129

Englishman in BG

преди 6 години

Не са необходими тестове за осиновителите, Великобритания е въвела "бездимни зони" от 1956 г. за чист въздух, обхваща повече от 80% от територията на страната и всички жилищни зони, е забранено да се изгарят гориво, произвеждащо дим, , гуми за дрехи ... можете да купите само бездимни горива, одобрени от Министерството на земеделието. За първото престъпление ще бъде писано и ще бъде наложена глоба, второ оскърбление, ще изгубите печката и ще се изправите пред затвора.Освен това ежегодно трябва

128

манго

преди 6 години

Проблемът е в естествената вентилация / циркулация / на въздуха ,несъобразен от пишман архитекти!!!!!Природата се противопоставя на глупавите действия , на ,, тарикатите " хомосапиенси !!!!

127

аз

преди 6 години

До ???? Как ли? Много просто, махнал си си/са ти катализатора => това си е конструктивна промяна =>незаконно е => спиране от движение веднага според ЗДП. И подарък едно розово стикерче на предното стъкло. Поне преди беше розов стикер горе долу А5 размер.

126

Dido

преди 6 години

Извън това дали основния проблем са колите или не... Когато дойде време да сменям DPFа на моята кола,на няколко места в БГ ми обявиха цена около 1500лв + монтаж,от Германия го взех за 500лв!Дори и БГ търговците да проявят разум и предложат разумни цени за катализатори и филтри, ще започнат масово да се крадът!Тази държава още не може да се оправи с кражбата на капаци на шахти за скрап,какво да говорим за катализаторите!През ден да давам 1000лв ли?!?!

125

ДНД

преди 6 години

Поредната недомислица. Такова решение само създава неприятности и генерира корупция.А причините за мръсния въздух са други. По-надолу има пост - при липса на трафик замърсяването е 23 пъти над нормата. Първо нека в Соафия да има нормален и удобен градски транспорт , а после да въвеждаме ограничения.

124

1

преди 6 години

До АнонименАз си живея в Пловдив, в София ходя само по работа, която гледам да си свърша по най-бързия начин и се махам!

123

Анонимен

преди 6 години

Край всяка нафтова кола мирише на сажди. Кой *** направи леки дизелови коли?? Пълна забрана на дизеловите леки коли.

122

????

преди 6 години

А какви всъщност са нормите над които ще спират автомобилите от движение?!?! Защо за колите с ЕВРО 6 се плаща в пъти по-висок данък от тези с ЕВРО .... 0?!? Защо колите с ЕВРО 6 и ЕВРО 0 имат еднакъв достъп до централните части на градовете?!?! И още твърде много въпроси на които отговора е - КАТ ще мерят и ще спират от движение ....

121

Анонимен

преди 6 години

до 1 (125)Идвате в София за по-голяма заплата, но я давате за наем и автомобил. Друго ви влече

120

1

преди 6 години

До Коренак СофиянецКорен, нали искате всички ресурси в София, защо един видинчанин да не си живее във Видин ако има работа и достойно заплащане а ще отиде при коренАците?

119

Кореняк от софийско

преди 6 години

Но ние не искаме да сме "столичани". Единствено искаме съобразаване, така както ние като отидем в Пловдив уважаваме местните и сме тихички, така би трябвало и тук

118

До кореняците

преди 6 години

На тия кореняци софиянци,дето толкова им пречат хората от другите градове - инициирайте референдум всички институции, централи на фирми и банки да се преместят в Пловдив, Търново или Варна и София ще се изпразни!Ама хем да искаш да си столичанин,хем да мрънкаш,че хората идват там където е бизнеса и институциите - НЕ СТАВААА!!!

117

анонимен

преди 6 години

Голямото замърсяване в София е от некачествено гориво,от автомобилните гуми като се износват(трият) стават на прах случайно да сте видяли улиците да се мият от там е най голямото замърсяване.От печките които горят въглища гуми и други ***, от дървата почти нищо не се отделя ако бяха толкова опасни хората които живеят в районите където имаше горски пожари щяха да бъдат отровени.Всичко е шум уж вземат мерки а номера е търговците на коли и проверяващите да печелят.

116

Reptile

преди 6 години

Поредна велика глупост, както с велоалеите. Различната кубатура има различна норма. Полицаите трябва да познават нормите и да имат ТАПИЯ, иначе меренето е невалидно. Автомобила трябва да е загрял, това трябва да се установи с друг уред потопен в маслото, и ако няма достъп до маслото... абе, много е сложно. Който реши да атакува подобно нещо в съда - то ще падне. Ако мерят по максимум, тогава само страшни трошки ще се провалят на теста.

115

Анонимен

преди 6 години

Да се спрат най-накрая от движение 20-годишните талиги.

114

Коренак Софиянец

преди 6 години

Тия където напълните София бегайте си по родните места и всичко ще се оправи включително и другарката Фандъкова

113

Анонимен

преди 6 години

А поради каква причина в някои наши градове с развита тролейбусна мрежа тролейбусите изчезнаха. Като в Пловдив например.

112

TUV

преди 6 години

Поредната схема за корупция!Спира те катаджията,бута сондата в ауспуха и казва - ооо,много замърсяваш,и кво правим сега?!?Имам документ,че колата ми е изрядна срещу думата и съмнителните възможности на катаджия да борави с газанализатор!Да направят техническия преглед на 6 месеца,да контролират пунктовете за ГТП!!!

111

Анонимен

преди 6 години

Спрете да крадете катализаторите на колите!

110

Един българин

преди 6 години

Прочее, понеже темата стана вече много сериозна и проблематична, смятам да напиша още един коментар. Историята е същата както със прословутите фалшиви болнични, фалшиви документи от ТЕЛК и т.н., от които страдат истински болните, истинските хора с увреждания. Така и ние, с изрядните коли, дизелови или бензинови, трябва да страдаме затова, че някои се сдобиват с фалшиви документи за ГТП. А мерките на Фандъкова какво са?Това е все едно да убиеш муха с картечница вместо с вестник!