18

Анонимен

преди 6 години

Люксембургският алкохолик не знае на коя планета се намира.ЕС отдавна почна да се разпада. Брекзит, Каталуния, следват Баските, Ломбардия, Шотландия и т.н.

17

до 22

преди 6 години

сърбите са си шовинисти и неуважавайки останалите автономни области в югославия нямаше как да останат заедно. а и трудно могат да съжителстват мюсулмани и християни....а каталунците не са много по-различни от испанците

16

до 20

преди 6 години

Ето така стойте си в Испания защото няма да ви признаеме, това е изнудване. Проблема е вътрешен на Испания тоя да не се е обаждал. И второ сега Юнкер само налива масло в огъня. Трето Испания излиза Юнкер прибира 100 млрд евро, както ще прибере и от британците.

15

Анонимен

преди 6 години

Хмммммм.....така ли???? Ами случайно ПИТАХТЕ ЛИ някогашна Югославия ДАЛИ ИСКА ДА БЪДЕ РАЗДРОБЕНА НА НЯКОЛКО СИ страни????? А??? Ооооооо, има сега да ги ядете.......хак да ви е.....дано се раздробите на 1000 парченца......и всяко едно да ви мрънка, дърдори, дрънчи пари и да си прави каквото си иска! Като поляците!!!! Съжалявам ако на някого не му се харесва, но това все пак си е мое мнение, ще ме търпите! Нали сте "толерантни"!!!!

14

Стамат

преди 6 години

ЕС е ЧАО!

13

до 18

преди 6 години

и как точо ги изнудват ??? никой не е казал , че каталуния трябва да влезна в ес !! просто ес информира каталунците , че няма да ги признаят но това не означава , че каталунците ако наистина искат независимост трябва да се спрат . но за ес ще е по-добре отвънка да останат всякакви сепаратисти

12

Salt

преди 6 години

На това май му кaзват изнудване, гузен негонен бяга. Интересно кой стои зад Пучдемон една слаба Испания разтърсвана от сепаратизъм няма място в ЕС нали така Юнкерчо ? А както всички знаем всеки Брекзит струва 100 млрд. Така че зад Пучдемон може да стои дори самият Юнкер.

11

Арту

преди 6 години

Кралицата се притесни за Шотландия. Щото на тях малко им трябва. Лицемери!

10

ТHE Патриот

преди 6 години

"Абсолютно никакви демократични процеси не могат да обезсилят решенията на ЕК"Жан Клод Юнкер

9

Пуч трол

преди 6 години

Да бутнем империята на брюкселските зелки върху зелките им!

8

до 13

преди 6 години

и кой въобще харесва егоистите ?? съвсем нормално е никой в ес да не ги иска . но щом каталунците могат да живеят изолирано би трябвало факта , че няма да ги признаят да не ги притеснява

7

Анонимен

преди 6 години

Щом не ти харесва драги умнико, подавай си документите за Белекзит или там както се води, но не се опитвай да налагаш мнение .

6

Анонимен

преди 6 години

Значи не е проблем да улесните Брекзита на бритишите, а лицемернико. Искаш ли не искаш 1 излиза 1 идва. Проблем ?

5

Анонимен

преди 6 години

Никoй не казвал, че каталунците се натискат за ЕС като не искаш твой си е проблема излиза че без ЕС света е на умирачка. Вoъщност добре ще е Белгия да излезе от ЕС и ние не те искаме.

4

Гражданин

преди 6 години

Долу Долу Долу РОБСТВОТО и ГЕНОЦИДА на третополовите хиени от ЕС и крадливия и корумпиран катун София....СВОБОДА за Каталуния и Източна Румелия......долу долу долу Софийското РОБСТВО и ГЕНОЦИД над народа

3

Анонимен

преди 6 години

"Британското правителство обяви, че няма да признае едностранно обявената независимост на Каталуния и изрази надежда, че единството на Испания ще бъде запазено"===Така както британците запазиха единството на ЕС, като излязоха от него, нали?Лицемерие до полуда.

2

Анонимен

преди 6 години

Ми що бе, нали Каталуния вече няма да е член на ЕС ако се отдели, няма да се ползват от великото предимство да са членове на ЕС, или нещо ЕС го е закъсало от към членове, нещо много почнаха да се делят...

1

Анонимен

преди 6 години

"Юнкер: Не бих искал ЕС да се състои от 95 страни членки"===Спокойно, Юнкер, както е тръгнало, скоро няма да останат и пет.