12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10Айде стига с простотиите,тук става дума за селско стопанство!

11

Минос

преди 6 години

Само схеми,измами,далавери, ..прах в очите на хората..Млечни,месни ментета ..ГЕМЕО...Мъртви села...90 %безработица..Животновъдство е в червената книга..Кой му пука??Хора вече няма ...!!Важното е, че ще ни свършат ....Планът Раундъп работи

10

селянин

преди 6 години

""България има дългогодишни традиции в областта на селското стопанство" е точно тук е корена на проблема. Докато другите държави изпробват нови методи, ние разчитаме на "традициите" които просто не са адекватни за днешно време.

9

Анонимен

преди 6 години

Тролейбусите от депото в Петербург да налзват с хибридни постове) проруски циркаджии

8

Анонимен

преди 6 години

С работа гърбав се става богат не се става. Кой луд на днешно време ще рине пръста и гюбрето за някакви си жълти стотинки. Някъде по света дребното и средно земеделско стопанство може да осигуряват достатъчно доходи и нормален начин на живот но в България не.

7

Ес

преди 6 години

Ни помогна да развием селското ни стопанство и благодарение на това ядем китайски чесън, сръбски моркови и гръцки ябълки. Меркел каза, че още има да ни помагат.

6

Анонимен

преди 6 години

"Две трети от износа на селскостопански продукти вече е насочен към държавите от ЕС."Износът на какво, на селскостопански кадри в чужбина ли? Предполагам, че не говорите за продукцията, защото тя фактически беше ликвидирана с влизането ни в ЕС.

5

АНТИ

преди 6 години

Мила родино,ти беше земен рай,но те напълниха със ГМОот край до край !!

4

нeнормaлник

преди 6 години

А зимата сняг ли ще ядат "сезонните работници"!?

3

factotum

преди 6 години

По скоро след 89 година какво се случи, демокрацията се случи на селското стопанство. Помним ликвидаторите..., след тях дойдоха квотите!

2

Анонимен

преди 6 години

Какво селско стопанство след 2007, та то загина геройски още след 1989 и беше закопано от нямащите аналог в света ликвидационни комисии.

1

Анонимен

преди 6 години

Пасища, пасища , пасища но няма овце !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!