33

ужасен ужас

преди 6 години

Този артирелийска кобила как пък не разбра, че розово букле с кристали и къс ръкав не са за Виена. За селската и вила - стават.

32

Анонимен

преди 6 години

Тази крава не разбра ли, че колкото по-малко се обажда, по-добре. Всяко нейно излияние е върхът на неумнотата и жалък оправдателен плач.

31

Валери

преди 6 години

До 29 анонимник. Крайно време е да разбереш, че такава титла "първа дама" в България НЯМА. Радефф го ожениха насила през август месец, за да не се излага пред избирателите, че няма съпруга, а тя всъщност е втора хилка, прилепнала към него като секретарка на шефа си. Айде стига хвалби за тази ***.

30

Анонимен

преди 6 години

Най-малко вкусът на този сайт е мерило. Нито веднъж не са представили стилен тоалет. А водят рубрики и за жената, и за тялото. Всичко публикувано е много далеч от изискан стил.Мен лично ме подразни постът на Десислава Радева тук. Г-жо Радева, външният вид се нагажда, вътрешният - се опитайте да го ошлайфате.

29

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9Ами не я обличай, кой те кара!До от менЗлобей си, колкото искаш! Ще трябва да я траеш още десетина години, ако не пукнеш от злоба! Каква прекрасна нова българска дума - "хейтър"!До фешънТя и Елизабет II носи кристали. На нашата поне са изкуствени, а не са крадени от Индия и Южна Африка!До останалите мрънкачи:Продължавайте - музика за моите уши!

28

Анонимен

преди 6 години

Боже колко злоба има. Пишете, бришете, премятайте се,обличате се ако щете в 100 нюанса сиво или каквото си щете - Десислава Радева е първа дама на България. Тя е съпруга на президента Румен Радев от преди встъпването му в длъжност.Тя е с нео не заради президентския пост или заради парите както стана популярна друга една Деска поетеска.

27

Анонимен

преди 6 години

Мисля, че в първите двадесетина коментара успешно са успели да се включат всички компетентни модни специалисти и критици в България, седнали удобно на фотьойлите от социалистически тип, облечени в новите си анцузи Найк и Адидас и с топли терлици на краката, изплетени от златните ръце на баба ... и междувременно хвърлящи по един тревожен поглед към работниците дето санират, да не отмъкнат "скъпите" дънки Тера Нова от простира!

26

men

преди 6 години

първата дама = втората ганковица. желевите им водят с много ама тези са им по петите. да не забравяме и пловдифскуту пйеди и пернишкиот триперо. комедия, божествена.

25

Пич

преди 6 години

Абе, някоя Чебурашка няма ли да коментира колко струва ходенето на Генерадеви за този концерт? Или си трайкате послушно?

24

Абе

преди 6 години

Знаете ли,боли ме ..... за Виенската вилхармония и техние ежегоден концерт.Плащаш си и отиваш.Имало препорачително облекло.Ами голям праз.Платено е,ще отидат както им харесва.

23

Пич

преди 6 години

Ако облечете една месарка в розова рокля, която се занимава с транжиране на месо, и има еййй такива рамене, и еййй такива ръчища, ще изглежда по абсолютно същия начин като Десито Радева. То не може това се-лско излъчване да бъде прикрито с рокли и панделки. А за тази цепеница в костюм - Радев, изобщо няма да обелвам и дума.

22

men

преди 6 години

мани мани нидей, тйие путитйиесити тай стилну да съ обличът...

21

до Деси

преди 6 години

Не ми харесва ! Деси ,Не е важно на коя дизайнерка е - Важно е на теб да ти стои Перфектно ! а тая торба ти стои отвратителнннно.

20

Деса-гургулица

преди 6 години

На Деса Радева едно трябва да и се признае - ако глупостта можеше да лети, тя би литнала като млада гургулица...

19

Милена

преди 6 години

Един човек облечен неподходящо спрямо мястото, на което е, винаги се отличава и то по неприятния начин!!!:-))) Роэово букле:-)))!!! Стилът се крие в уникалността не само на облеклото но и на иэлъчването!!! Каквото и да се напише эа преэидентшата ще бъде малко:-)))!!!

18

Krom

преди 6 години

Като Голямо Розово ... Нещо. Вчера гледах концерта по БНТ 1. И не ми се мернаха много Големи Цветни Неща. Това да не е опит за индивидуалност там където се очаква баналност и стил? Малко е ... Цветно. Малко повече от необходимото.

17

ОНГЪЛА

преди 6 години

Вие журналистите за пореден път показахте своето коварство да съсипвате собственото Аз на личноста......Но и за вас ще има видов ден, тя бившата комисия Кушлев ще бъде безпощадна и към вас продажни писарушки. Просто на власта и трябва време...

16

А стига ве!

преди 6 години

Тая ш'ъ излезе голяма майтапчийка...

15

Анонимен

преди 6 години

Деси Банова е красива

14

Анонимен

преди 6 години

Думи немам.