15

Фактолог

преди 6 години

Нормално е с такива родители децата да са такива,каквито са.Те не само изглеждат евтини,но изглеждат и у....родливо като от филм на ужасите.

14

Алекс

преди 6 години

До ЛилитВерно ли не си чувал/а досега някой мъж да е бил привлечен от интелекта, излъчването и други, различни от джуки, качества в някоя жена? Предсатвям си какви "мъже" имаш около себе си. Има една категория плява, където нацепени и рендосани в мозъка австралопитеци се привличат от намазаните физиономии на също толкова рендосани в мозъка джуконосителки. Ти явно добре пулваш в соса на тази среда и ги чаткаш нещата, кой с какво се привлича.

13

Хем бъркаш,

преди 6 години

хем театралничиш, Александре Попов.Грешката ти се корени в изречението "поколението на техните родители се е изгубило някъде в прехода с всичките си комплекси".Непълнолетни и малолетни кифлета, изглеждащи нелепо за възрастта си, е имало винаги.Неуместно е да приковаваш на позорния стълб което и да било поколение, то от това да следват изводите, че държавата гине - цялото поколение са калпави родители и са създали деца, годни само за древната професия.На теб кой ти каза, че се висшият съдник?

12

Анонимен

преди 6 години

Каквато майката- такава и дъщерята!

11

===

преди 6 години

Екстра са си децата само къде са още малки за такива снимки.След три,четри години ще са огън като майките си.Има си нужда и от такива и то голяма нужда.Твърдо подкрепям новите попълнения преиждащи по заведенията в София.Без много претенции,шише уиски,малко на ти тва,дай ми тва и така.

10

Сияйна мъдрост

преди 6 години

Хубавите жени са тези, чиито дадености предполагат по-големи възможности за отглеждане на дете. Това е БИОЛОГИЧНО!Външният им израз варира през вековете:Едно време мъжете са харесвали дебели жени - това е означавало, че са нахранени, т.е богати!После са харесвали свръх-бели жени, защото значи не са работили на полето, т.е са богати!После загорели - можели са да плащат за почивки.Скоро дебелоустите ще са ДЕЙСТВИТЕЛНО ще ги възприемат като красиви, защото са богати. И това е БИОЛОГИЧЕН закон!

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимно 4във верния сайт си

8

Анонимен

преди 6 години

Щом го правят, значи мъжете, към чието внимание се стремят харесват това извращение. Иначе нямаше да го правят.

7

BigDick4you

преди 6 години

Сашко, днес изби рибата, моето момче!Чалгата не е "само музика"- тя е манталитет, стил, визия и начин на живот!И е плъзнала навсякъде!Мислех те за по-умен...

6

annybody

преди 6 години

Нищо чудно - при такива родители.Разните му там Сузанити и -елии са минало още преди да са станали настояще.

5

Лилит

преди 6 години

Много са си добре децата. Хубаво е младите дами от най-крехка възраст да полагат грижи за себе си. Това е в основата на продължението на човешкия род. Защото до сега не съм чула за случай мъж да е заговорил непозната жена понеже е привлечен от огромния и интелект. Виж, ако нещо друго по нея е огромно- мъжът със сигурност ще се престраши! До акъла се стига после, като, в повечето случаи, нито е наложително да присъства, нито се очаква. А и се развива и впоследствие. Ако го няма.

4

Анонимен

преди 6 години

Krasivisa off

3

Анонимен

преди 6 години

България така и така си отива, спасението за това което е останало от народа е само присъединяване към Туриця, 500 години се запази българското при турците, иначе ако не се присъединим към Турция след 50 години български народ няма да има, ще има нов вид животно - булгаропитекус неоандерталус.

2

Анонимен

преди 6 години

Момичетата изглеждат наистина потресаващо зле. Устните им са най-ужасни. А за да си го причинят, очевидно не разполагат и с елементарен умствен багаж. Което би могло да се твърди и за техните родители.

1

анонимен

преди 6 години

Ужас, ужас