64

Анонимен

преди 6 години

В Гелмания хонорарите от тениса - се облагат до 49% от сумата!Родолюбието на Димитров свършва преди хазната.

63

Анонимен

преди 6 години

Преди 1989 г. спортистите бягаха в чужди държави от "рая".И ако бяха отворени и тогава границите и хората ако притежаваха червени паспорти и право да пътуват и да живеят където си искат и тогава щяха спортистите да живеят в чужбина.

62

smej

преди 6 години

Не ми се вярва, но някой пуска опорни точки да се плюе Гришо. Не плащал данъци в България, не говорел добре български и най-странното бил ос смесен произход като повечето в Хасково. Явно се намеква, че е турчин или ром. Това са дирижирани провокации. Вече не говорим за тенис, а за България. Много ви се иска да я прилапате, аме ще почакате още.

61

с

преди 6 години

Стоичков и той ни беше посланик по света.Е,и.

60

Анонимен

преди 6 години

Преди 89та всички знаеха за България и българските спортисти които носеха пълни чанти със златни медали, и го правеха за България, не за милиони в сметките в Монако, а сега някакъв младеж който не живее в България, не плаща данъци в България и който е едва трети го изкарват национален герой.

59

Анонимен

преди 6 години

Този "Безработния" го каза най-добре!Димитров дава "смисъл" на живота му!Боже...боже ... какъв живот е това?

58

пери

преди 6 години

До Анонимен 48А данък печалба? И той ли пада в бг хазната? Хайде да помислим пак.

57

Георгиев

преди 6 години

Имам предложениеда излезем на протест пред БНР и да поискаме оставката на Петър Петров Георгиев подписващ се под парцалите който пише с името Петър Волгин.

56

Един Българин

преди 6 години

Колкото е направил Григор Димитров ... Димитър Бербатов ... Матей Казийски ... Цвети Пиронкова ... за да се чуе по света , че изобщо има Държава , с името - България ... КОЙ ДРУГ Е НАПРАВИЛ ?!?! .. КАКВО ИМ БРОИТЕ ПАРИТЕ ?!?! ... ЗА РАЗЛИКА ОТ МУТРИТЕ И ПОЛИТИЦИТЕ В АБСУРДИСТАН , ТЕ СА СИ ГИ ИЗКАРАЛИ С ПОТ , ТРУД И ТАЛАНТ !! .. Като сте толкова "ВЕЛИКИ" идете и ги изкарайте и вие тези милиони , бе ! ОТИДЕТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ ЕДИН ТЕНИС ТУРНИР С ГОЛЯМ НАГРАДЕН ФОНД .. ВКАРАЙТЕ ТРИ ГОЛА НА "ЛИВЪРПУЛ" ?!

55

Анонимен

преди 6 години

Явно е, че червените *** нагазиха и тази тема.След 15 г. ще сте измрели всички вие червени тролеи и България ще си отдъхне от вас и вашите лъжи.

54

АНТИ

преди 6 години

Думи думи думи безчет,Волгин, Гришо, кой е наред ?!Стойте в панелния апартамент,четете, после плюйте наред.

53

Анонимен

преди 6 години

Абе за какво да живее в комунистическа България?То в България само да стоиш и нищо да не правиш и се натоварваш.Винаги като ми стане чорлаво и отивам за два дена до Гърция, малко да се успокоя. Там два дена и се успокоявам.Тея дето никога не са излизали навън и тук им плащат да пиашат.

52

Безработен

преди 6 години

Когато размишлявам за Григор Димитров и неговия принос за България, неизмеримата радост която този талантлив българин даде на милиони българи и животът ми придобива реалност и смисъл.

51

хахах

преди 6 години

До Анонимен 59Ти да не си Петър Волгин ?

50

Анонимен

преди 6 години

Не зная какъв точно българин е Григор, след като не живее в България, трудно срича на български език, не плаща данъците си в България.Няма да споменавам, че е и от смесен произход, каквито са половината в Аскьой.

49

с

преди 6 години

Парите които печели за България ли са? Не ми хейтвайте,отговора е очевиден .Играе само на думи ,за да си направи бизнеса (тук няма персонална вина ) .

48

Анонимен

преди 6 години

Тея па до Григор опряха.Къде си плащат данъците всички червени кръвопийци?Гея, Р. Овч., Гоце? Значи на тях офшорките не ги гледате, а на Гришата за двата милиона се захванахте.Те милиарди изтекоха от тази държава с червените куфарчета, ама това за вас не е важно?

47

Анонимен

преди 6 години

Ти добре ли си бе.Къде си тръгналд са сравняваш Григор с Джокович.Григор е еднодневка, а Джкович е легенда.

46

друг пич

преди 6 години

До ПичПич, да ти кажа не си никакъв пич, а обикновен *** - русофил съм и не броя парите на Гришо, а напротив - кефя му се от сърце . Аман от пичове.

45

Анонимен

преди 6 години

Лукойл внася няколко милиарда годишно данъци от акцизите в държавната хазна.