72

Анонимен

преди 6 години

Това се нарича генетична простотия и малоумие!Преди ракетите на КНДР да бяха конструирани и произведени,за да достигат територията на световния агресор САЩ,самите САЩ,с техните ракети,наземни и на кораби,обкръжиха плътно КНДР и непрекъснато бълваха,какви ли не заплахи!Е,сега баш бандитът ФАЩ и неговите палячовци слуги,си намериха майстора!А говедата от "народи",в страните от НАТО,които мълчаливо наблюдават това,си заслужават участта,подготвяна им от американските ционисти и еврослугите им!

71

до ШОПА ТМ

преди 6 години

Ми ела бе чедо. Приготвил съм съм ти една ДРЯНОВИЦА за теб и такива като теб. След това от SHOPer ще станеш LOOSER TM

70

Анонимен

преди 6 години

До МИГ невниманиеОт три дни дpишляка Каракачанов мълчи като наcpано дете пред майка си за летящите кoвчези МИГ. Само бой по наглите русофилски тикви, само това ги оправя тия ***.

69

ДА, МНОГО ДОБРЕ

преди 6 години

нека и дебелите американци да преживеят ужаса на всички страни, които САЩ безнаказано нападаха и ограбваха. Само с ГМО храни няма дълго да преживеят. Ще си лягат вечер със страх, дали ще има утре. Това , което причиниха на ДЕСЕТКИ СТРАНИ

68

Анонимен

преди 6 години

Ким заплаши, че ще извърши ядрен взрив над Сащ. А елекромагнитният импулс на взрива е достатъчен да извади от строя цялата електропреносна мрежа на щатите, която и без това е от каменния век. И всичката електроника. Тогава американците ще си разпалват печките с компютрите, които са измислили!

67

Анонимен

преди 6 години

А в Северна Корея гладуваха, нали така беше, и правят балистични ракети които могат да стигнат до Европа.

66

Анонимен

преди 6 години

Всяко пето дете в САЩ живее на купони за храна които се отпускат на бедните американски семейства.

65

МИГ невнимание

преди 6 години

Сайтчето, защо не пишете,че САЩ въвеждат забрана за търговия с МИГ, Калашников и още 33 компании от военната индустрия ?И, че който осъществява съществен бизнес с тях подлежи на санкции също.

64

Анонимен

преди 6 години

Проблемът си е само на САЩ, а проблемите на САЩ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ.

63

Анонимен

преди 6 години

От руснаците няма по-големи терористи, убийци и мародери в днешния свят. Хитлеристка Германия е като пионерче пред днешна Русия. Русия това е Инквизицията на 21 век за човечеството. За да има бъдеще този свят, съоръжението Русия трябва да бъде ликвидирано до 2 години.

62

ТАМ Е ВЪПРОСЪТ

преди 6 години

Че БЪЛГАРИЯ е ЗАТВОРЕНА в ОБОРА на САЩ - наречен НАТО. Вече не искаме да сме в ОБОРА. като *** за кланницата,накъдето са ни повели. И НИКОЙ НЕ Е ПИТАЛ С РЕФЕРЕНДУМ дали искаме. Затова тези ПРЕДАТЕЛИ като ПАСИ ще пасат патки в БЕЛЕНЕ 2

61

Анонимен

преди 6 години

Никакви ракети няма да достигат Европа. Ким е вдигнал мерника само на САЩ. Постоянно се бият в гърдите какъв военен бюджет имали, Северна Корея не е мой проблем, така че не ме занимавай с глупости, норвежки бас тун.

60

ФАКТ!

преди 6 години

България е член на ЕС и НАТО!Въпросът е затворен!

59

До 65

преди 6 години

Бъди внимателен като ходиш навън

58

КАКВО ДИРИМ НИЙ

преди 6 години

в АФГАНИСТАН. Колко години там има наши войски. Даже не знам как това заплашва нещо БЪЛГАРИЯ, че дадоха над 2 МИЛИАРДА за мисии в чужбина, които ЛЪГАХА, че САЩ щели да върнат после парите. САЩ не ДАВА, ТЕ само вземат, ама сега даже не смеят и да повдигнат въпроса, щото от КОЗЯК веднага ще извадят на ТИКВАТА дебелата папка с КОМПРОМАТИ за бандитското минало и сегашните далавери

57

Анонимен

преди 6 години

САЩ са терорист номер едно в света

56

Анонимен

преди 6 години

И ракетите на САЩ могат да достигнат страни от НАТО.

55

Анонимен

преди 6 години

да,ракети на корея могат да стигнат до нато,ракети от нато също могат да стигнат корея и?, ким заплашвал ли е нато и страните му?защо сами се навират в конфликта,той си има работа само със щатите ама те ги е страх да привлекат огън на своя територия и ще се опитат чрез трета страна да привлекат огъня натам и да нанесат удар в гръб

54

Хм

преди 6 години

Гледайте филма "Шоковата доктрина" и ще разберете защо е цялата истерия с Русия,Иран,С.Корея и т.н.!Стресираните хора лесно се манипулират!

53

Анонимен

преди 6 години

59 Защо бе глупче , за това че ти върнаха Родопите и долините на Места и Струма ли