62

Т'ва е

преди 6 години

До 61 АнонименНяма лошо!Който може нека да говори.

61

Анонимен

преди 6 години

Емигриралите в София "хранят" и помагат на близките си в провинцията, не ги храни лорд Евгени Минчев или Цецка. Икономиката е така структурирана, че струпването на капитал става само в София, а извън София има едни феодали които плащат на крепостните селяни колкото да не умрат от глад и да не им спрат тока.

60

Анонимен

преди 6 години

София обхваща много села ! Не е като други градове от петицата

59

Бай Иван

преди 6 години

Не разбирам защо бургаският Лук ойл,замърсява Бургас,а си плаща данъците в София.Сигурно има и други подобни случаи.Как тогава София няма да е най -успешната икономика.

58

до 61

преди 6 години

Това е защото има туристи, ***. Ходи в софийските оазиси факултета и Хр. Ботев, като искаш да ти е "столично".

57

Анонимен

преди 6 години

Това е така само защото много отрасли (включително селското стопанство) бяха занемарени.

56

До Анонимен

преди 6 години

Като не ти хареесва Пловдив, ходи във Враца, Монтана и Видин ... !!!

55

АНТИ

преди 6 години

Няколко милиона мишлета,още чакат бъдещето светло,а живота ни тежък е, за което,виновни са крадци и корумпета.

54

Анонимен

преди 6 години

До гогопроблема Ви е че живеете по някаква отминала "слава" а не мислите как да си развиете района, в Русе, Варна същата работа, до преди 10-15 години Пловдив значително изоставаше от Варна по стандарт на живот, ама докато във Варна се радваха на руската мафия дето изкупуваше земята с една групировка , Пловдив лека полека без много приказки и фанфари ги издуха

53

Анонимен

преди 6 години

Лятото бях за малко в прехваления Пловдив.В едно кафене на пъпа на града бях седнал и от едната ми страна говореха на турски,а от другата на ***.Българска реч не чух.

52

IYI Кайъ

преди 6 години

До Russia the bestДо 1991 година България хранеше СССР.Сега Турция храни Русия.

51

Т'ва е

преди 6 години

От стари времена българите сме си бедни и слаби.

50

гого

преди 6 години

кой загроби Плевен център на тежко машиностроене и нефтоореработване, сега е център на шивачки и плетачки на ишлеме. Един от големите циментиви заводи буквално унищожен, сега на негово нясто е зелена поляна райграс пидравнена като стадион.Плама плевен, трън на оня руския наместник Златев. Години наред се кихаха нангизи на всяко правителство тази рафинерия да не заработи, а нямало монополи...

49

Russia the best

преди 6 години

A Русия като ви хранеше си мълчахте като риби.

48

Анонимен

преди 6 години

Какви 20 града? Градовете с точно 5, не повече!СофияВарнаБургасПловдивСтара Загора

47

Анонимен

преди 6 години

С тези наеми в софия, само добре платени и квалифицирани пришълци може да се справят. И какъв е извода - нискоквалцифираните и нископлатени дейности се обслужват от местни софиянци които не плащат наем.

46

Анонимен

преди 6 години

До 49Най-големия ръст в населението на София е именно по времето когато е действало софийското жителство, през тоя период София нараства от 400 хил. до 1,2 млн - ФАКТ

45

Анонимен

преди 6 години

До фактитеЗащото на север от Балкана не ядат асфалт.Той Бойко хубаво ще им направи пътища ама какво ще ги правят като не ядат асфалт?Нека гласуват за *** *** и да чакат бай Тошо да се върне да ги вземе на работа в ТКЗС-то където да не правят нищо и да крадат каквото им хареса.

44

Гост 47 - продължени

преди 6 години

Не мога да разбера, нима хората, които застават зад това проучване, се срамуват да кажат нещо и за "хранените"? Това е ужасно. Защото и там, извън 20-те центъра, работят хора, оцеляват и се борят всеки ден, те заслужават подобно изследване, а не просто неглижиране.

43

Анонимен

преди 6 години

До Един от Видинзначи западането н севрозапада и всички крайдунавски градове започва още от 50-те години с национализацията и преориентирането на страната от Европа към СеСеСерето, и затова най-виновни са комунистите, които Вие по неясни причини продължавате да избирате