488

Анонимен

преди 6 години

Тоя на снимката ама на другата прилича на автора на български хроники и той е от там да не са рода ?

487

Анонимен

преди 6 години

Росен Ангелов е седмата жертва на килърите.Те отдавна са зад граница.Няма никаква любовна "драма".Неделчо,сина му,Кети и този Росен са правели някави далавери, наркотици или нещо подобно.Нещо се е объркало и са ги застрляли.Става въпрос за пари и нищо друго.Убийството е показно,разчистване на сметки.

486

Анонимен

преди 6 години

До 1Това не е жена.Това 'nina" е ***,мъжки.

485

sid

преди 6 години

До НинаАма Нинче той е очистил всички свидетели барабар и пода от кръвта.хахахахаНе се опитвай да разсъждаваш като не ти се отдава.

484

МВР Пикчърс

преди 6 години

Некадърните герберастки милицЮнери евакуирах цял блок в Дружба, а той им бил под носа - на 500 метра.Няма такъв цирк. И обърнете внимание МОЛЯ ви - трупът на САМОУБИТЯТ не бил намерен при първия оглед на стаята.Да се смее ли или да плаче човек на такава КРЕЩЯЩА некадърност.Да не могат да намерят труп в стая при първия оглед.

483

Росен Ангелов

преди 6 години

Е, не ме оставиха да стигна до 'правосъдие' в този случай. И леко ми се размина.За блудствата си го заслужавам. А какво стана в къщата и как попаднах там ще остане неразкрита загадка за всички вас.Поздрави от оная земя.

482

Верно ли?

преди 6 години

Сигурно се е гръмнал в главата с РПГ със заглушител!

481

бобошо

преди 6 години

Имало е причина да убият двамата.Трябва им бушон.От техен местен знаят за Горския.Убиват първо него.Избиват всички в къщата защото са там.Принудили са бащата да извика сина. Жената бяга с джипа в гората, но я настигат . Чупят стъклото и я убиват.Цапат дрехи на Горския с кръв и ги подхвърлят в къщата му и после трупа му в съседна къща защото ги мързи да го заровят.

480

Анонимен

преди 6 години

те толкова са търсили,било е на 500 метра от вилата където е пребивавал

479

Анонимен

преди 6 години

Каракачанов вече няма нужда да пази информатора си,че Росен е въоръжен с автомат. На такава "информация" се казва: Огън, служба не остана!

478

РусенецЪ

преди 6 години

Преди не повече от 12 часа заложих заплатата си, че ще го намерят "самоубит" !!! Изобщо, давате ли си сметка в каква територия живеем ?! А са ви нарочили, а сте се самоубили!

477

nina

преди 6 години

...На Нова година-всеки си е в къщи,със семейството,децата,гостите,защо един професионален килър ще си усложнява живота съвсем непрофесионално да убие набелязаната си жертва пред всички възможни свидетели в къщата на жертвата?Защо си мислите,че профи килърите са толкова глупави и какво ви кара да си мислите,че мафията поръчва децата и бабите ?Кой ще даде смислен отговор на моите въпроси?

476

Анонимен

преди 6 години

Има ли някой, който си е мислил, че "убиецът" ще бъде заловен жив ???? Тоя филм съм го гледАл !!!!

475

nina

преди 6 години

Инфото,че труповете са били местени и има улики,че убиецът се е опитал да заличи следи,мие пода,събира гилзи,беше оповестено в медиите.Пак питам-защо ще бъде поръчан Неделчо,който е един средностатистически българин,с някакъв дребен бизнес,селска къща,стара кола,заем към банка.,няма връзка и не участва в мафиотски групи,няма необясними доходи,богат начин на живот,офшорни компании и тнт.На Нова година-всеки си е в къщи,със семейството,децата,гостите,защо един професионален килър ще си усложнява живота съвсем непрофесионално да убие набелязаната си жертва пред всички възможни свидетели в къщата

474

gogo

преди 6 години

Най-голямата трагедия е,че обикновените хора отдавна са загубили вяра в държавността.Почти никой не вярва на политици,полицаи,военни,лекари и т.н.

473

Анонимен

преди 6 години

Да бе, имал е дрехи да сменя и ги е носил с автомата барабар. За това казват:"На лъжатакраката са къси" щото се уплиташ в собствените си лъжи. От дете открих, че е по-лесно да не лъжеш.Екскременти от кон

472

Велин

преди 6 години

Не момчето, а Нинчето.

471

Велин

преди 6 години

Момчето е с твърде болна фантазия.

470

Анонимен

преди 6 години

Ако се върнем в началото. Около полунощ чиниите са празни, никой не яде, не пие. Синът е извикан спешно на помощ. Той е знаел, че може да не се върне. Всички са в готовност за нещо неприятно. И един ги изненадва тотално, избива ги ,като в птицекланница. Никой не го идентифицира, но почти веднага е обявен за убиец. Не предполагаем, а убиец. ДНК анализите са светкавични. Но на следите на местопрестъплението. Как са сравнени с все още неизвестния стрелец? Търси се тотално. По Искърското дефиле,

469

НЕУДОБЕН Е БИЛ МАЙ?

преди 6 години

ТОЯ ПЪТ ПОЛИЦИЯТА И ВОЙСКАТА НЕ СА ДЕЙСТВАЛИ КАТО ПРИ ЧАКЪРА - ДА ГО РАЗСТРЕЛЯТ ПОКАЗНО, ПРИ ТОВА САМ СРЕЩУ ГРАНАТОМЕТИ И ДО ЗЪБИ ВЪОРЪЖЕНИ ЖАНДАРМЕРИСТИ И ВОЙНИЦИ. ПОСЛЕ ДА ОСЪДЯТ БЪЛГАРИЯ ЗАРАДИ ТЪ ПАЦИТЕ БОЙКО И ЦВЕТАН. ТОЯ ПЪТ СЛЕД КАТО ОБРАБОТИХА И НАСТРОИХА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ И ГО НАРОЧИХА ЗА УБИЕЦ, НЕ ИМ ОСТАНА ДРУГО, ОСВЕН ТИХОМЪЛКОМ ДА ГО САМОУБИЯТ. БИЛ Е НЕУДОБЕН НА НЯКОЙ ТВЪРДЕ ВИСОКО И СЪЩО КАТО МИШО БИРАТА, ВАНЬО ТАНОВ И ПР.СИ ЗАМИНА СКОРОПОСТИЖНО.А ГЕРБ-ЕРИТЕ СА НА ВЛАСТ ОТ 2009Г.