49

Анонимен

преди 6 години

Русия може да отговори болезнено и вече отговаря. Мобилизира всички тролсолдати.

48

До 28

преди 6 години

Няма нищо общо със стачката. Просто ще наемат друг работник, т.е друг доставчик. Защо е шашата в БИ? За да няма друга газ.

47

Анонимен

преди 6 години

В отчаянието си путинофилите непрекъснато се хващат като удавник за сламка, която не може да отърве Путинова Русия от удушващата хватка на САЩ - ту Китай, ту Ким, ту БРИКС, ту Йелоустоун..., а и БРЕКСИТ`та го отчетоха, като успех - по мотото на Вуте !

46

Анонимен

преди 6 години

САЩ не могат да летят в космоса без Русия . Е там да ги чукнат .Както и да изгонят всякакви американски вериги като Макдоналдс от територията на Русия.

45

Shopp

преди 6 години

До БобиДобре, важното е, че 20 дни без газ на -15 градуса не умрехме. Сега ако пробват, ще им се получи още по-зле

44

Обективен

преди 6 години

Санкциите са безмислени ако към тях не се присъедини ЕС! което разбира се е в ущърб на ЕС! Докато в ЕС има слугинаж на Америка всички ще патят! Ако САЩ се изолират от ЕС те са бита карта. Ще съществуват максимум година и ще се сринат. НО докато слугите им по света работят за тях все някак ще кретат макар че започнаха да се разлагат отвътре а там никой няма да им помогне. Рано или късно ще има гражданска война в САЩ въпрос на време

43

Анонимен

преди 6 години

Прочетох статията докрай, но така и не открих с какво ще одговори Русия силно и болезнено...С тролски вой.

42

Анонимен

преди 6 години

Само такива *** като българските политици подържа 100% зависимост от рузка гас - затова бяхме толкова уязвими. Но вече не е така - подържа се минимум месечен резерв. А Западна Европа като цяло е зависина на по-малко от 50%

41

Боби

преди 6 години

До Shopp 39Шопее Украйна СПРЯ ГАЗЪТ не РусияА ЗАЩОТО НИЕ НАПРАВИХМЕ СЪЩОТО КАТО СПРЯХМЕ ЮЖЕН ПОТОК И НАС НИ ЗАОБИКОЛИХА КАКТО ЗАОБИКОЛИХА УКРАЙНА

40

МДАААА . . .

преди 6 години

Колкото болезнено отговори и на предишните санкции . . . Трябва да стане наистина болезнено за империята на злото . И става !!

39

Вятъра

преди 6 години

Оставете Вова да продава свинско в Индонезия

38

Shopp

преди 6 години

Май не помните, че руските идьоти веднъж спираха газа в най-големия студ на 2009 година. И само загубиха 3 млрд долара приходи.Сега нека достави "най-модерни оръжейни системи" на СК. Таман ще даде повод на САЩ да смачка Пьонян.

37

Анонимен

преди 6 години

Воя на путинофилите е още едно признание, че "велика" Русия е просто едно джудже спрямо "загниваща" Америка..., но тяхното кремълско Гуру "повика това, което сега му се обажда" !

36

Анонимен

преди 6 години

*** може да спре газа на България за три седмици, но не може да спре газа на Германия за три седмици. Това ще означава да си провали бюджета за цялата година. А и снанкциите ги налага САЩ, а не Германия.

35

Анти ГЕРБ

преди 6 години

След като САЩ непрекъснато продължават и разширяват санкциите срещу Русия, след като принуждават и ЕС да прави същото, защо Русия не застане открито срещу САЩ. Защо не подкрепи политически и с доставка на най-модерните оръжейни системи Северна Корея, защо открито не им сътрудничи в разработката на ядрено оръжие. То се вижда с просто око, че санкциите няма да бъдат отменени. От друга страна Северна Корея е единствената страна в света, която открито застава срещу сатаната и не показва страх.

34

Анонимен

преди 6 години

Санкциите не са насочени само срещу Русия и не тя е главната цел!Главната цел на краварофашагите е да впримчат всичките си слуги по света,между които и сериозни конкуренти,като ЕС,Япония,Южна Корея и други,в същите тези санкции и нанесат удар и по техните икономики!Така те ще станат още по-зависими от кравария,която ще диктува още по-всеобхватно тяхната вътрешна и външна политика и икономика!Пресен пример за това беше лаят срещу Ким,който принуди Япония и Ю.Корея да клекнат окончателно!

33

реалист

преди 6 години

Никой нищо никому не може да направи, всички са навързани. Те затова ги бутат лекичко, то това санкции ли са. Просто ги подсещат , че не се прави така, но те пък си го премятат. Иначе и Китай и САЩ са свързани икономически, кво ще правят един без друг..И бизнеса с оръжие върви за всички...

32

Анонимен

преди 6 години

Но не мислиш ли че има ресурса да го направи и две седмици в най големия студ да ги резне ЕС с газта -----Не, не мисля.Защото веднъж вече се пробва и не и се получи.

31

:):)

преди 6 години

къде ги видя тез запаси, 45 дни са за Бг, имаш ли на идея една Германия със свръх икономика колко потребява за 6 месеца май не можеш и да си представиш. А и като запопва ползване на резервите всичко минава в режим ограничения.

30

Не чуваме Фейс Героя

преди 6 години

A потната фуражка какво изохка във фейса ?