13

Анонимен

преди 6 години

Разбира се, че трябва да се строи!!! Откъде ще дойде токът за електромобилите???

12

Анонимен

преди 6 години

Много витиеват" отговор!Някой да е очаквал другПродавайте докато може,след 10год и за варене на буркани няма да става!

11

extremist

преди 6 години

АЕЦ Е СТРАТЕГИЧЕСКО ПРЕДИМСТВО ЗА ВСЯКА ДЪРЖАВА, ПОРАДИ ПРОСТИЯ ФАКТ, ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО НА ПЛАНЕТАТА РАСТЕ В СЛОЖНА ПРОГРЕСИЯ И СЪОТВЕТНО РАСТЕ И НУЖДАТА ОТ ЕВТИНА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ. "БЕЛЕНЕ" ТРЯБВА ДА СЕ ИЗГРАДИ КАКТО ПОВТАРЯМ ОТ ГОДИНИ

10

(-_-)

преди 6 години

Ами то си го има, просто трябва да се довърши работата. Тия инсталации имат способността да се изплащат сами, освен това няма никакви изгледи в близко бъдеще да се измисли нещо, което да прави по-евтина електроенергия. Държавата не мисли, мислят чиновници, които често го правят в полза на чужд интерес.. Така, че вероятно няма да го има..

9

гост

преди 6 години

Предполагам са планира ли и съхранение на ядрените отпадъци в двора на БАН? То почне ли строеж голямо крадене ще падне!

8

extremist

преди 6 години

БАН май каза "да", държавата ще мисли - КОМПЕТЕНТНИТЕ ЛИЦА ОТ БАН ИМАЩИ ОПИТ В ИЗГРАЖДАНЕТО НА 10 АЕЦ-а...О, ИЗВИНЕТЕ СБЪРКАХ ФИЛМА; МНЕНИЕТО НА БАН ПО КАЗУСИ СВЪРЗАНИ С АТОМНИ ЦЕНТРАЛИ НИКОЙ НЕ ГО БРЪСНЕ ЗА НИЩО, НЯМА КАК ДА Е ПРАВИЛНО И НЕ Е ЯСНО ТОЧНО КОЙЛ ГО Е ИСКАЛ

7

Анонимен

преди 6 години

Суджука спря всички енергийни проекти в БГ. Заради милиардите комисионни.

6

РБК37

преди 6 години

Ха-ха ,май се оказвам прав ,че трябва да се строи Белене ,а не като един г-нчо видимо спонсориран от американска фондация в Блумерг разкаваше как е била скъпа енергията от атома ,той или ни мисли всички за *** и простаци или самият той е такъв ,щото всеизвестен факт е ,че от атом се добива най-евтината енергия . Не мога да разбера защо много управници и свободни медии си мълчат , това ще им се отрази и на тях ,е ако не напуснат България.

5

Анонимен

преди 6 години

По-добре електричество от Белене, отколкото да купуваме от Черна Вода или Акую. Който не разбира стратегическото и политическото значение на атомната енергетика - да ходи да надува ветропарковете.

4

Мнение

преди 6 години

Въпроса с АЕЦ Белене е решен окончателно.Свиквайте.Белене няма да има.Реакторите отиват в Козлодуй.Белене е опасна земетръсна зона. Всеки месец земетресение.

3

Анонимен

преди 6 години

Пак опорки от Москва!А кой ще плати тези 20 000 000 000 лв ?!Може би БАН ?Неее, народа ще плаща !Мерси, тока отвън е по-евтин дори.Знаете ли за колко Турция купува ток от нас ... за 4 ст. КВ/ч !Само за 4 стотинки !Е, че защо да не си купуваме ток отвън и ние ?!

2

сутрешно бръснене

преди 6 години

То не остана за кога.. Белене, ама вие нямате квалифицирани кадри, повечето избягаха, последните мохикани в Козлодуй, като се пенсионират и влязохме в тъмните векове. Белене значи - многомилярден дълг за неродените ви деца (или на камиларите).

1

Анонимен

преди 6 години

А има ли кой да мисли, че като гледа що простотии се случиха тия дни се съмнявам в това???