28

Курнелия нагла

преди 6 години

Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост

27

Гробокопач

преди 6 години

До ЕсЗа нас ЕС е Рим - поробител и експлоататор, какъвто беше и СССР. Ние ратуваме за независима БЪлгарска държава - Саракт и един ден ще го постигнем. Въпреки вас. Запомнете това - въпреки вас!

26

Г-жа Лъжа

преди 6 години

Защо наричат *** г-жа Лъжа, защото лъже яко и много често естествено. Сега вярвате ли и на смешните лъжи за предизвиканата катастрофа, Нейната истинска катастрофа ще бъде на предстоящия конгрес на БКП. Гергов забавя, но не забравя...

25

бай Тошо

преди 6 години

Конгресите на тази партийка отдавна не са интересни.

24

Отговор

преди 6 години

До Байфидан 3 Как да не предлагат нищо смислено ? Предлагат прогресивен данък да съсипят икономиката ни , да мине изцяла в сивия сектор , и да намалят постъпленията в бюджета. Толкова им е акъла.Ама народа прогледна. На слаба икономика не можеш да налагаш прогресивен данък и да правиш силна социална политика.Просто е , ама кой да го проумее?

23

Гробокопач

преди 6 години

До РеалистКорнелия, в случая, няма да бъде подкрепена само от електората си, а от всички, за които падането на ГЕРБ е лична кауза. Именно, затова БСП вдигна дупетатите си от 40 на 80-сет. ще ги вдигнем с още. Нужна ни е, ако не пълна победа и разгром на ГЕРБ, то достатъчно силна противостояща сила, която да не дава възможност на ГЕРБ да управлява. Ние не сме курбанджии, черпаклии и чорбари. И не сме, към никое ПП.

22

Ес

преди 6 години

Да искаш предсрочни избори, по времето когато България ще бъде председател на ЕС, може да го измисли само мал*умен комунист.

21

Докога комунистите?

преди 6 години

Повече от 27 години гледаме филма "Комунистите отложиха комунизма и станаха капиталисти милионери!". Докога?

20

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

19

Нов

преди 6 години

Ако бях на Бойко, щях да пратя поздравително писмо до конгреса. Завалията, с такава опозиция е обречен да е вечен :)

18

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 6 години

Никой не иска оставка на Тиквата. Това са глупости и баламуркане на овчия електорат на цоциалистите. Тиквата прекрасно устройва в момента цялата политико партийна мафия ! Има истинска стабилност и разбирателство в краденето на народа ! Тиквата е осигурил порции от еврофондовете и бюджета за всички. И за Делян Пр***сето и за Гергов и за обединените ****ти дето са му патерица ! Правителството на Тиквата е правителство на цялата политмафия, в това число ина цоциалистите !

17

Анонимен

преди 6 години

Който гроб копае другиму, сам пада в него!

16

Реалист

преди 6 години

Дали Корделка с лъжи и простотия ще успее да активизира умрелия си електорат ? А да спечели избори , такова животно няма. Българите прогледнаха и не искат трети фалит на държавата.

15

Анонимен

преди 6 години

не така, не така ! и без това на всеки 2 години има избори -ту след вот на доверие,ту след недоверие................и столетницата все повече разчита на патериците .

14

акуд

преди 6 години

*** лесно и винаги готова да харчи данъците на България за *** самолети и предсрочни избори с цел спъването развитието на балканите и ЕС

13

Анонимен

преди 6 години

На комунистите само това им е в главата - дестабилизиране на държавата и кради, кради, кради! Нали наскоро имаше предсрочни избори, какво се е променило от тогава.Не са те алтернативата! Те са от същото котило. Алтернатива няма, за жалост.

12

Анонимен

преди 6 години

Ако искате оставката на правителството вие и тези които ви подкрепят-махнете се от парламента и ще видите как те сами ще се о.....*** ! Изводът е ясен !

11

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Виждате ли как Нинова постоянно измества фокуса от себе си. Това е поредният ПРЕДИЗВЕСТЕН ход с който, тя неистово се стреми към задържане на властта в БСП. Нинова определено ще е много по- добра в Балшой театър!

10

varg

преди 6 години

Оставка,Народен съд и затвор за мафията герб

9

Нов

преди 6 години

Тез клоуни не спряха да искат :) Да, ама няма ...