59

Цвъч

преди 6 години

Ще подпишем и още как!Дума сме дали,а герберастката дума не се коментира.

58

Анонимен

преди 6 години

Цвъкоо..конвенцията ви става само за задни цели..след добро омачкване че да не се хлъзга!

57

ганьо

преди 6 години

е като не ви притиска цялата ли я втасахте че до нея опряхте?

56

Анонимен

преди 6 години

И днес изцвъка нова глупава лъжа, която противоречи изцяло на вчерашната му такава... Това в психологията и психиатрията се дефинира като шизофрения.

55

Анонимен

преди 6 години

Toja s papkite ot delovotstvoto na mvr sko4i ta se sabravi kakvi gi drankasche do v4era dnes drugo drankasch zezo. Dobre 4e schofiora vaachta ti koito videsche gadnija komunist general schopov ta te nabutaha da si rabotnik v mvr a boiko te isdigna stiga si plampal 6 apartm vili milioni4ets lev4eta ja popei s veso marinov pesenta ot zarvul stanag milioner

54

Мислеща

преди 6 години

До някъде е прав, че БСП използват случая, за да се качат на гребена на вълната на народното недоволство. Аз съм 99% сигурна, че ако те бяга на власт и те щяха да са ЗА конвенцията, защото натискът отвън щеше да е същия. Тук не става въпрос за отделни партии, защото днес ги има, утре може и да ги няма в управлението, но ИК ако се приеме остава и ще е в сила и това е проблемът.

53

Анонимен

преди 6 години

Дискусиите около конвенцията служат за отвличане на вниманието на народа от това че е подложен на насилие и геноцид излизащи от рамките на всякакви конвенции. Нали бе, Цецко!?

52

ГЕЙБераст-помияр

преди 6 години

Това недоразумение на природата с пъпешовидната глава - Цвинокио Шестапартаментников ( ДЖЕНДЪРА) и възпитаник на Помощното Училище във Вършец, бих го нарекъл "КЛОУН", но нека да не обиждаме цирковите артисти!!! Всичко от ГЕЙБ - *** за Еврогейско развитие на Билгария ги натискат с СМС-и да приемат Анадолската Конвенция!!!

51

Анонимен

преди 6 години

Предлагам Истанбулската конвенция да се прекръсти на Швестерската конвенция.Така нещата ще са по-ясни.

50

Обективен

преди 6 години

В насилието няма цвят, пол, религия, възраст!!! Насилието си е насилие!

49

===

преди 6 години

Това ни е "елита" - Цецо Жендъра и Боби Религиозни - дето Църквата се гласи да го отлъчи - ужас..........

48

Анонимен

преди 6 години

Ей..Цвъко!Ти да не се имаш за "държавата" ве *** смачкан!

47

Анонимен

преди 6 години

Днес така, утре иначе.... Ден да мине, друг да дойде.... Важното за тях е да си проверяват сметките на края на месеца с колко са се увеличили, за сметка на изстрадалия български народ.

46

Анонимен

преди 6 години

"Цветанов: Никой не ни притиска за конвенцията!"Гузен негонен бяга.

45

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 40Абсолютно си прав. Цецо е ГЕРБ-ерския Йозеф Гьобелс.

44

Анонимен

преди 6 години

Насилието е начин на живот в България от 1989 година насам, разни трибуквени организации питай Бочко.

43

Анонимен

преди 6 години

Другарите управляващи първо да докажат, че могат да изпълняват и настоящите ни закони, които защитават жертвите на ВСЯКАКВО насилие, включително и на домашно, като полът по нашите закони е без значение и без тая К. После да обяснят тя за какво точно е нужна на държава, която си има вече закони. Дали и доколко се спазват - това зависи пак от управляващите. И една поредна К няма да промени нещата.Не се приемат закони, от които ефектът е неясен. В случая не е обяснено какъв ефект се очаква от К.

42

Цв. Цв.

преди 6 години

"Никой не ни притиска...", ама ние сами се натягаме. Щото сме физкултурници-отличници.

41

Анонимен

преди 6 години

Е как не ви притискат? Нали в инструкцията пише "няма мърдане" и ти сам каза, че каквото и да става до края на юни трябвало да се ратифицира? Ти сам това го каза вчера, днес пееш друга песен. Защо?

40

Анонимен

преди 6 години

Тоз не го ли покриха от ГЕРБ и не му ли намериха някаква платена и безотговорна служба, която да отговаря на манталитета му? Като му възлагат подобни задачи, само постигат обратното на онова, което целЯт.