145

Сандо

преди 6 години

Горби, що подари ГРДто на ФРГто? Па ше станат нацита и па ще трявбва да ги укротявате

144

за лъжеца

преди 6 години

Западът уверявал Горбачов....

143

ЕЛЕМЕНТАРНО

преди 6 години

Отваряте картата на света. Гледате кои страни са членове на БАТО преди 89. После гледате кои са станали нови членове след това и...повече няма нужда да се коментира!

142

Малиии Страх

преди 6 години

Тука новинарите ги е страх да кажат истината: НАТО е подло и лъжливо.Та са го формулирали така разказателно с привкус на мистерия!Абе ей кога беше времето дето всеки непотвърден слух от Сирия пускахте за абсолютна истина, а тука даже и източника сте цитирали!Мишоци!

141

цц

преди 6 години

Естествено че Русия е против всякакви съюзи на други държави.Русия се е разположила на 1/8 от сушата на земята,140 милионото и население разполага с 1/8 от ресурсите на земята.И пак не и е достатъчно,създава Евроазййски съюзи,напада и окупира други държави,заплашва с ядрена войни всички държави които не искат да и купуват газта и петрола.А какво прави за света Русия-нищо.Пияо население което иска само да пие и да краде,да не работи и да чака Запада да и изобрети всичко.

140

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен..........А сега Литва, Латвия и Естония са окупирани от НАТО и са ***..Окупацията им е само в зомбираните от руската пропаганда глави а сравнение с тези държави Русия е най-мръсната и рухнала ***.

139

Анонимен

преди 6 години

Щом и Швеция, която е неутрална от повече от 100 години, след анексията на Крим от руската *** се замисли дали да не стане член на НАТО работата е ясна, че единствено НАТО може да спаси нормалните държави от руска агресия.

138

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен146 Браво, най-точния коментар, под тази статия!

137

Един от Северозапада

преди 6 години

До СатаНАТО Пак лъжеш, колега по форум. През 80-те години бившия СССР имаше действаща система за космическа свръзка, позволяваща връзка по сателит с която и да е точка от земното кълбо. "Кристал".По признание и на двете страни, технологиите и на двете страни бяха толкова напреднали, че от шпионските спътници можеше да се четат заглавията на вестниците, или да се види кой войник в строя не е избръснат.За какво мислиш, тогава подписваха какви ли не договори за ограничаване на оръжията?

136

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"НАТО няма да се разширява е един от десетките руски пропагандни митове"Аха ! и аз така мисля: бялото е черно!И хич не можеш да погледнеш картата и да видиш къде, колко и какво има от НАТО, нали?!

135

Анонимен

преди 6 години

Така е - Чехия и Словакия успяха да прогресират. България например в момента е една окупирана бананова република с 4 американски военни бази и без собствена войска.На зла круша, зъл прът

134

То ясно!

преди 6 години

Дори разказано в минало пренебрежително време информацията е достатъчна за да се разбере защо руснаците не вярват на "цивилизования" запад, а си вярват на армията и собствените сили!

133

Анонимен

преди 6 години

Бе щатите направо си купиха Горби и като падна си го прибраха при тях.

132

Анонимен

преди 6 години

Обещанието , че НАТО няма да се разширява е един от десетките руски пропагандни митове изработени в Кремъл и тиражирани охотно от руски агенти от всякакъв калибър. На примитивния интелект и през ум няма да му мине, че такова обещание, няма и не може да има, понеже НАТО е отбранителна организация, в която може да членува всяка суверенна държава подала молба за членство и одобрена от другите и членки.

131

Анонимен

преди 6 години

Прилики и разлики между Империята на злото и Ислямска държава:1. Първата е вечно излъгана, а втората вечно обидена от Запада 2. Едната избива славяни, а другата граждани на Запада...и общото - и двете унищожават собственото си население.

130

Анонимен

преди 6 години

И нас от кога ни лъжат че ще ни приемат в Шенген. Отдавна сме изпълнили всички условия.

129

Анонимен

преди 6 години

Изобщо Горбачов се чувства съсипан огорчен и изоставен

128

Анонимен

преди 6 години

Ако Литва, Латвия и Естония не бяха членове на НАТО досега щяха да бъдат окупирани от руската ***.А ако Украйна беше член на алианса, *** нямаше да анексира Крим и да подпали войната в Донбас и Луганск. десетки хиляди също щяха да бъдат живи. Единствено НАТО е някаква спирачка пред агресията на евразийския психясал диктатор.

127

СССР под окупация

преди 6 години

Если посмотрите сейчас на карту то Литва ,Латвия ,Естония и Украiна окопировани от NATO.ТАм уже все тежало отравлени.Милиони пострадали от СПИД с помощи спец ваксинации ..

126

Анонимен

преди 6 години

"Това съобщиха медии в Белгия, като се позоваха на анализ на университетски изследователи."Типичен пример за фалшива новина руска хибридна война срещу цивилизацията тиражирана от кремълската пета колона. Цитират се незназовани "белгийски медии" и и изследователи, както и неназовани доклади публикувани в американски университет. Подобни новин могат да се приемат за чиста монета от необразованата и с по-нисък интелект руска клиентела, която и без това вярва на всяка новина пускана от руската про