53

Анонимен

преди 6 години

До SpaceX70 години по-късно победените немци имат по-голяма икономика от Малобритания и са център, лидер и обединител на Европа, а Малобритания е заела някаква провинциална, изолационистка, брекзитърска позиция и са пред разпад, защото Шотландия иска в ЕС. Та кой е истинския победител? Малобритания влиза във ВСВ като световна империя и излиза като Остров. Здраво задлъжнял остров. Само едно мога да кажа, Deutschland uber allez

52

SpaceX

преди 6 години

55 Велика Британия владееше половината свят но и беше наложена блокада от Вермахта и на практика бяха останали изолиран остров поне в началото. Самураите бяха бити точно като мачета. И на края стигаме до икономиките Няма как една икономика, която владее 3% от световния БВП да се изправи срещу друга която владее 60% от световния БВП.

51

Анонимен

преди 6 години

До ТHE ПатриотАбе писах къде ама ме баннаха

50

Анонимен

преди 6 години

Прехващане е правилно. Със Е.Прихваща се болест, прихващат те дяволите.

49

Анонимен

преди 6 години

До SpaceXАко Япония имаше ресурсите на Америка щеше да сгази американците. Мери си думите срещу неуморните самураи. А блитанските *** през всв владеят половината свят и въпреки това избягаха през дънкирк като мишки. Германия и Япония са недостижими защото са малки по територия и победени и въпреки това са номер едно а разни британци им дишат прахта!

48

Щирлиц

преди 6 години

Веднага Боко да поръча Ф-16,зер щом са успели да прехванат Ту-160,значи са мноого убави,мда...Може и без консултация с хамериканското посолство.

47

Анонимен

преди 6 години

"Белгийски изтребители прехванаха руски бомбардировачи"---Прехванали са на дедо Мончо кайсиите (в кесията).Като са ги прехванали, какво е станало после?Егати "новината", изстискана от пръстите!

46

SpaceX

преди 6 години

49 Може би използват термина от руския което е нормално защото у нас самолетната терминология е дошла главно от там

45

ТHE Патриот

преди 6 години

за къде са ги прехванали не стана ясно!

44

Анонимен

преди 6 години

Русия няма шанс срещу Белгия.

43

Анонимен

преди 6 години

И пояснете бепрЕхващане или прИхващане е било.

42

Анонимен

преди 6 години

До BurzumНе пиши глупости...

41

SpaceX

преди 6 години

Доналд Кук се превърна в консервена кутия от един съндък с джунджурии на едо СУ,--------------------Това вече е минало в графа КЛАСИЧЕСКИ ФЕЙКОВЕ Поздравления вече имате и класика

40

SpaceX

преди 6 години

41 Културтрегер си

39

Анонимен

преди 6 години

Абе, "коментаторите", как пък един не спомена, че Белгия граничи със Северно море, бе!Защо никой не спомена и, че Ту-160 е от руската селскостопанската авиация и е отивал да събира реколтата от брюкселски зелки (***). :)

38

SpaceX

преди 6 години

38 Пророка , така на времето японците са се подигравали на янките смятали са ги кекави каубои , кравари по вашему. Кравари кравари ама им разгониха фамилията на японските самураи . Който се отнася снизходително с Америка си пати . Да не говорим за Велика Британия която останала макар и съвсем сама в началото на ВСВ не се дава . Така че по спокойно с джендърите , че после да не те е срам, че са те били те. Между другото Спартанците са били *** Само припомням , иначе хич не ми дреме за тях

37

Анонимен

преди 6 години

Такова спокойствие и сигурност както по времето на студената война света вече няма да види. Вярно казваше радио Ереван че сега такава борба за мир ще падне че жив човек няма да остане.

36

Давид

преди 6 години

Това , което не ви казват , че Европа е презадоволена . прости - туция , дрог- а , и мързелив начин на живот . Постоянна реклама на герой и най вече от Марвел , които винаги оцеляват и се радват на горепосочените ценности :) В реалния живот героите пият водка и умират :) Затова армията на Хитлер и сега на Сащ въпреки амфетамините и лсд стигат до крах :) Живота не е Холивуд :") Живота е изпитание . ДАНС защо не го обясните вие това . Наркомани :)

35

пророка Олег

преди 6 години

До SpaceX - нямам намерение да споря. Бивш служител на армията съм и ти казвам,че навремето биехме НАТОВЦИТЕ по всички физически подготовки ( преди 15 години) , когато все пак имаха мъже останали. Сега не ми се мисли .....САЩ разрешиха на трансджендъри и луди да влизат в армията. Вземи се образовай малко. дават 40 бона само за да се запишеш в армията. Чети, чети и пак чети за да си информиран.Айде наздраве от чичо ВОВА

34

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

До SpaceXХи-хи-хи, ква цел бе пиле ! Доналд Кук се превърна в консервена кутия от един съндък с джунджурии на едо СУ, а беше и е блъскан с "най-модерната" противоракетна система. А пък корабите на НАТО почнаха да плават на 50 киломентра в сушата. Та в този ред на мисли онова дето се цели в руските ракети може и да запука по Еверест за да коригира височината му. А може и въоПще да не литне.Но пиши си! Не пречиш на руснаците! *** ич !