27

Rebel army

преди 6 години

Набирам доброволци бунтовници за партизанска война срещу правителството.

26

БългаринЪ

преди 6 години

Защо трябва да плюете и тролвате идеята на Каракачанов? На мене ми харесва. В Израел жените им карат по 24 месеца служба, а вие тука като чухте казарма и подскочихте като опарени. Ай сиктир.

25

анонимен

преди 6 години

През седмица ходя в Сърбия . Питам : Защо Сърбия поддържа наборна армия от млади мъже ( и момичета ) , със сравнително добра военна техника ( камиони , въоръжение , казарми и т.н.) , а ние - не ?!?!

24

Анонимен

преди 6 години

до 25 Бе ти у ред ли си бре. Ако ще има казарма тя ще е доброволна. Поне прочети някой ред от статията...

23

Глупости

преди 6 години

Ненормалници, популисти! И как ще върнете -момчетата зад граница бе, те бачкат за три хиляди евро и ще дойдат да отбият служба за 600 лева??? Знаеш ли кога, точно никога!Знаете ли колко съдебни дела ще ви заведат особено богатите за да не влязат синовете им? Първо няма пари, те не могат да им осигурят минимални средства и среда за да служат, второ, това няма да мине в парламента защото ставаме отново комунистическа държава, и трето миналото никога няма да се върне!

22

докато

преди 6 години

Докато агенти на ДС, с атрофирали мозъци, безкрупулни и корумпирани бандити ---ни дават акъл как да живеем---НЯМА ПЕРСПЕКТИВА В ТАЗИ ДЪРЖАВА. ОПОМНЕТЕ СЕ, ВЕЧЕ 30Г. И ТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ РЪКОВОДЯТ, НИЕ ГИ ИЗБИРАМЕ, НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ!

21

Анонимен

преди 6 години

То народ не остана, бе, каква казарма?!

20

Анонимен

преди 6 години

Казарма отново, ОК, но категорично отличаваща се от старата. Офицерите да са за пример, физически и интелектуално. Старшините също. В никакъв случай извращения, както имаше с младите войници. Всеки разкрит случай, военен съд и затвор. В боя няма стари и млади войници, има задружност и взаимопомощ. А храната, качествена и силна, не онази по--мия с която ни хранеха. Условията за почивка и баня, съвременни. Баня всеки ден! Качествени униформи и екипировка. Здраво тренировки и подготвка за всеки!!!

19

Анонимен

преди 6 години

До 18NIE DGENDERITE SME PO-DOBRI VOINIZI OT VAS NORMALNITE

18

Анонимен

преди 6 години

До НГВСВътре си. Тоя южнокорейския тенесист с 20 диоптъра отстрани Джокович.

17

ооо

преди 6 години

интересно какъв процент от отслужилите казарма са ЗА новата такава и колко от неслужилите са против? имам подозрение , че европе далите направиха повечето синове -мамини синчета., или *** човечета!

16

Анонимен

преди 6 години

Доброволната-чисто ии просто ще са професионални,с кратък срок а договора.Има хора които искат да служат,но договор отпоне 3 години им идва много за да постъпят като професионални.Няма лошо да служат и да получават справедливо възнаграждение за това.

15

До НГВС

преди 6 години

Зависи по кое време си бил на комисия, ако знаеш какви инвалиди съм виждал вътре,а съм бил граничар, хора с болни крака в род войски дето се ходи по 40 км на ден ..

14

Абориген

преди 6 години

то от кадроваците не успяхте да направите мъже и войници, а какво остава за тея

13

Анонимен

преди 6 години

Сменете си смешното заглавие, бре. Зайците ревяха когато беше задължителна казармата, а сега ще е доброволна. Кой ще влезе доброволно като знае, че няма да му е добре вътре?

12

Анонимен

преди 6 години

За 600 лева заплата ще разчитат на млади момчета от бедните региони на страната (не, че имаме и богати такива де....). Ужас...

11

НГВС

преди 6 години

НГВС - Не Годен за Военна Служба. Дали ще ме вземат с 7 диоптера и далтонизъм. Къртици ако им трябват евентуално :)))))))))))) защото съм много як в ръцете и краката.

10

Анонимен

преди 6 години

VAGNOTO E DA SE ZASHTITI RODINATA,A NE KAKVA ZAPLATA POLUCAVASH.OBICTA KAM RODINATA NE SE IZMERVA S PARI.

9

радев

преди 6 години

моето дете е пацифист и няма да се обучава в убийства

8

lol

преди 6 години

Жалка картинка, то вече и самоиловите войници го видяха !