70

Анонимен

преди 6 години

До МиялИ кой уби над 200 малолетни деца без съд и присъда ,кой раздаде 60 милиона за *** глави ,кой изгори 3000 къщи ,кой идаде 10 000 смъртни присъди за четири години ,1941 -44 г, кой разстреля през това време 1800 войничета ,кой обяви война на САЩ и Англия с ръкопляскания ,песни и хора ,кой гори живи в пещите ,кой направи Белият терор ,кой удавяше с шлеповете ,кой ,,Кла народа ,както турчин те го е клал ,, ?И кога е създаден Белене ?Не е след 9 септември .

69

PD

преди 6 години

Въвъ всеко време, който люби народа си, той не умира.Борбата е безмилостно жестока. Борбата както казват, е епична.Аз паднах. Друг ще ме смени и... толкоз.Какво тук значи някаква си личност?!Разстрел, и след разстрела - червеи. Това е толкоз просто и логично. Но в бурята ще бъдем пак със тебе, народе мой, защото те обичахме! А бъдните поколения, нека се огледат в своето време, вместо да оценят миналото. Имат ли смелостта, да обичат народа си така. А вяра?

68

Анонимен

преди 6 години

Имало е Народен съд и това е било ХУБАВО НЕЩО!!Ако днес имаше такъв там щяха да попаднат видните КРАДЦИ на нашето време....Боко, Цоко, КОЙ, Киро-гела, Черепа, мутрите и т.н. и т.н.

67

до бай Иван

преди 6 години

ами то много не се вижда да е фалирал - най- богатите хора са руските олигарси. Всички най-луксозни курорти се надпреварват за руски туристи - защото отсядат в най-скъпите хотели и вили. Просто народите на "проспериращия комунизъм" обедняха, защото в един момент властимащите разбраха, че ще им е много по-добре всички тези пари, които се харчат за хората, образованието, здравеопазването, златните медали и космоса, де си ги харчат сами по луксозни яхти

66

Анонимен

преди 6 години

Интересно кой проведе по-голям геноцид на българския етнос в цифри-БКП или ГЕРБ?Смени се обществената формация.Вече няма за народа, това толкова ли ви кефи на фона, че насилствено поради икономически причини се разгони българския етнос по света?Много сте прос-ти, кой ще ви връща и какво? Това е капитализъм, няма собственост на народа.

65

Миял

преди 6 години

До към 65 Тогава-70;Хитлер печели изборите на втория тур ,след като Сталин изкомандва немските комунисти да гласуват за Хитлер.По случай 50 г. на Хитлер Сталин му изпраща телеграми и го уверява че заедно ще строят СОЦИАЛИЗЪМ.

64

Боко Тиквата

преди 6 години

Нас червеното знаме роди ни!Нас не ще ни уплаши съда!

63

бай Иван

преди 6 години

Виждам,че в поста децата на *** подскачат,защото безплатен обяд няма.Откраднатото от държавата трябва да се върне.Говорят за космоса,за металургията и Олимпийските медали.Но защо не отговорят на един единствен въпрос- защо ФАЛИРА "ПРОСПЕРИРАЩИЯТ " комунизъм у нас и в СССР?

62

Анонимен

преди 6 години

че то герб са си отрочета на комунизма.

61

Миял

преди 6 години

До до Миял--63.За 1 ден на О-в ЛАСА са обезглавени 1200 пленици от японците. Япония не иска да подпише безусловна капитулация.Не иска окупациони войски.Иска тя да накаже виновниците . След първата бомба даже воените извършват преврат. След втората се колебаят още 1 седмиц. Можеше да има и трета. Ако Сталин имаше бомба и с какво да я пренесе ,щеше да я хвърли в центъра на Европа.Сталин не демобилизира армията си/11 милиона/ и блокира Зап. Берлин 1948 г. 1950 г започна Корейската война.

60

към 65 Тогава

преди 6 години

излиза че България е БИЛА НАЦИНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКА още преди 1944 щом се е присъединила към Хитлер - ГЕНИАЛНО и била БРАТСКА със СТАЛИН - още по-гениално - ЧЕТЕМЕ И НЕ ВЯРВАМЕ НА ОЧИТЕ СИ

59

Анонимен

преди 6 години

"Време е Герб да направят пълна ревизия на т.н." преход",който е изпълнен от БКП"E не помниш ли, че лично вожд Борисов рече, че ревизия ще се прави за всичко след 2002-ра година? Явно не му е удобна темата.

58

Анонимен

преди 6 години

Всичко е политика. ГЕРБ в последните години започват да губят почва. Преди имаха електорална подкрепа 2 пъти по-голяма от тази на БСП, но сега са почти изравнени. Вероятно всичко това е замислено като пропагандна акция, която по някакъв начин да рефлектира негативно върху политическия им съперник. Да не мислите, че български политик някога ще направи нещо от чиста любов към истината? Вероятно зад всичко се крие гадно политическо боричкане, в което са готови да жертват децата в училище.

57

бай Иван

преди 6 години

Време е Герб да направят пълна ревизия на т.н." преход",който е изпълнен от БКП и партийната полиция ДС,при който бе обезкостена държавата и народа.Липсва след приватизационен контрол .Икономиката е в ръцете на комунистите.Какъвто им беше комунизЪма,тскъв им е и капитализЪма.Комунистите вкарваха некадърните си деца във ВУЗ тук и в СССР,а най-некадърните в партийни школи и АОНСУ или т.н. "Работнически факултети". Е,резълтата е очеваден-нсй бедната страна от всички бивши соц.страни.

56

Миял

преди 6 години

До Анонимен--52;Б--я никога не е била фашистка. Хитлер беше СОЦИАЛИСТ. Вие *** посрещахте хитлеристите. Вашия идеолог Т. Павлов тогава пише;НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИТЕ И КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ СА БРАТСКИ ПАРТИИ.Прочетиго бе неграмотен.ВСВ беше започната от Хитлер и Сталин . Тя беше МЕЖДУСЪЮЗНИЧЕСКА.

55

ontokonto

преди 6 години

Тоя безмислен цирк с комунизма джендърите от герб го правят, за да ни отклонят вниманието от безобразните кражби, корупция и ако могат да пробутат и третополовата си конвенция. Какво ни пука дали комунистите са крали мандри, дали жандармеристите са им рязали главите и те после след 9-ти са рязали техните? Това е минало. Вместо да се съсредоточат върху настоящите проблеми и да подобрят живота на хората, тия изчадия грабят с пълни шепи и ни залъгват с басни. Господ вижда бе ***, себе си лъжете

54

до Миял

преди 6 години

моля питайте Японците от Хирошима и Нагазаки, които поколения наред плащат цената от атомните бомбандировки има ли по-лоши убийци от ***

53

Анонимен

преди 6 години

Тоя целият път го е правил комунистическият диктатор Живков, мойто дете. Ето тая кръпка 20 години по-късно я положи демократът Костов, а на оная отбивка за "еко" тоалетна сред природата лично Бойко Борисов й преряза лентата по националната телевизия.

52

Миял

преди 6 години

До Анонимен--49;Кой уби ,след ДЕВЕТИ,Ген. Вл.Вазов и 3-мата му сина.Кой уби 4 сина На Райна княгиня--Ген.И.Дипчев,Полк, Дипев и още 2. Турците не са избивали ,колкото тъпите ***.Жертвите в световен мащаб са окоио 200 милиона. Само през гражд. война в СССР са избити 24 милиона. През трите голодомора 13 милиона.Няма по-же4стоки убийци от ***.

51

Анонимен

преди 6 години

Ще изучават ли колко произвеждаше селското ни стопанство тогава? Ще изучават ли че имаше металургия, рафинерии, корабостроителници, машиностроене, химическа индустрия, текстилна индустрия, консервна промишленост, която бълваше продукция за Близкия Изток, един от най-силните в света производители на тютюн. А военните заводи имаха уникална продукция. И всичко това осигуряваше работа на всички, нормални за тогава доходи и възможност за почивка през лятото, финансираше здравеопазване и образование.