138

Анонимен

преди 6 години

Е6аси ... Вие венцеславещи Негово величество Банкянски (Да се слави името МУ), ПТП не бихте ли се притекли на помощ на пострадалите, или просто ще заобиколите? Направил е нещо, което аз бих направил. И вместо да си мълчи, като нормален човек, сега тъпитe *** ще го раздухат, като кой знае какво геройство.... Избори ин ди еър..

137

Анонимен

преди 6 години

Оня хамстер от бсп на времето , колко хора спаси и на колко наводнения отиде лично да се изцапа малко ? Отг . 0

136

Анонимен

преди 6 години

До Долу комунетатаДолу ***, а бе алоо те всички в ГЕРБ какви са бе, дори главният суждук още си пази партиината книжка от БКП, че може да му потрябва и е горд с това, че е разтривал ушите на бай Тодор Живков.

135

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевБългария усвоявала еврофондове, хаха. Еврофондовете ги освояват 100 фамилии в България. Такива като Делян Добрев, назначил цялата си рода на ключови места в общината и претакал през свързани с него фирми 120 милиона! От който 120 поне половината е откраднал, явно обаче се е отчел нагоре по вергата до главният суджук затова и дори не го изритаха от кулува срама.

134

Анонимен

преди 6 години

Хората се познават в такива ситуации. Като изключим че е държавно лице е постъпил добре. Само *** могат да свързват катастрофа с ПР.

133

Анонимен

преди 6 години

Искам да си представя обстановката в което пътува Величеството, напрежението, слугите, гавазите, докторите и сестрите, начина на комуникация, анализите на евентуални събития, които могат да застрашат живота Му. Трудно ми е, като знаем, че е с поведението на Падишах, от всичко разбира, всичко знае. Как ли трепери като пътува, той ли ги кара да летят с 200, как ли се чувстват свестните, ако има такива. Няма ли поне един умен около него, да му казва понякога, че не е Слънцето, а един рухнал, дебел

132

Анонимен

преди 6 години

Да, бе, да! Охраната си е почесвала модерните телефони и е гледала как премиера и правителствения доктор вадят умрелите!

131

Василев

преди 6 години

На Бати Бойко му правят чест и поклони, когато ходи в Брюксел!!!Да селяни прости, България усвоява еврофондове и върви напред!Бати Бойко е велик банкянски евроатлантически селянин!Искате или не , вие ще играете по правилата на Новия Световен Ред, които са само във ваша полза, защото радикалния ислям и неосманистите ще ви здъвчат за закуска!!!Това е живота селяни прости, или си с богатите цивилизовани и технологично развити европейски народи или гориш като жива факла!!!Агент Бъни Уотсън!ЦРУ!

130

Долу комунетата

преди 6 години

Браво!

129

Анонимен

преди 6 години

Очевадно напънът е сериозен! Чак кмета на Ямбол отразява великото събитие! Репортерки пърхат палаво, обясняват прилежно, подмокрят се и обещават, че още повече от героизма ще видите в следващите еякл.. емисии! Някакви пухчовци от Варна пък получили стадиона си след могъщ удар на Бойко по трапезата. Няма тва право, съд, комисии, закон и прочие - когото посочи Бойко - негов ще е стадиона.

128

Анонимен

преди 6 години

Браво! Истински мъж и човек . Доказал го е вече многократно.

127

ррр

преди 6 години

Ще се спасим когато си отиде.

126

Анонимен

преди 6 години

Поредната фалшива новина пусната от пеевските медии и препечатана от всички останали папагалски медии.

125

Кой

преди 6 години

Борисов не е спасител, а съсипник.

124

Отчаян

преди 6 години

Трагедия в бяло, зелено и червено ...А, мъртвите от моргата дали не може да възкреси ?Може и да може, ама още не се е опитвал ... :(

123

Бау

преди 6 години

По-голяма новина щеше да е ако не беше спрял и помогнал. Повече от нормална реакция е да помогнат. Няма нищо героично.

122

Анонимен

преди 6 години

Не съм фен на Борисов и не гласувам за него, винаги са ми смешни г**олизещите статии във връзка с него, НО в случая не виждам как може да се излива толкова негативизъм за новина, че едни хора са се притекли на помощ на други хора. Съвсем загубихме човешки облик...направо е трагично!

121

Анонимен

преди 6 години

123 го е казал най-точно!! Какъвто и ПР да се прави, като му знаем онази кокошка ПРката, тя го дозабива с тъпотиите й. И без това Спасителят е за подигравка и посмешище от години. Той си ги знае и го в приел. Важното е да трупа по сметките, България и българите кучета ги яли.

120

новороден

преди 6 години

Да живее комуууунизъъъммааааа, Благодар Байко, че ми даде живота и право да дишам.Какво да кажа всичко *** държавата

119

без него няма слънце

преди 6 години

Ние сме горди и почитаме нашия мъдър водач. Другарт Нека паднем на колене пред неговото величие. О Бойко, води ни напред към бъдещето и светлината!