39

Анонимен

преди 6 години

Прословутите IT специалисти в цялата страна са не повече от 15- 20 хил. души, със среден доход 3 хил. лева на месец - при лошия социализъм това бяха работниците на например два завода Видахим -Видин и Химко -Враца, които взимаха по минимум 300 лева чисто, които сега по покупателна способност се равняват на 3 хил. лева.А тогава във всеки град имаше предприятия и работа. Тогава 200 лева чисто се равняват на сегашни 2000 лева.тогава пенсиите бяха 60-80 % от заплатата, над 100 лева, или над 1000 сег

38

след Занзибар

преди 6 години

През 2015 година, българската икономика е стигнала нивото на българската икономика от 1989 година! През 1989 България е била на 27 място по Бруто вътрешен продукт, а през 2016 е на 68 място, след Занзибар. И за това ли са виновни комунистите?

37

До 36

преди 6 години

Най-бързо изчезващата нация сме, защото ти си импотентен и няма кой да жена ти. На всичкото отгоре си *** комплексар, пораженец и те мързи да отгледаш деца, което пък няма нищо общо с икономическата ситуация в България.

36

До странджата

преди 6 години

Големия процент от собствени жилища мислиш че са придобити по времето на ГЕРБ? Ти имаш ли връзка с главния?

35

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Вярно, можеше и по-добре... - ако не бяха саботажите на БСП... - те, дори опозиция не могат да бъдат, а камо ли да управляват...

34

Анонимен

преди 6 години

Пълни глупости!!! Латвия и дори Сърбия въобще не са след нас, погледнете цифрите! От Балканските страни официално само Македония има по-ниски доходи от нас. Аман от манипулации!!!!

33

До 25

преди 6 години

Коя е тази държава която отчита като водещ фактор минималния доход, другарю със завършен 3-ти клас? Какво правим с онези държави които не съществува минимално заплащане? Какво правим с онези държави в които работещите на минимална ставка, са под 10%?

32

Анонимен

преди 6 години

Никой не мрънка просто говорим за статистиката. Явно статистиката са едни цифри, които всеки си ги тълкува както му е угодно. Според статистиката в статията сме много добре. Според друга статистика сме най-бързо изчезващата нация. Е как става тази работа не знам питайте някой статистик.

31

Анонимен

преди 6 години

Верно е тука пишат масово неудачници или платеняги да плюят. България става все по-хубаво място , но тука група миндилии по цял ден обясняват , колко била зле България. Мишкиии.

30

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Напредъкът при ГЕРБ е осезаем:- рекордни спестявания в банките- най-голям процент собствени жилища в Европа и света- рекорден брой лични автомобили - при това с един водач- препълнени хотели, ресторанти и кръчми- КПП-тата се задъхват от български туристи по света- летни и зимни курорти пращят от български граждани- пенсионери изхвърлят през балконите излишните валута, злато и скъпоценности...

29

манолов

преди 6 години

До Анонименпишеш само глупости

28

До 20

преди 6 години

Не бе IT-тата в София са 10 човека, получават по 20 лева годишно и бонус баничка с боза, и да това са хората с най-високи доходи в България - сериозна жал ми за неудачници като теб, чието единствено забавление е да плюят по всички които правят и са постигнали нещо. Аз не съм IT, но изкарвам повече от 2 500 месечно чисто - обясни това.

27

Циник

преди 6 години

Аааахахахаха.... хубав виц!Вие имате високи средни доходи... ама досега никой не ви е "светнал"

26

Един

преди 6 години

Чета колко ни хвалят и се чудя дали са объркали страната, или не са и се гaврят с нас.

25

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До Анонимен 28Ти в паницата на стария хъш не гледай...

24

Анонимен

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАа ти какво работиш - ***

23

Анонимен

преди 6 години

Браво напред само. Тея дето мрънкате за заплати. Подавате си молбата за напускане , регистрирате си Фирма , инвестирате пари и време , назначавате хора и им плащате 5 к заплати . Да покажете на всички, как се прави :))) До тогава ...По тихи ...вие сте просто работници и толкова вие стандарта и на вас и на държавата.

22

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Тези, които се оплакват има защо... - в обикновен делничен ден те не работят, а киснат пред мониторите...

21

Анонимен

преди 6 години

В никоя друга държава не се отчита среден доход като показател за благоденствие а МИНИМАЛЕН.

20

Анонимен

преди 6 години

Българина много мърмори, обаче фактите говорят, че ние попадаме в онези 20% от световното население с най-високи стандарт на живот. И понеже реших да погледна класацията в оригинал, днес.бг джурналистите да обърнат внимание, че фигурират само 80 държави, европейски страни като Македония, Албания, Черна Гора, Грузия и т.н. изобщо липсват.