144

Анонимен

преди 6 години

Признайте турско за да не се налага да признавате ромско.

143

Я, па Я

преди 6 години

До АнонименНе ме е страх. Направил съм си вече. И по майка и по баща съм с хаплогрупи типични за българия и балканите. Местен съм на 100%.

142

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Управлението на ГРОБ и пишман патриотите е провал. Време е да се извади етническата карта...

141

Осман

преди 6 години

Голяма част от анадолските турци са потомци на елините. Гърците са по малко елини от турците. В последния век Турция от 13 милиона стана 80. Голям принос имат преселниците и турцизираните кюрди. Доброволно асимилиране. Не насила. Тюркския геном го имат и унгарците.

140

до Я па Я

преди 6 години

Недей, пич, да прокарваш такива идеи! Колко щастливи семейства могат да се разпаднат ако стане модно да се правят ДНК тестове! И колко междусъседски скандали и бой!

139

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 82Da ne si pomislqt nqkoi za lichno udovolstvie! ta togava sekira da ne se obarne kam teb? Kvo shte kajesh?

138

Анонимен

преди 6 години

Трапезния войвода и Местан са от един отбор, нищо че за пред медиите се плюят!Не случайно и единия и другия работят за ГЕРБ, всякакви други коментари са излишни

137

Анонимен

преди 6 години

Лично аз, ако бях роден в мюсюлманско семейство което е и турскоговорящо щях да си направя тест за изследване на генома....А какво ти пречи да си направиш и сега? Страх ли те е? Да не излезеш някой Мюмюн под прикритие?

136

Мнение

преди 6 години

Според мен проблема е в олигархията.Какво правят в ДПС Йордан Цонев и Делян Пеевси?Това да пита Каракачанов,НО не му отърва.

135

Осман

преди 6 години

До Я па ЯПравилно. Аз нямам нужда от изследване на геном. Полу-татар съм и полу-***. Турчин ли съм. Не съм анадолски турчин ама татарския е като македонския за българите. Защо има татари в България? Ами защото болшевишкия сифилистик Улянов ги изби и прати в Сибир. Черкезите избягаха в Турция. Повечето татари също там друга част останаха в България и се смесиха с турците. Понеже езика е близък за религия да не говорим. Аз съм татар. Рус със сини очи. Жена ми също е руса със зелени очи.

134

бай х

преди 6 години

трябва да се признаят за турско малцинство ,след като успешно преминат ДНК тест със техните братя от анадола

133

Анонимен

преди 6 години

До Ружди Хасаникскюзми, според Анкара ромите са турци и говорят чист турски, освен на КППто, ти какво... да не си гюленист от френския клуб по шльокавица, или арабския имам на Пазарджик

132

Я, па Я

преди 6 години

Лично аз, ако бях роден в мюсюлманско семейство което е и турскоговорящо щях да си направя тест за изследване на генома. Ако този тест ми казва, че нямам нищо турско нищо, че говоря на турски то за мен ще е повече от ясно, че някъде назад във врермето дедите ми по една или друга причина са станали турци и мюсюлмани насила. Така, че призовавам всеки български гражданин от турски произход да си направи ДНК тест и да е наясно с това какъв е и какви са дедите му и после да иска малцинствени права.

131

Анонимен

преди 6 години

Кара-дайъ какво ще каже, за призива на Кара-качанов?

130

Ружди Хасан

преди 6 години

Освен турския трябва и ромския език да стане официален в България

129

българина

преди 6 години

Да не забравяме кой регистрира дост! Същия който постави България енергийно на колене с турски поток и белене! Дост трябва да се закрие моментално с дпс. Никакви етнически партии! 100 депутата патриоти ще оправят нещата. Мислите ли че фейк нюза за турските танкове също днес е случайно? Турция ни тества а герб ни предават

128

Я, па Я

преди 6 години

Турските служби са активирали нова фаза от плана "Баязид". В петък мюсюлманите от санджак са поискали автономия от Сърбия, като преди това Сърбия беше принудена от САЩ с бомбардировки да ги признае за отделно малцинство. Плана е да се изградят малки мюсюлмански държави така, че Турция да се сдобие с васални територии чак до сърцето на Европа. Това вече беше допуснато веднъж преди 550 г. резултата е ясен за всички. Колкото до това турци ли са турците в БГ лесно може да се провери.

127

край

преди 6 години

Не се занимавайте с попове, мюзеини, ходжи, и всякакви жреци. Всеки си носи господ в него и никой не знае по-добре от вас самите какво иска той. Едва ли са му изтрябвали попските глупости и свещи или да се търтите по-десет пъти дневно да му се молите в джамията. Религията е лъжа.

126

Анонимен

преди 6 години

Сулюк-57 я кажи пак как Тангра е славянски бог..хахахаха

125

Анонимен

преди 6 години

Трапезния войвода се дуе като пуяк за пред медиите, ама след време ще признае и турско малцинство, тъй както призна македонизма, въпреки че уж се дуеше и срещу него дълго време