виждаше причина да си подава оставката и още седи свит в парламента и се оглежда като паткан.Колкото да не ги харесвам тези съвсем ми паднаха в очите никакво достойнство нямат истински мекотели

8

Анонимен

преди 6 години

Кокала мазееен,как да го пусне.Прав е депутата До няколко дни ще се забравиии

7

Архивите на Народния

преди 6 години

1943Една вечер с камион изкарват за разстрел група арестувани нелегални в м. Суха река край гр. Етрополе. Без присъда. С тях е жена с невръстно дете. На светлината на фаровете увисват жертвите по дърветата с главата надолу и ги стрелят като мишени. Жената и детето гледат! Към тях се приближава агентът Вълко Ганчев от близкото село. Вади ножа и реже парчета месо от гърдите на жената, след което ги завира в устата на детето! Лови детето за краката и го удря в едно буково дърво, та мозъкът му

6

Анонимен

преди 6 години

БСП проповядва геноцид и престъпни идеологии (комунизъм, ленинизъм и диктатура на пролетариата). България няма да заприлича на нормална държава докато тази партия-тумор не бъде забранена.

5

Дранг нах остен

преди 6 години

Интересно, германската върхушка още се бори за реванш. Втората световна война завърши, задава се Третата, а дойчовците продължават да ръчкат. ГЕРБ ги разбирам - слушат и изпълняват, но останалите? Най-вече част от върхушката на БСП защо им се връзва? Тези хорица нямат чувство за самосъхранение.

4

Анонимен

преди 6 години

Е за такива като тоя БСП е в миша дупка. Проблема на нашата партия, е че не изхвърлихме гнилите ябълки. Безочлив лицемер.

3

Анонимен

преди 6 години

Комунистически насилник и геноциден елемент!

2

Анонимен

преди 6 години

Най -обикновен руски агент.

1

Нормално

преди 6 години

Къде се е чуло и видяло комунист да се извинява?Те винаги бяха "безгрешни", особено когато ликвидираха физически цвета на нацията скрити зад лицемерните си лозунги.