114

Доко

преди 6 години

Хе-хе, готино - отвсякъде яки шутове по Северен Мордор

113

Анонимен

преди 6 години

"" Гниды !!! Хотите унижить Россию! Твари !! "".............типичната ... и единствено възможна руска реакция.Жалко за руснаците.

112

анонимен

преди 6 години

Руснаците дълго време бяха наивни като всички славяни, но най-накрая разбраха истината.САЩ, Англия и Франция водят лицемерна, долна и подла политика, те никога няма да приемат Русия като равностоен партньор.Затова - само бой по дебелите евроатлантически кратуни.

111

Русия е велика

преди 6 години

Не се чудете, това е елемент от хибридната война на САЩ и западните страни с/у Русия.

110

Анонимен

преди 6 години

До Хм 11ПРАВ СИ - ВОЙНА Е!!!! И слава Богу, че така се случи сега! Мисля, че руснаците най-после окончателно ще се отърсят от илюзиите, че запада е нещо свястно, прогресивно и човечно! Тия рипо.ловите могат да бъдат САМО ОМЕРЗИТЕЛНИ!

109

Русия е велика

преди 6 години

На кой му пука за тъпата зимна олимпиада?Важното, че Крим е руски , Русия стана по-голяма по територия.Над Крим ще се вее руското знаме , а не знамената на САЩ и НАТО.Свикнахте ли вече?

108

u4en

преди 6 години

Много важно ! Важно е .че дедушка на тавариш Жужи е бил готвач на тавариш Сталин !

107

Анонимен

преди 6 години

Братята Уилямс - "чисти", а Шарапова - с допинг. Да бе, да. Половината им бегачи и бегачки на щатите си заминаха на по 30 години, щото са го карали на минерална вода. Разровете се например в случая Луис-Джонсън, и двамата са с допинг, но Луис е американец. Джонсън, понеже е канадец, е с отнет рекорд и медал на 100 метра. Примери като този - купчина. После ни говорете за спорт и "чистота".

106

Анонимен

преди 6 години

Мдддаааааа........вясто си казваша старите хора - змията, преди ***, най-много хапе!!!! С тези си чудовищно гадни постъпки, неофашагите показаха, че западенците са най-отвратителните и човеконенавистни нации и от тях идват само най-големите беди и нещастия!!! Бедните, толкова са жалки, понеже нищо не могат да направят на Путин и руснаците, постъпват по най-мръснишки подло и гнусно с милионите спортисти и запалянковци!!! ТОВА АКО НЕ Е БЕЗСИЛИЕ, ЗДРАВЕ МУ КАЖИ!!!!

105

Хм

преди 6 години

Няма никаква изненада-война е!А на война,както знаете,всичко е позволено!И така ще е още 4 години.Ако дотогава САЩ не успеят да съборят Русия-свършено е с тях.Но не заради самата Русия,а заради Китай.Иначе американските спортисти(примерно) са супер чисти,ама са малко болнави,та се нуждаят от някои лекарства,забранени за другите.И чат-пат им се губят допинг пробите,кой знае защо...Ама нейсе-и тая ще мине!

104

Анонимен

преди 6 години

До Андрешко ли си, Нострадамус ли си ? Как познаваш кой съм си избрал ?

103

Пустиняк

преди 6 години

Разкриха ги, разобличиха ги, доказателствата са налице, Григори Родженков като основен свидетел допринесе, за да бъде осъдена пръстъпната систематична, подкрепена от службите - ИЗМАМА. Измама, каквато не са си позволявали руснаците, дори и в студената война. Нека сега пробва да направи още една олимпиада ***, не за 30!!! този път за 50 милиарда. На гърба на бедния мужик, за печалба на подчинените му олигарси, и за велика слава на Расссия, Рассия. Ха сега връщайте медалите измамници!

102

Андрешко

преди 6 години

До #83. Ти защо завиждаш на руснаците,че си избират миньон? Ти нали си избираш вече три пъти Разбойко само на парламентарни избори,а и още няколко пъти на местни избори.

101

Анонимен

преди 6 години

Току що изтече деня в който малцината истински патриоти отбелязахме 100 години от рождението на великия българин Илия Минев. Колко от Вас се сетиха за него. Иначе роним крокодилски сълзи за руските олимпийци.

100

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

До фдг-да бе организирайте си алтернативна олимпиада:Рашка,Сев Корея и Зимбабве...Тъкмо света ще се отърве от вас.Да не забравите на откриването да поканите и другаря Мъдуро от братска Венецуела...

99

шматка

преди 6 години

Ако съм на руснаците на мястото за световното по футбол ще ги събера на стадиона за откриването и след зарята ще им кажа:Хайде кой откъдето е.Няма да има световно.

98

Анонимен

преди 6 години

Рашките са най-мразената нация в света. Чрез държавна политика за допингиране на спортисти се опитват да потдържат илюзорна национална гордост. Пропагандната мантра ВСВ избледнява. Младите знаят, че Хитлер и Сталин са били ортаци преди да се изпокарат. Знаят, че комунистите са избили с пъти повече народ от нацистите.

97

Андрешко

преди 6 години

Без Русия каква "олимпиада"ще е това? Ще им бъде ли сладко олимпийското злато на тези,които ще го спечелят,макар че вземат наркотици с "лечебна" цел.

96

Анонимен

преди 6 години

До фдгПроссия трябва да организира алкохолиада. Но не с пиене на някакви *** безопасни питиета, с жулене на самагон, спирт за горене и одеколон Тройной. Ще оберат всички медали и ще се покрият с вечна слава, за радост на миньона.

95

фдг

преди 6 години

Русия трябва да бойкотира Олимпийските игри !!!Трябва да се организира алтернативна Олимпиада - свободна от мерзките Американци !!!