238

Анонимен

преди 6 години

Ах ха ха ха най корумпирания щял до бори

237

whaaat

преди 6 години

Абсолютен фарс. Единия - мутра излязла от подземния свят, а другия се беше сдушил с мутрите и даже имаше партия с купени гласове. Говорят против себе си (против корупция де)

236

Анонимен

преди 6 години

Обеща, че страната ни ще приеме и Истанбулската конвенция============А пита ли Началника, Тикво? (Оня горе...не тоя в Брюксел)

235

Инвеститор

преди 6 години

На мен ти ми отсече боровете и направи пешеходна пътека за врабчета! Не си ли спомняш ве оу!

234

Анонимен

преди 6 години

НАРОДА С КЛЕТВИ СРЕЩУ БРЮКСЕЛ

233

DiesIrae

преди 6 години

Като гледам как за 17 дена имаме 10 трупа и 1 бере душа от днес като нищо за 3 години ще пребори цялата корупция освен неговата (с други думи пълен успех ще се отчете пред другите хрантутници от Европа) и така ще си продължава докато не умре най накрая и не отърве държавата ни от присъствието си. Но с нашия късмет ще си изберем друг - още по *** и още по алчен.

232

ognyanz

преди 6 години

Преди време Бойко беше признал, че е *** човек. Сега призна, че е "зелен човек". Явно има моменти на откровение. А в това, че ще пребори корупцията за две-три години, не знам дали и той си вярва. Ще освободи ли например Делян Добрев от парламентарната група на ГЕРБ? Не ми се вярва. Дори и да иска, калинките ще се разбунтуват, защото ще се уплашат, че някой от тях е следващия. А като тръгне така, може и до Цецо да се стигне.

231

Анонимен

преди 6 години

ти си пръв БУДА !

230

Анонимен

преди 6 години

Този път Бойко е прав. Ще пребори корупцията с Канадска борба. Сам срещу себе си. Победата му е сигурна.

229

Mobile

преди 6 години

ЕС е създаден от продажни образи, които искат да направят България страна на малцинството, а тука дето само коментирате, ако бяхте излезли да стачкувате много повече щяхте да промените, вместо да си чешете езиците само. ПРОСТИ БЪЛГАРИ, щом държите един *** да ви управлява и да си прави с вас каквото си иска.

228

Анонимен

преди 6 години

Б.Б. е имал предвид, че в следващите 3 години само гербери и близки до тях ще могат да крадат и да печелят нагласени обществени поръчки.Извъртял го е така, че простия материал да не разбере........знаем ги тия герберски номера.

227

Анонимен

преди 6 години

Само дето не се закле,че ако туй не стане ще се самоубие със заглушител

226

Анонимен

преди 6 години

Борисов хубаво изрежда какво е свършил, но забравя да каже коко е откраднал от завода за ***, магистралите, за санирането да не говорим, там е пладнешки грабеж с цел да се купуват бедните гласоподаватели, къде е санирането в София и Пловдив????

225

Анонимен

преди 6 години

Още 3 години управление на ГЕРБ и да пишем некролога на тая държава!!

224

Анонимен

преди 6 години

До 235 Тодор Живков ряпа да яде, ББ го надмина по всичко -простотия, неграмотност интриганство, слагачество пред '' господарите'' да изреждам ли още д..ебил такъв

223

:))

преди 6 години

До 234 АнонименЩе поживеем и ще видим! Но след като спрат фондовете, може и да запорират откраднатото в офшор сметки! Готино, м!:)) Остава гола поляна и пръст в ... ! -:))

222

Анонимен

преди 6 години

Василев::Аз съм селянин ***. ДЖЕЙМС БОНД /МИ-6

221

Анонимен

преди 6 години

С подписването на конвенцията ще се даде повече права и повече защита на жените, а ние мъжете, ще сме дискриминирани. Децата ги оставям настрана. Такива договори, конвенции и каквото и да е друго не трябва да се подписва когато се отнася само за едната страна. А и от кога в България жената не е на равно с мъжа? Не ходят на работа, не гласуват, не карат кола, армия, полиция и още, и още. Феминистка му работа! До 3г край с корупцията - звучи като царя за онези 800 дни.

220

Анонимен

преди 6 години

Ню Йорк е известен и с названието Голямата ябълка, а ЕС - голямата ***.

219

Анонимен

преди 6 години

До 3 години Бойко няма да е на власт така че спокойно си обещава.