179

Анонимен

преди 6 години

За т.нар. освобождение България е платила на Русия равностойността на 35 тона злато. Пито-платено. Нищо не дължим на руснаците, особено на днешните

178

Боби

преди 6 години

До Анонимен 211Стига с това дете арестувано защото е рецитирало ШекспирФакти1. С него не е имало легален родител/настойник а момчето е НЕПЪЛНОЛЕТНО2. Сложило си е отворена раница където да му хвърлят хората Милостиня/ПросияИ двете неща са ПОДСЪДНИ както в Русия така и у нас до колкото си спомням

177

Анонимен

преди 6 години

Днешните българи не дължим нищо на русия.Платили сме си многократно с падането под руско робство по времето на комунизма, който се доказа като по-жесток и от нацизма+фашизма заедно.Който си въобразява, че дължи нещо на варварите от севера да заминава там да им робува.

176

Анонимен

преди 6 години

До ****Тук е България и няма място за врагове и родоотстъпници. Знаеш ли, че Русия има религия, азбука и език благодарение на България, а ? На колене трябва да идват рашките и да изразяват благодарността си.Както и да искат прошка за 45 години съветско робство докарало държавата ни до просешка тояга. Да не говорим за стотици хилядите избити от кремълските марионетки.Пфу !

175

****

преди 6 години

До-211:То ако някой трябва да си събира партакешите,и да си ходи,това си ти.Знаеш ли,че ти си на тази земя,благодарение на Русия,защото са дали хиляди хивоти,ти днес да се наричаш българин,а не турчин,освен ако не си от вторите.

174

Анонимен

преди 6 години

До Калина до 211Те новините са интересна работа. Например за доста хора са новини че при Сталин са избити над 100 хиляди бесарабски и таврийски българи през мирно време. Но.. през това време бият *** в САЩ, нали ?

173

гочев

преди 6 години

Да, Русия наистина е ключов "продавач на страх" в света. Важната дума обаче е "ключов". Тя означава просто, че не е единствен. Идеята да има много "продавачи на страх" е доста подобна на идеята на системата за сдържането в политиката. Ако продавачът е единствен, той е без контрол и може да ти продава каквото реши. Това е добро само за него, всички останали са на опашката за "благата". Пък благата се носят от оръжията на продавача, ако някой лош човек не ще да си ги купува...

172

Калина до 211

преди 6 години

И бълагрите и българите! След като се връзват и преекспонират такива новини. Само за пояснение: Според Наказателния кодекс се предвиждат наказания за въвличане на непълнолетни в скитничество и просия.А, между другото, четох, че американски хуманисти, които спасявали деца от Гватемала, после ги държали по мазетата си и ги използвали като роби.Може би защото Макдоналдс не им прощава. Аз незнам.Хубав ден!

171

Павлов

преди 6 години

До Анонимен 161И на моите кучата така им светваше лампичката, почваха да точат лиги, ама порция месо не получаваха.

170

Анонимен

преди 6 години

До Калина до 191:)))) Съветвам руските нещастници да си вземат партакешите и да се махат от България. Ареста на детето рецитирало Хамлет е факт. А, че руснаците 80% са дебилни е факт. Лосионите не са им простили.

169

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 207Страх те е децата ти да не станат хомо ли ? Може би не вярваш в собственият си здрав морал и етика ?

168

Калина до 191

преди 6 години

До АнонименНищо не се знае. Архивите още са закретени.Но наблюдавам много обезпокоителна за здравето на нашата нация тенденция като чета за разните пирони, арестувани деца, рецитирали незнамсикакво, започвам да се убеждавам, че 80-те процента са повечко!Съветвам русофобите за малко по-сериозно отношение ;)

167

Анонимен

преди 6 години

До 202 На мене гей-парадите не ми пречат, не ме изкушават по никакъв начин, а и на децата си знам какво да обясня. Ти му мисли с нестабилната си ориентация, че може някак си да ти хареса.

166

Анонимен

преди 6 години

Руският народ иска да има "бащица" на който да се кланя а той да го тъпче и унижава.

165

Анонимен

преди 6 години

и да ни боли, и да ни сърби,ее, е, повече боли и сърби САЩ и ЕС, но Крим е руски.и това е болката им.така, че скъпи мои, пийте си кафето спокойно, хубав ден ви желая, бъдете спокойни- Крим е руски!

164

Крим не е руски

преди 6 години

Русия без "враг" не може да съществува. От една страна намират оправдание за своите неудачи с врагът, от друга страна Путин и обкръжение майсторски провеждат лъжлива пропаганда и разсейват вниманието на руснаците от своите огромни кражби от руската хазна. Появиха се и канибали и хората ядат и пирони от глад(Точно 152 различни метални предмета извадили лекарите от корема на 74-годишната рускиня Нина. Тя дошла в болницата заради висока температура, а в корема и райбери,пирони и цял железарски ***

163

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 202Ако ще и да има масови хомо оргии на площада в Киев.. теб кво те касае ? Джуджето пък откъде накъде ще се бърка във вътрешните работи на Украйна и защо подкрепя винансово и военни доказани терористи в Донбас и Луганск ?

162

Анонимен

преди 6 години

цените в Киев може да са много ниски от българските , от московските, хич не се вълнуваме от тях. Важното е в Киев постоянно да се провеждат гей-паради, за това ЕС внимателно ще следи, не се вълнувайте, ако забравите, ще ви напомнят....

161

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 198Според признанията на джуджето наскоро, службите в Рашка са предотвратили над 60 атентата. Смятай каква любов цари в Рашка към Кремъл.

160

Анонимен

преди 6 години

да си спомним...ах тая лоша Русия....Югославия, Либия, Сирия, Ирак, май Лавров раздаваше бисквитки в Киев., няколко африкански страни,абе много агресивни тия руснаци, страхливи, само плачат от тия санкции, е, не са като нас българите- богати, независими, силна държава сме...умни политици имаме, учим всички какво да правят...