17

ДО 5

преди 6 години

А кой плати изборите на Тиквун за да си начеше егото след избирането на Радев за президент?????Още повече, че за запазване на някакви морални ценности в обществото и недопускане на младото поколение да се възпита в нетипични от всяка една гледна точка идеали, си заслужава парите!!!!

16

Анонимен

преди 6 години

Аз пък искам референдум за обявяване на ГЕРБ за многополова партия.

15

Добре

преди 6 години

Коментарът ми е за хх

14

Кико

преди 6 години

След като единствения нормален Световен Лидер - Доналд Тръмп се изсмя на въпросната конвенция и я хвърли в коша за ***, това е знак за всички нормални хора, които не са напълно запознати с детайлите на така свирепо натисканата Истанбулска Конвенция, че трябва да се бяга от нея като дявол от тамян!!!!!

13

Анонимен

преди 6 години

За жалост лека-полека ни натрапват всички гнус.отии и изв.ратености на запада. И това става със слуганажа и овчедушието на политиците, независимо от коя група са - сини, червени, зелени и т.н.

12

Добре

преди 6 години

Пиленце, българите не искат да учат децата им за "нестереотипните" роли на половете и за джендърите!

11

Анонимен

преди 6 години

Истамбулската конвенция е проблемна не заради намеци за трети пол или социален пол, а заради специалното третиране на женския пол. Значи мъжете може да ни пукат от бой, да се гаврят с нас, да ни съсипват психически, но няма проблем. А, ако кажеш на жена, че не е красива се приема за зверско издевателство. Истамбулската К, всъщност дава право на жените да се гаврят с мъжете. Това е проблема, но никой не го споменава.

10

Анонимен

преди 6 години

Това е яко народа да се хваща да учи английски , крайно време е и избирателите които по някаква причина досега не са го правили да го направят.Е БСП ви стимулира да учите интернационалния международен език, и накрая и изпит ще има. референдум звучи по добре от изпит да не чуствате като първокласници.

9

Анонимен

преди 6 години

Абе то й половината еврогейска партия не иска ама Бацето като е казал да, няма връщане.

8

хх

преди 6 години

Тази конвенция е един от многото документи, които от години се разискват в ЕС и асоциираните държави /като Турция например/.Тя нито е много важна,нито е много спешна,нито си заслужава заради нея референдум да правим.Просто опозицията и някои маргинални политици я подхванаха за да има за какво да се дърлят.А балканската ни простотия катализира нещата до истинска истерия.Щяла била да обслужва гейове и лесбийки-ами нали сте големи мачовци бе, от тях ли ви е страх, ще ви изнасилват ли, що ли?

7

Анонимен

преди 6 години

Е, комунофилистиците ще се за конвенцията. Справка - Дърева, Симов, Вигенин, Станишев и бая други

6

Додо

преди 6 години

За всеки нормален човек е ясно, че има някаква *** игра във въпросната Истанбулска Конвенция, след като под един покрив се слагат домашното насилие и...обявяването на Трети Пол! Откъде накъде се смесват тези неща?!? А, може би на принципа покрай сухото гори и мокрото! Едно е сигурно, ако на Бойко не му уври главата ГЕРБ ще загуби поне 1,000,000 гласове! За радост на Корнелия и Сие! По-добре Меркел да му издърпа ухото, отколкото Третия Пол да му изяде главата!

5

922

преди 6 години

До ДобреОт много началници бойко стана разноглед!Важното е,че баш големия началник САЩ не я е приел!

4

БСП=мръсни комунисти

преди 6 години

Да се сиктирдосат политически импотентните ни политици! От толкова богат избор на важни теми като корупция, съдебна система, образование, сива икономика... те се захванаха за най-популисткото. Ествено българинът е ***, много го дразнят "правата" на геюве и лезбийки. Може да е цифра беден ама му е важно му да се тупа в гърдите колко е свърхпотентен и как децата са му най-голямата грижа, чак до толкова, че чувства възпитателният си дълг за изпълнен, ако псува или бие злите геюве и лезбийки.

3

Анонимен

преди 6 години

БСП ли ще плати разходите по референдума?

2

Анонимен

преди 6 години

Сега ще кажат, че народа не е компетентен да изкаже мнение.

1

Добре

преди 6 години

Шах и мат за ГЕРБ! Какво ще обяснява Бойко пред началниците?