11

Кой?Кой?

преди 6 години

Как кой?Открай време/от соца/в армията отиват двойкаджиите и най-много тройкаджиите.В полицията е същото.Само рундуци и заплатаджии,които спят,ядат и пият,а претенциите им са до небето.Не притежават никаква боеспособност.Тук не говоря за липсата на нова техника-това е факт.Но ако не дай си Боже стане някакъв военен конфликт военните първи ще се изпокрият като мишки.Само ги вижте по военните паради на празниците- ср.тегло 130кг.,с кореми на метър пред униформите им.Те са срам за славния БГ войник

10

Анонимен

преди 6 години

КаракОчанов да каже кой ще иде да служи бадева, като и за пари не се намират войничета? Нали искаше да връща службата.

9

Оргазматрон

преди 6 години

Кой млад човек ще работи изобщо за 608 лв.?

8

Б

преди 6 години

България е щурмувана от исламски "бежанци"защо храбрата ни армия не е на границата !?аз не искам да плащам за армия което служи на САЩ и върви срещу собсвения си народ !!!

7

\m/

преди 6 години

Никой нормален и целеустремен. Но пък, ако нямаш много визия за живота си, не ти се работи много, искаш да си си айляк и да си тече заплатката - Защо не?!

6

Анонимен

преди 6 години

И кой ще ги плаща тея 2000 евро ? Аз ли ? Как ще ги оправдаеш тези пари за заплата ? Какво ще правиш ? Това е икономика , без печалби файда няма.

5

велик е нашия войник

преди 6 години

Пакистанци, афганистанци и иракчани.

4

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

минимална заплата в армията 2000 евро максимална 4000 евро тогава ще си помислят младите патриоти а не да служат на корупционери

3

OO

преди 6 години

Както Бат Бойко пита: а добре къде е врага , та по тоя повод а армия трябва ли ни въобще ..... ама ако няма на Каракачанката шкембето ши се стопи

2

Анонимен

преди 6 години

Ами отговора е : Всички , които "желаят" армия ..Трябва да отидат. Даже без пари. Тука има много защитници на армията ...Обаче пред ПЦ. На реално на женчовции и не влизат доброволно. Аз ако защитавах тази идея.. щях да вляза.

1

Хихихи

преди 6 години

Ако държавата започне да плаща по 5000 лева месечно на нашите смели лъвове за колко минути ще ги сгази турската армия при военен конфликт. Едва ли ще е по дълго от колкото ако заплатата им е 700 лева. На гол тумбак чифте пищови (самолети, шапкари).