84

G

преди 6 години

До PortugalБрутална неграмотност се шири навсякъде. Може ли такова нещо?! Елементарни неща са това. Не говорим за запетаи и сложни правила, а за най-обикновени думи. Как можете да пишете "хауса" и после да очаквате да Ви вземат насериозно?!

83

До португалчето

преди 6 години

А спри се малко бре чоджум!Какво ,не ти дадоха виза ли,та така скачаш на САЩ!Я почети малко ,за да видиш,кой е завладял половината свят едно време!А след толкова злоба,ще видиш Америка през крив макарон,най много да стигнеш до Португал!

82

Portugal

преди 6 години

До кво ставаПредстави си, че демократични бомби ти унищожат дома, семейството, страната и живота. Няма ли да намразиш Америка? БИ беше спокойно място и европейци ходеха да работят там преди Америка да нахлуе и да унищожи цели държави. От руините на Ирак се роди ислямска държава, благодарение на действията на Америка бежанци и мигранти заливат Турция и Европа. И не, не съм мюсюлманин, просто умея да мисля. Америка печели от хауса, това е страна-вампир, изхранваща се с износ на смърт.

81

Portugal

преди 6 години

Косово, Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, Йемен, Кувейт, Украйна. Всичко това в рамките на има-няма 15г. Какво следва? Ядрена война със Северна Корея? Какво се случва с Америка? Тези хора тотално се побъркаха. Все пак не говорим за футбол, а за страна от която зависят много неща в световен план. Пак повтарям: сенилния старец държи копчето за изстрелване на десетки хиляди ядрени ракети. В момента Америка е по-опасна страна от Русия, Китай и Турция взети заедно. Тръмп е луд!

80

кво става

преди 6 години

Точно за това става въпрос.Всичките страни за които плачеш са мюсулмански.Народите им са ислямски фанатици които мразят нас,Европа и др.християнски държави.Искат да ни взривяват,мъчат,да ни сложат фесове,да забулят жените ни и да ни поробят.Множат се като луди,вече са 1,5 милиарда.Прииждат от всякъде щото няма кво да ядат,ако не им купуваме петрола.Ти си ислямист и фес най вероятно,но това е България,тук е Левски итакива като теб ще бъдете наритани.

79

Анонимен

преди 6 години

До кво става тукНе се учудвай. От 80 процента де**** друго не може да се очаква.

78

Portugal

преди 6 години

До кво става тукНе става въпрос за евреи, християни или мюсюлмани. Става въпрос за една нагла и самозабравила се суперсила, която смята, че света й е длъжен по някакъв начин. Какъв е смисъла от ООН, след като САЩ нито веднъж не се съобразиха със световната общност? Америка изпитва политически и морални проблеми - да си ги решава вътре в САЩ и да не обременява света с комплексите си. Това на кой е столица Йерусалил ще го решат мирно Израел и Палестина, а не на добичето в Оралния кабинет.

77

Анонимен

преди 6 години

Ер доган , как си представяш целия Християнски свят да даде в ръцете на мюсулманите Божи Гроб и Християнските Светини във Витлеем и Назаред ? п.с. провери си името и виж Ер на арабски какво е .

76

Анонимен

преди 6 години

Путин, Ердоган, Хомеини и Ким чен ун срещу Тръмп, Нетаняху, баба Меркел и Тереза Мей, Мак(а)рон! А китаеца чака и потрива ръце. Дали пък няма да се сбъдне предсказанието, че жълтата раса ще владее света?!

75

кво става тук

преди 6 години

От куде се появихте,под всяка статия хора плюят против християнска Европа,САЩ,Канада,Австралия и защитават и възхвалят ислямски Иран,Сирия,Либия,Ирак,развъдници на терористи и джихадисти.Че и на български пишете в български форум.

74

Portugal

преди 6 години

Тръмп има психични проблеми. В речта си за признаването на Йерусалим внезапно започна да фъфли и изпитваше проблеми с говора. Можете ли да си представите, че това умствено нестабилно добиче, държи бутона за приблизително 20 000 ядрени ракети? Бог да пази света от подивялата и разбесняла се Америка. Тази страна отказва отново и отново да се съобразява с международната общност, прави каквото си иска и плюе върху нас. И никой не притежава силата да се противопостави на разюздените каубои.

73

до portugal

преди 6 години

Кво си ми се заоплаквал за ислямските дупки Ирак Либия и Сирия.За кой плачеш за Кадафи който държа и измъчва българските лекари 8 години в затвора.За Садам който щеше да прави велик ислямски съюз и да трепе европейци или за ислямския диктатор Асад дето трепе собствения си народ.Да си взимаш феса и ислямските лозунги и да изчезваш от тука.

72

до 74

преди 6 години

Тия торбички са от надуването на вувузелката на таварищ путин!

71

Portugal

преди 6 години

Америка отказва да спазва всякакви международни договори. Политиката им е нагла и безочлива. Потъпкват законите на ООН и нападат страни без да са получили разрешение за това. Така се случи в Ирак, Либия и Сирия и сега тези страни са в хаус. Америка излезе от договора за климатичните промени, въпреки че са втория най-голям замърсител в света и тровят целия свят. Америка се държи като квартален бабаит, това ненормалници и ще предизвикат световна война! Някой да им сложи усмирителна риза. Срам!

70

Анонимен

преди 6 години

Четете Ледоразбивачът и ще ви стане ясно, че Хитлер не е толкова виновен за избухването на 2-та Световна колкото Сталин. И сега Русия прави същото: съюзява се с диктатори като Ердоги, аятолаха, подпомага ядрената програма на Сев. Корея само и само да прави мръсно на САЩ и насъсква тези страни срещу Щатите, както Сталин е насъсквал Хитлер срещу Франция и Англия, а после като се изтощят от войната да влезе с Червената армия и да освободи цяла Европа и да я направи комунистическа.

69

Portugal

преди 6 години

Признаването на Йерусалим за столица на Израел няма никаква логика и няма да помогне с нищо за подобряването на отношенията между двете страни. Единственото, което направи беше да настрои мюсюлмани и евреи още повече. През последните дни вече умряха някалко души, чиято кръв е по ръцете на оранжевото дoбиче в Оралния кабинет. Целта на Америка е да разпалва или да създава предпоставки за конфликти, чрез които да печели от продажба на оръжия. Америка не се съобразява с никой и се държи като тиранин

68

Анонимен

преди 6 години

Това, което не се знае по света е, че Ердоган иска не само да се анулира Лозанският мирен договор, а въобще да се преразпределят силите, които са се създали след Втората световна война. Това значи само едно и то е ясно за умните хора. Уж искал справедливост. То и Германия искаше справедливост след Първата световна и знаем докъде се стигна.

67

Анонимен

преди 6 години

След дълготраен мир първо трябва да се признае държавата Палестина после столица

66

Представете си...

преди 6 години

До: 51Представете си, как би изглеждал светът сега, ако в Константинопол се беше възкачил турски султан християнин?Всъщност, претендент е бил принц Яхя, син на 13-ия османски султан Мехмед III. Неговата майка произхожда от династията Комнини, които са управлявали Византия. Борбата му за трона продължава цели 14 г. и в крайна сметка не се увенчава с успех.Османлиите не го искат за падишах, тъй като той изповядва християнството.Погребан е в Македония по всички християнството.

65

Анонимен

преди 6 години

Ерусалим никога не е бил арабски град и никога няма да бъде. Но Ертупана в едно е прав: Ерусалим е червената линия, но за исляма, която мюслитата не трябва да я прекрачват, защото няма до остане жив мюсулманин на тая планета!