146

споко

преди 6 години

Е,няма да имате спокойствие и най-малко липса на мрънкане,ако не кьотек,докато продължавате да крадете и дерете.Ще ви присядат залците,преди да се спуснат в шкембаците.Да се задавите,дано!

145

НА ВСЯКА СВ. И ИДВА

преди 6 години

Няма вечни неща на този свят. И Боко, и Дончев и цялата шайка рано или късно ще се оттекат в канализацията, ще дойдат нови неомърсени, чисти и честни хора и ще изметат цялата *** от *** на ГЕРБ.

144

Анонимен

преди 6 години

Всички са ***

143

Анонимен

преди 6 години

Гнус ме е от мърморещи социалисти, вечно недоволни от това, ченякой се опитва да ги избави от мизерията, в която сами ни навряха.

142

О рех шарски,управля

преди 6 години

И аз съм чувал приказката за трите прасенца.Номерата на Доган са известни.Пеевски не беше ли касичката на ДПС,наречен нежно "бебчо" от банкянския.

141

Анонимен

преди 6 години

ПРОТЕСТИТЕ БЯХА ПЛАТЕНИ, И БОКО СЕ ИЗТЪРВА ДА ГО КАЖЕ НА ДВА ПЪТИ.

140

КАТО КУЧЕ

преди 6 години

Томислав Дончев да каже как умря баща му, алкохоликът.

139

Отново Пантев

преди 6 години

А Томиславе да уточниме, вие за кои се слагате, за знаещите и можещите на другарката Цеца Цачева ли? Ако смеете да отговорите.

138

Анонимен

преди 6 години

До АnonimousOрешарски, а не сегашните назначи Пеевски за шеф на ДАНС. Затова протестираха много млади и не толкова млади умни и красиви синове и дъщери на България. Сега протестират пансионерите, подбудени от БСП, за 5 лв/мес увеличение на сметките на водата, заложено между другото от вашите хора в служебното правителство на вашия пРезидент. Червените бабички обаче не се сърдят комуто трябва. Да се сърдят на любимците си и за ниските си пенсии и за пропиляните си младини! Стокхолмски синдром.

137

naco

преди 6 години

Ех,другарю Дончев,и Вие ли?! ПАК власт,наши и ваши,ГЕРБ,БСП,ДПС.......,до КОГА? До кога,другарю Дончев? КЪДЕ в този ВЪЗЕЛ от "свински черва" е България? КЪДЕ е ТЯ,другарю Дончев? КЪДЕ е? НАРОДЕ????

136

криста

преди 6 години

Като гледам реалността то не трябват никакви експерти. " Експертите " са зад граница - тука трябват само послушковци . Отдавна нашите политици не са служители на народа , а са проводници на чужда воля. Това експертност не иска. Простите се разбират помежду си повече от експертно.

135

Анонимен

преди 6 години

Красивите, Умните, Ранобудните - съкратено К.У.Р, сега не стачкуват, защото няма кой да им плаща. Освен това много видните професори Близнашки и Калин Янакиев писаха шестици без да изпитват на всички участници.

134

///

преди 6 години

А другарят Дончев по какво е специалист????? Май разбира от всичко - като типичен Гробаджия - спец по ядене, пиене и крадене.....

133

помнещ

преди 6 години

И тоя се самозабрави, а съвсем доскоро правеше добро впечатление. Ама щом и той тръгна да учи баща си как се правят деца, значи в ГЕРБ читавите хора главоломно намаляват, което хич не е на хубаво.

132

chivars pantev

преди 6 години

На това се казва *** народ заедно с управляващата коалиция. Че жив и здрав да е Иво Христов, който преди няколко месеца далновидно ПОЗНА. НАЗДРАВЕ ЗА КОЛЕДА ИВО!

131

Анонимен

преди 6 години

До АнонименОбади се,ако си още добре след празницете.

130

anonymous

преди 6 години

До До КалинаОрешарски го свалиха "умните и красивите" продажни лекенца.Защо не стачкуват сега тия гадинки долни-когато ГЕРБ загробиха България за милиарди?

129

Анонимен

преди 6 години

Жужуте, търтеи червени!Това ви остана, кpeтeни.

128

До ВАНКО

преди 6 години

Ванко бе ти си ужасно неук бе ! В кой клас си ,не учите ли правопис и къде е ОксВорд?

127

Анонимен

преди 6 години

До До 131То с плюене не става.Трябва и ядене.А когато ни го взимате от устата със водни сметки,винетки,парнетки,завишени десетокатно,когато ни взимате парите за лечеуние и лишавате нашите,не вашите деца от бъдеще,по-добре да ви трепам и да умра.Все тая-ако не е на московска,ще е на козяк.Капиш *** маринкин?