147

Анонимен

преди 6 години

Особено българите от индийски и турски произход.

146

Джендър пропаганда !

преди 6 години

Още преди да се заговори за ратификация на Истанбулската конвенция НПО-та финансирани отвън са издали книжка за деца, където се пропагандира джендър идеологията:https://plovdiv24.bg/***/Bylgaria/Istina-li-e-Komiks-promiva-suznanieto-na-decata-ni-za-biologichnite-zako-772663

145

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 134,"2.Който не може да дойде на протест да вдига максимално много шум от вкъщи. (тенджери, ***,чукове, железа,викове и др.)" Е това уби коня с лопатата!Виждаме ви многобройните митинги..., има няма 50 човека.

144

Анонимен

преди 6 години

Явно от въвеждането на трети пол патриотите няма да имат парични постъпления и затова са против.

143

Анонимен

преди 6 години

Има и много учителки с висше образование българки които пpocтитуират на Запад да хранят децата си и безработните си мъже в мизеpната държавичка българия.-------Тя уж "мизерна държавичка", но не позволи децата България да им сменят насила пола, както е при вас в Западна Европа?А ти да не си също учителка с висше образование?

142

Анонимен

преди 6 години

80% от пpocтитутките в Германия са българки.--------Ти от тях ли си, че знаеш?

141

Анонимен

преди 6 години

Има и много учителки с висше образование българки които пpocтитуират на Запад да хранят децата си и безработните си мъже в мизеpната държавичка българия.

140

За 155

преди 6 години

Българки от СтолипиновоИначе има много чужденкиНай хубави са рйскинитеНи стм им наложил ембарго след кражбата на Крим

139

Су 34

преди 6 години

До Анонимен Турчин е синоним Никога н е е бил народност . Турчин е наложен насила от дьо.нмето Аттатюрк с кръв и насилие .-----------Точно така, защото турци като етнос никога не е имало. Те по произход са от Алтай, днешен Уйгурски район на Китай. Съвременните "турци" са смес от гърци, българи, араби, алани, чеченци, черкеси, арменци и кюрди. Затова е спорно дали въобще представляват обособена народност. Не случайно в езика им има толкова много арабски, български, арменски и кюрдски думи!

138

Анонимен

преди 6 години

80% от пpocтитутките в Германия са българки.

137

За 142

преди 6 години

Чукча, Ти прочете ли статията?!

136

Анонимен

преди 6 години

До 147А най-големия виц е , че е Истамбулска конвенция!Турция - като една "напреднала" хомосексуална държава е точното място за тази конвенция на извратени и перверзници!

135

Анонимен

преди 6 години

България - скоро няма да има такава държава.

134

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Няма защо да правим референдум и да трошим народна пара.Трети пол няма в България, никога не е имало и никога няма да има.Третополовите ги търсете на Запад ...

133

Зозо

преди 6 години

ГЕРБ взеха да подминават и *** вече. Тая конвенция ще прелее чашата. То не бяха идеи за всяка фирма с адвокат, ДДС върху личното потребление във фирмите. Остава и с ДПС да се съберат и да гласуват конвенцията. От БКП са против конвенцията за пред хората, Решетников в президентството мълчи като п/ка, Слави и той. ВСИЧКИ СА ***!!!

132

Анонимен

преди 6 години

А при записване на децата за детска градина или за училище, пак ли предимства ще има за третополовите пред нормалните? А при интервютата за работа?

131

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Турчин е синоним Никога н е е бил народност . Турчин е наложен насила от дьо.нмето Аттатюрк с кръв и насилие .

130

ами

преди 6 години

Как хитро започнаха тези,безполовите....първо парад а сега всичко трябва да става по тяхному....Цялата история е повече от отврат!!!

129

шматка

преди 6 години

До 140Заради бедноста и корупцията да оставим този проблем така ли.Дженди

128

Анонимен

преди 6 години

ТОВА Е ВЯРНО!! ПОЛА МОЖЕ ДА Е САМО ЖЕНСКИ И МЪЖКИ!!МЪЖ С ПЕРУКА АКО ЩЕ И ЦИЦИ СИ Е ПАК МЪЖ ДОКАТО ГО ИМА ИЗРАСТЪЧЕТО!!!!ХЕМАФРОДИТИТЕ СА ДВУПОЛОВИ НО СА СУПЕР РЯДКО НЕЩО!!