241

до 219 от славянин

преди 6 години

Освен ''Силата на Сибир'', се строи и ''Южен/турски поток'', а съвсем скоро ще започне и стоежа на ''Северен поток 2''! А ''великата'' ви шистова революция, с която щяхте да фалирате руснаците отиде скоропостижно в небитието - нефтът не стана 10$ за барел, а 62$!

240

Анонимен

преди 6 години

Соломон Паси-член на еврейската масонска ложа "Бнайт-Брит", масон , антибългарин, вкара ни незаконно в НАТО, без референдум.

239

Анонимен

преди 6 години

До до 225 от славянин248 Ти,възрастни хора,жени,деца,наричаш"укрофашистки нашественици"?!Нали Путин твърдеше,че сепаратистите били"войници в отпуска",пък после призна,че"руските военни се оттегрят",ужас!Загиналите са обикновени хора,наред с украински войници.Ивай малко срам.

238

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен246 Соломон Паси е истински българин.Много българи плакахме от радост,защото НАТО и ЕС са най-хубавото нещо,което ни се е случило,в новата история на България.

237

до 225 от славянин

преди 6 години

Вярно е, руснаците избиват укрофашистките нашественици в Донбас и ще ги избиват докато не ги върнат обратно в Киев!

236

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен238 За твоя референдум.Българите са могли да променят нещата на многобройните избори след членството ни в НАТО,като не изберат пронатовско правитерство.Но,не са го направили,напротив,избирали са пронатовски правителства и го правят все още.Русия организира отентата в Черна гора,с помощтта на Сърбия,но в България няма тази мощ,за наша радост.Путин не е желан гост у нас.

235

Анонимен

преди 6 години

Соломон Паси=ревлю, плака , когато се издигаше знамето на НАТО, а не българското знаме.Снешник с трабант.Член на еврейска масонска ложа.Предател и антибългарин.

234

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен233 Руснаците убиха Луканов.Тезата на Б.Ботев е просто смешна и противоречива.

233

до 219 от славянин

преди 6 години

''ХАРБИН, КИТАЙ, 3 НОЯБРЯ 2017 01:12 - REGNUM Стоительство двух подводных тоннелей для газопровода ''Сила Сибири'' проходит плавно, сообщает 2 ноября агентство ''Синьхуа''''Газопровод будет прокинуть через два тоннеля 1139 метров каждый и свяжет город Хейхе в провинции Хейлунцзян и Благовещенск, Амурской области, отмечает правительство Хейхе в своем заявлении!''

232

Анонимен

преди 6 години

Белене дефакто вече го има! Има площадката, инфраструктурата и реактора. Само пулен глyпak или силно зависим от чужди интереси би пропуснал да направи нещо добро за страната си. Притеснявам се обаче, че сегашните управляващи са и двете заедно.

231

Анонимен

преди 6 години

Соломон Паси-смешника с трабанта, дето ни вкара в НАТО, той е един масон, член на еврейска масонска ложа, антибългарин и предател.Дано изгние в ада, където му е мястото.

230

България над всичко

преди 6 години

Само България е вечна, НАТО и ЕС са преходни явления.

229

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 236 Достойният живот е"бачкане".Само при комунизма не се работеше,както трябва-"те ни лъжеха,че ни плащат,а ние,че работим".Резултатът,всички го видахме,пълен провал за комунистическата идеология,оценена,като престъпна,както фашизма.

228

Анонимен

преди 6 години

Посолья или Шекерова лъже?

227

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 234България бе вкарана незаконно в НАТО, някой ден ще излезем от НАТО и ЕС , а ЕС и НАТО ще са в миналото, като Варшавския договор и СИВ.Соломон Паси е антибългарин , него историята ще го съди-тоя ревлю, дето рева, като ни вкараха в НАТО.

226

Анонимен

преди 6 години

До 180 Руският "принос"в световната култура е Разпутин,който е символ на руският разюздан морал,алкохолизъм и разврат,тотален разпад и манипулация на руския ,царски двор,жестокост и преврати.

225

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 233Ран-Ът беше *** план: скъсайте си седалищата от бачкане, за да се измъкнете от ***, в който *** ви навряха.На каскетите бачкането не им се нрави.

224

Анонимен

преди 6 години

Историятя не е това, което пише в тъпите партийни програми на психодесните от СДС и ДСБ.

223

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен183 За твоя референдум.Българите са могли да променят нещата на многобройните избори след членството ни в НАТО,като не изберат пронатовско правитерство.Но,не са го направили,напротив,избирали са пронатовски правителства и го правят все още.Русия организира отентата в Черна гора,с помощтта на Сърбия,но в България няма тази мощ,за наша радост.Путин не е желан гост у нас.

222

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 148Луканов си заслужи съдбата.Виденов отказа да се подчини на плановете на англосаксонската мафия и на плана "Ран-Ът", затова беше свален от власт.