177

Анонимен

преди 6 години

Тази конвенция със сигурност ще бъде ратифицирана. Така както ви вдигнаха цената на тока и продължават да ви я вдигат, въпреки "протестите" преди време, така и сега ще ви наложат тази конвенция, защото така са заповядали господарите от европа. Това ще е пълна разруха за българското семейство.

176

Шоп

преди 6 години

Митрополитите, начело с патриарх Неофит, излязоха с обръщение до обществото и институциите, в което предупреждават, че документът въвежда опасна gender идеология-А дали е така?Дали са прави?

175

Членска карта №7

преди 6 години

до 170Слабо! Ако беше и брат си съблазнила, можеше да разчиташ на закрила от Конвенцията!

174

Анонимен

преди 6 години

Мале това ИД-Истанбулска декларация съкратено като ИД-Ислямска държава,ако не са едните,другите фанатици ще ни унищожат.

173

Анонимен

преди 6 години

здравомислещ човек с IQ над средното и нормална психика, няма религиозни потребности и не се вълнува от мнението на отживели институции. Моралните ценности не са религиозно обвързани. Вярвайте в ада и рая, това е единствения начин да придаде смисъл на елеменатарното си съществувание...

172

Историк

преди 6 години

До АнонименБлагодарение на светата православна църква, сърбоманите станага сърби, гъркоманите - гърци, щото религията е една и съща, все света и все православна, да я таковам в таковата, тая гнуста гръцка вяра!

171

Анонимен

преди 6 години

"германците правят деца"???сигурен ли си??КОИ ТОЧНО "ГЕРМАНЦИ"ПРАВЯТ ДЕЦА???То пък бива да се лъже ама чак толкова не бива.

170

Анонимен

преди 6 години

KOITO NE E SAGLASEN S KONVENZIATA NE E EVROPEEZ,TOI E ZA SAUZ S RUSIA.IZPOLZVATE EVROPEISKITE FONDOVE,A NE POCITATE SVOBODATA NA POLOVETE.

169

Един от милионите

преди 6 години

Борисов, заявявам ти тук и сега: изпята ти е песента, ако тази *****щина мине в парламента !

168

Анонимен

преди 6 години

За никакво насилие над жени не става дума ЦЕЛТА Е ДРУГА ЯВНО.Една декларация НИЩО НЕ ПРОМЕНЯ,ДА НЕ БИ в нашите сегашни закони насилието над жени да не е наказуемо??Приказките за една трета бити жени са ГНУСНА ЛЪЖА и се вижда и без очила а анкета сред български граждани го показа!Щом дори фтентично десните които са крайни либерали са преобладаващо против поне според мненията в официоза на Прокопиев значи ИД не трябва да бъде тема в българското общество!

167

До АfD Германия

преди 6 години

И как ще оцелеят българите с отрицателния си прираст? Германците правят яко деца - ще имат достатъчно за нормалните полове и за още пет вида полове освен тях, а тук 1 се ражда - 3 умират.

166

Анонимен

преди 6 години

За мен хомосексуалните хора с като евреите преди хиляди години. Сега те трябва да извървят своя път към ...

165

Анонимен

преди 6 години

Хмм и сега Борисов???Целуваш ръка на попове къде завариш,палиш свещи и се кръстиш за щяло и нещяло,ТОЙ ТИ Е ГОСПОДАР и с НЕГОВА ПОМОЩ ти управляваш СПОРЕД ТЕБ САМИЯ!!!Ами сега?!"Българския"хелзински комитет подкрепя ИД а тях ги знаем ВИНАГИ ПРОТИВ БЪЛГАРИТЕ И ТРАДИЦИИТЕ ИМ а ти говориш сега като тях?!Успяхте с кляфките Цачева и другата очиларка Захариева ДА ОБЕДИНИТЕ НЕ САМО ЦЯЛОТО АНТИГЕРБЕРЕСКО ОФ ами и хора които са гласували за вас И ВАШИ ДЕПУТАТИ И МИНИСТРИ ДОРИ!!!БОРИСОВ НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ!?

164

"Викаме",

преди 6 години

значи викате според нашата църква е нормално да си млатим жените дома, това било част от нашите многовековни традиции...............................................Митрополитите, начело с патриарх Неофит, излязоха с обръщение до обществото и институциите, в което предупреждават, че документът въвежда опасна gender идеология и преследва цели, различни от прокламираните - за защита на жените от насилие.

163

832989

преди 6 години

До Анонимен 164 поне един пример , кои права на жените не са защитени според нашето законодателство ???А , ако нещо липсва да се приемат подобни текстове / в съотвествие с конвецията дори / , гарантиращи още по-голяма сигурност на жените

162

Анонимен

преди 6 години

Спах с гаджето на брат ми. Тя е много сладка. Съблъзних я въпреки, че тя не си падаше по жени.

161

Анонимен

преди 6 години

MNOGO SDI PADAM PO MAGETE,ZASHTOTO GENITE MIRISHAT.GENATA E PLOD ZA RAZPLOD

160

АfD Германия

преди 6 години

Браво на БПЦ, България и Българите ще оцелеят ! За жалост в Германия църквите - католическата и евангелистката - работят за унищожението на немския народ, ръка за ръка с комунистите, зелените, социалдемократите (демек другите комунисти) и НПО-тата на Дж.Со.

159

Анонимен

преди 6 години

значи викате според нашата църква е нормално да си млатим жените дома, това било част от нашите многовековни традиции

158

Аз подкрепям

преди 6 години

Аз ПОДКРЕПЯМ всички до 26-тия пол ! От 27 до 32 трябва да се забранят!