319

до факт

преди 6 години

Абсолютно логична теза.Тези хора са имали проблем и са знаели за него. Тези деца тук с версията за лудият ревнивец гледат много турски сериали....

318

Анонимен

преди 6 години

Да не се игнорира и времето в което се появява килъра, вероятно неканен, по всяка вероятност нежелан (вече), въоръжен и с предостатъчно муниции - Новогодишната нощ !Крими символика за оскотел, испортен, застаряващ, бивш затворник - педофил.Дано не пострадат и други хора !

317

nina

преди 6 години

Това е отмъщение,.Някъде пише,че този Росен е следил последните 10 дни семейството,отделно са намерили негово ДНК в колата на жената.Едно е ясно,този тотално е врътнал и е решил да ги изтреби всичките.Психопати има сред нас,колкото и да не ви се вярва.И като откачат,стават трагедиите.

316

Факт

преди 6 години

Първо е хваната жената,а останалите са били принудени да се съберат не по тяхно желание.Обстановката покрай тях не е празнична,били са принудени.Тези които са ги държали,са изчакали да започне новогодишната покутевица,след което са екзекутирани,а в последствие и жената.И винаги при такива истории,по време на следствието се появяват някакви ТИР-ве,с неизвестни курсове,и неизвестни собственици.И винаги се търси някой,който никога не оживява да стигне до съд.Тази работа с ,,Ревнивецът'' не минава.

315

Анонимен

преди 6 години

Ами като го дирят нека си го намерят за да си заслужат заплатите!~

314

Анонимен

преди 6 години

До ПетМЛЪКНИ ***! РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ЛЪГАХА ОТ ПОЛИЦИЯТА! НАЛИ ГЛЕДАХ ИНТЕРВЮТО СЪС СЪСЕДА КОЙТО КАЗА, ЧЕ Е НАМЕРИЛ ТРУПОВЕТЕ ТОЙ!!!!НЕ СМЕЙ ДА ГОВОРИШ ЗА ПОЛИЦИЯТА ПО ЛЪЖЛИВА ОТ ТЯХ ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ НЯМА НЕ Е ЛЪЖА!! КОЛКО МНОГО ЛЪГАХА И ЗА СЛУЧАЯ С УБИТОТО МОМИЧЕ В АСАНСЬОРА !!!ПОЛИЦИЯТА НИ Е НАПЪЛНО ОПОЗОРЕНА КАКТО И ПРОКУРАТУРАТА НИ!!!! АМАН ОТ ИЗМАМИТЕ И ЛЪЖИТЕ ИМ!

313

Анонимен

преди 6 години

Що ми се струва ,че тази снимка е съставна.А не е фоторобот.Нещо е майсторена.

312

Петър Стоянов

преди 6 години

Иване, кажи си, бе!

311

Пет

преди 6 години

Кой съсед е влязъл? Четете първата информация? Брата? ....много Лъжа и много Измама има в тази трагедия. В една от статийте пишеше че деца Сурвакари обикалящи по къщите са ги видели убитите през прозореца....версий много...друга че брат му отишъл и като ги видял и викнал полиция и тя разбила вратата.....

310

Анонимен

преди 6 години

не са длъжници , не са богати , версията на 148 цитирана от 319 е доста правдоподобна . Ударили са някого , който е разбрал и си е потърсил загубеното , не са имали време да изхарчат печалбата . Жената ги е завела да си вземат каквото са търсели и след това са ги избили всички . Това не е един човек и вероятно когато са намерили труповете вече не са били в България

309

Потресен

преди 6 години

Съда даже и не се 'замисля' има ли дълг или няма като има подадена записна заповед например, вади изпълнителен лист доста бързо. Всичко става на база счетоводни книги...Исках да кажа, че дълговете от този тип не се решават с патрони за цялата рода. А иначе извън случая съд пари връща, особено от бързите кредити, но трябва занимавка и много здрави нерви. Ако човек си предяви претенцията и се бори, чак тогава съдът проверява аджеба валиден ли е или не този грабеж. Историята познава такива случаи.

308

Някой

преди 6 години

От 29ти нямало телефонна връзка.Държани са вързани.И срока за нещо си е бил до 00.00часа на 2017г.Това е неспазена уговорка,невърнати пари,провалена далавера,сработване с милицията и топене,***+наркотици почти винаги,някой е пропял.Опитали са се да покажат, че парите не са в тях,но човека си ги е искал.Затова и синът почва редовна работа,с една дума -ако имахме пари,щях ли да работя в лудницата.Така го виждам аз.

307

Анонимен

преди 6 години

До nina 320А ТАКА КАЖИ ИМ ГО НИНА :D ТОВА КОЕТО НАПИСА Е НЕОПРОВЕРЖИМО!ДОРИ ВЕРСИЯТА ПРИ КОЯТО ПРАЩАТ МАЙКАТА ДО КЛАДЕНЕЦ ДА ВЗИМА УЖ СТОКА ОТ ТАМ А КИЛЪРИТЕ ЧАКАТ ВЪТРЕ В КЪЩАТА СЪС ЗАЛОЖНИЦИТЕ ИЗДИША МНОГО ПО МНОГО ПОКАЗАТЕЛИ!!!ЗАЩО МЪЖА Е УБИТ С 10 КУРШУМА ? СЛОН ЛИ Е БИЛ ТА НЕ Е СТАНАЛО С НЯКОЛКО КУРШУМА МАЙ ИМА НЯКАКВА ЗЛОБА ТУК!

306

шматка

преди 6 години

Айде стига вечеНинова ги е поръчала за да провали европредседателството

305

Анонимен

преди 6 години

Телефонните оператори ще разплетат случая- кой е бил в тази клетка, кой с кого е говорил , кой къде се е движил, имало ли е друг телефон с телефона на Кети, и т.н. Сега ходете да спите...иначе явно с някой за нещо не са се рабрали и нещата са излезли извън контрол, затова много жертви, местене не тела, чистене на кръв.. наемен убиец надали ще влезе през вратата и с малокалибрено оръжие ще започне да стреля лудо.. разправия и неконтролеруем гняв..първи изстрел, после чистене на свидетели

304

Анонимен

преди 6 години

Този от снимката ми прилича на Кунта Кинте.Къде го намериха, а..............ХА-ХА-ХА

303

Анонимен

преди 6 години

Прочетох,че първо е убил Георги и Неделчо на първия етаж,влязъл от кухнята,после бабата ,качил се на втория,Боби и Нанси гледали силно телевизия и пред Кети убил тях.Хванал я над лакътя и я замъкнал на мушка до джипа,пак на мушка тя карала до кладенеца,явно опитала да бяга и я застрелял в гръб.

302

До nina

преди 6 години

Зависи, картелите в латинска америка избиват цели фамили само защото, някой от фамилията е свидетел е така за назидание, руската или чеченска мафия също ползват подобни приоми, не знаеш като джамбазин какво е видял, знае ли човек, но това е добре пламирано убийство

301

Анонимен

преди 6 години

Кой Уби Лора Палмър!Тиквата ще каже в случая!

300

шматка

преди 6 години

До 323Това със съда е първия виц за 2018гНе си ли чувал че съд пари не връща