138

Анонимен

преди 6 години

Интересно, ако този Навални вземе властта дали ще се откаже да устоява позицията на Русия като велика страна или просто ще свали гащите пред американците. Ще бъде жалко за страната. Но Русия е имала доста предатели в последните десетилетия - Лебедев, Елццин, Козирев и още цял куп ***.

137

Стам

преди 6 години

Природата се е смилила времено над руския народ ,като им дала нефт и газ.Вижте по магазините,само руска водка и горчица.Това значи,че Европа ги храни срещу нефт и газ.Когато се намери друг енергоносител или нефта свърши Европа трябва да очаква най-страшния мигрантски поток от Русия.Някои в България искат да са от този поток.Българи ли са те?

136

Анонимен

преди 6 години

До cazzo duroне змам дали рускините в ЕС ги хващат в супермаркетите да крадат, но вчера пред очите ми в Париж в бутик на Коко Шанел 2 рускини направиха оборот за 180 хил евро само за час и половина и целия персонал им се кланяше най раболепно даже и на руски се опитваха да им говорят, а Монмартър нощем бъка от евтини български проcтитутки които обслужват арабите.

135

Членска карта №7

преди 6 години

До балонКолко скоро?

134

балон

преди 6 години

русия е един пропаганден балон който скоро ще се спука.

133

Анонимен

преди 6 години

До до Ян СобиескиА САЩ защо бомбардираха София и убиха над 4 хиляди цивилни българи?

132

Пророкът Гочо

преди 6 години

До до Ян СобиескиНе руснаците не убиха полския президент, а безочието му да присъства непременно на честването на "Катинското клане." Руският диспечер поне три пъти е предупреждавал, че видимостта в Смоленск не позволява кацане, но ако Качински е кацнел на резервното, щял да закъснее за събитието.

131

Анонимен

преди 6 години

Българската министърка на туризма ходи в Русия на крака да се моли да идват изпаднали в безисходица руснаци в България, та българите да им слугуват, да и сменят чаршафите, да им мият тоалетните щото иначе българите при цъфтящата евроатланическа икономика ще разбрат какво акат бедните ако руснаците не дойдат да си харчат парите.

130

vlady

преди 6 години

Навални е достоен ученик и последовател на великия Елцин, както и на Гайдар и Немцов, неведнъж изпадал в делириум и достоен за високото звание "Горький пропойца".

129

Пророкът Гочо

преди 6 години

руската е в стагнация - на хартия, а нашата е в растеж - на хартия.

128

до Ян Собиески

преди 6 години

А руснаците защо убиха полския президент?

127

Анонимен

преди 6 години

Поредния клет шоpош

126

Ян Собиески

преди 6 години

По-добре за нас е руската икономика да е в разцвет,отколкото американската.На американец,както и на турчин,вяра да нямаш.

125

Анонимен

преди 6 години

Ххахах! Икономиката на "суперсилата" Русия е точно 1% от световния БВП

124

Анонимен

преди 6 години

131 10% не са никак малко като разумни руснаци

123

смях по новините

преди 6 години

Високопоставения представител в екипа на опозиционния руски лидер Алексей Навални да няма в предвид че фондовете на Сорос са в немилост и финансирането на опозициятае в стагнация?

122

ДА СЕ ЧЕТЕ:

преди 6 години

Икономиката на Русия при Путин ИЗБЕГНА стагнация -А БЕЗ НЕГО е без изход...нашите "новинари" са пропуснали туй-оноуй - знаете ги!

121

9К51

преди 6 години

"Ако няма политически промени, шансове да преодолеем тази стагнация просто няма" ... ха, ха ... този на снимката явно доста е поогладнял, не е на държавната софра и бленува за "промени" ... разбирай соросоидна_та *** да се докопа до богатата държавна трапеза, но няма да го бъде ..

120

ognyanz

преди 6 години

Добре че са написали, че този Милов е "високопоставен представител в екипа на опозиционния руски лидер Алексей Навални", за да е ясно, какво може да каже. Ако Навални на следващите президентски избори вземе повече от 10%, сигурно ще го счита за голям успех.А нашата журналистика, както винаги, когато се намери кой да каже нещо срещу Русия, веднага го слага на първа страница.

119

cazzo duro

преди 6 години

До Анонимен 126Не знам дали персонала на бутиците им слугува ама вчера пред очите ми хванаха две рускини в супермаркета с два крадени крема за лице от по 4 евро:) ако искаш и линк ще ти дам към местните новини:)