85

Анонимен

преди 6 години

До БГ РаботодателМного си прав.Та в този ред на мисли ти препоръчвам да си наемеш работници от Западния ,,рай'' те са умрели от глад имайки предвид роботизацията, стоят от години без работа умрели от глад и са готови на всичко.Така хем няма да пишеш глупости по форумите хем ще има кой да храни двете ти кокошки срещу минимално заплащане.

84

Анонимен

преди 6 години

До БГ РаботодателТи сериозно ли го мислиш това или ти плащат да генерираш трафик?Какъв е смисълът да произвеждаш с роботи ,като роботите нямат нужда като човека от храна, почивки дрехи или жилище. Толкова си неостър, че не разбираш как това ще те затрие и теб не само работника.Не е лесно да си алчен. Свръхпроизводствата и в момента вече е огромен проблем...Абе, безплатно повече няма да пиша)))

83

Олег

преди 6 години

До МарНа смени, ама така трябва да дават още заплати. Ти не разбра ли, че те искат да се бачка 24 часа, 7 дни в седмицата, 365 в годината, НО заплатата да ти е както досега и да е на един човек.Също така на този човек ще му казват, че нищо не върши и само си почива и за нищо не става.Нека работодателите да станат работници! Призовавам ги да дойдат в нашия земен рай на големите почивки!

82

Анонимен

преди 6 години

Най-много губят работодателите защото налагат нископроизводителни технологии на работа базирани на евтин ръчен труд. Мутрите налагат ниска производителност, после работниците били виновно за това.

81

До БГ Работодател

преди 6 години

Ти си пълен ***, като повечето нарекли се "бизнесмени" в БГ. И като роботизираш и останат без работа масово хората, да ти обясня ли какво ще стане:1. Няма да има кой да ти купува стоката/услугата и ще умреш гладен.2. Преди да умреш от глад, милионите гладни ще ти резнат зелката, освен ако не почнеш да им даваш номинален пожизнен доход дори без да работят.Ако не вярваш - за справка Елън Мъск, доста по-умен и успял от теб, който го предрича.*** и неуки сте, ама ще ви охладнее...

80

Руснака

преди 6 години

До БГ РаботодателСамо си за филхармонията, от мен да знаеш, ама оная последната дупка на кавала.

79

УМЕН

преди 6 години

До МилчоВ ЦИФРАТА ЗА БВП СА ИЗПУСНАЛИ ТРИ 000 А АКО Е ВЯРНО 105 609 000----ТЕЖКО НИ

78

П

преди 6 години

Златко, тури още 3 нули след тия 105 609 000, че почнах да ти проверявам сметките и ме обърка тотално :)

77

Анонимен

преди 6 години

Работодателите губят и защото не им работим 24 часа в денонощието, а само 12-16 часа. Губят и защото почиваме на 7 дена веднъж. Много губят горките.

76

Анонимен

преди 6 години

До До БГ РаботодателЩе си наема каквито искам това си е моя работа, като за начало освободи работното си място и си събирай партакешите клош, не ми трябват мързеливци.

75

Цецо

преди 6 години

Не се наядоха тия, егати алчните същества!!! На чужд гръб и сто тояги са малко!!!

74

БГ Работодател

преди 6 години

С тая роботизация скоро няма да сте ми нужни. Човешкият труд става излишен, роботът заменя човека, включително в Западния "рай". Колко глад ви чака с напредъка на технологиите, мързеливи българчета.

73

Владо

преди 6 години

звучи грозно и фалшиво журналистическото пригласяне по темата. Работодателят може да си дигне партакешите и с луксозната си кола да да замине поне за гърция от коледа до нова година за 15 тина дена а тея дето му работят на български заплати не могат и не трябва да почиват защо ли се допуска така да се говори по темата

72

Бачкатор

преди 6 години

Работя по 12 часа включително и в празнични и почивни дни.НО държа заплатата ми да бъде над 2000 лева,събота и неделя и по празниците обаче искам да ми се плаща двойно съгласно българското законодателство.Моля за оферти от работодатели.

71

Анонимен

преди 6 години

Да почива търтея български и после да циври ,че няма.Това заслужава.

70

Анонимен

преди 6 години

До БГ Работодателнищо подобно. Защо ти не отдидеш там да въртниш бизнес? Кой си ти че ще ме гониш от страната?

69

До БГ Работодател

преди 6 години

Ми наеми си англичани и германци и искай да ти работят по 24 часа за 500 лв. като не ти харесват българските работници бе, да те видим, ***.

68

nina

преди 6 години

Добре, че имаме някакъв закон за работното време. Че тези работодатели щяха да ни накарат да работим на 4 смени по 8 часа.

67

Анонимен

преди 6 години

До МнениеИменно, колега. Въпросните "БИЗНЕСМЕНИ" гонеха хората с репликата "има много такива като вас пред врата ми". Сега и наш ред да го казваме. Те сами си режат клона, на който седят. На мен и на Вас никой не може да ни вземе умението ,опита или дисциплината и мотивацията да работим.А на кого и за колко ще си продам труда е моя работа. Аз съм работодателят е те-търтеите.

66

Анонимен

преди 6 години

Тия палячовци вече стават комични. Това не са загуби а някакви имагинерни измислени печалби, които те сънуват, които ги няма, защото се почива в тези дни, както навсякъде по света има почивни дни. В почти всички държави в зпадна Европа имат повече почивни дни като цяло през годината. Но те нашите "бизнесмени" са си нагли и прости, така са научени, ама ще бъдат "излекувани" от реалността полека, скоро ще плачат за българския работник.