99

БЪЛГАРСКИЙ

преди 6 години

Жива пропаганда. Дошла е турска линейка защото са и платили, и са на по-близко разстояние. Ако бяха извикали германска или италианска и те щяха да дойдат защото и на тях щеше да бъде платено. Много сте наивни тука, да не оправдавам тия нашите лекари, но поне не пропагандирайте.....

98

Анонимен

преди 6 години

България е една *** с просто население. Щяхме да сме в пъти по-добре при турците. Чист факт. И армия си имат и здравеопазване си имат и каквото искаш. Ние имаме само патриоти и до там. От тях полза никаква.

97

Анонимен

преди 6 години

После турците били зле. Ха ха ха. Пародия българска. Ама нищо нали сме "велики".

96

Меди

преди 6 години

В същото време при липса на всякакъв морал в здравеопазването и ежедневното реване за липса на пари и ниски заплати един от тези доктори дето реват си купи летище Горна Оряховица за доста милиони!Къде е истината...е ЯСНО...истината е че хората си *** докато други ревейки трупат видно камари с пари.

95

Анонимен

преди 6 години

Ще ви кажа едно.Ще има нов 9-ти септември 1944 и пак ще има Народен съд...........за олигарси, менте-доктори, крадливи чиновници и бирници, за Тикви и Пипони, Сайдери и Догани,за всичките Лапачи на прехода ще има БЕСИЛКИ.

94

ЪЪЪ....

преди 6 години

Линейката пристигна БЕЗПЛАТНО само за 5 часа от Турция??? И операцията сигурно е безплатна???

93

Анонимен

преди 6 години

Е да, и българските касапи са могли да й приберат парите, спор няма. Само че би трябвало у нас да я лекуват безплатно, защото жената сигурно безчет години си е плащала осигуровките и е наливала едни пари в една бездънна яма. Ако случайно човек не плаща здравни, го обявяват за престъпник рецидивист, но когато дойде време да използва налятите от него пари, му показват cpeден.

92

1989

преди 6 години

Predi 1989 tova nikoga nimashe da se sluchi pravete si izvodite i zavoi na 180 gradusa dokato vse oshte mogem i da nima veche takiva sluchai

91

Анонимен

преди 6 години

До 93 "По този начин те нарушават своята клетва да помагат на хората." 93 ,за каква клетва говориш ? Всичко е пари ! Знам го от личен опит ,доктори в България НЯМА , а търговци на здраве !!!! Имаш пари- плащаш ,ако и тогава не се оправиш значи трябва да дадеш пари за ИСТИНСКА МЕДИЦИНА.... НА ЗАПАД . В България всичко е лотария , тото - плащаш и се молиш да уцелиш истински доктори.

90

шматка

преди 6 години

До ВалентинТази дама си е платила в честната клиника в Турция.Определили са и дата за операция но тя получава усложнение предварително и те и изпращат линейка защото е техен пациент.По ясно от това.Само кратуните(не визирам теб) не разбраха че статията е манипулативна

89

Дид

преди 6 години

Съдете всяка болница която е отказала прием...това е изконно конституционно право и всяко нарушение е геноцид спрямо личността!НЯМА такава държава,НЯМАтакова здравеограбване!

88

Сериозно ли, бе?!

преди 6 години

Не мога да повярвам! Три пъти прочетох и заглавието, и подзаглавието, и статията. Дотук ли стигна българското здравеопазване? Боже, Боже! "Лошата" Турция, "гадните турци", "анадолците"... "Гадни", "лоши", ама не може да им се померим на малкия пръст.

87

Валентин

преди 6 години

Все пак не ми стана ясно, тази линейка от Турция, дето така героично сте я написалида е пристигнала, преди или след плащането на 30000 дойде?Иначе не защитавам нашите болници, но за 30 000 и те някакви лечение щяха да измислят

86

BG IZMET

преди 6 години

До Ястреб ОсманлиятаURODDD NA KAKAVTO I EZIK DA TI GO NACHUKAM>>>SMISALAT E EDIN I SASHT.NAUCHI SE TI DA PISHESH NA LATINICA CHE DA TI POVIARVAM CHE SI PRAVOSLAVEN UROD KOITO NE UVAGAVA DRUGITE PISMENOSTI I RELIGII

85

Анонимен

преди 6 години

До Бай Тодар ПравешкиКъде забравяш тоалетната хартия,шоколадовите яйца и таралясниците трета употреба?

84

шматка

преди 6 години

Мариянна събрала 30000 за операция в Турция а иска тука да я лекуват.Изчакайте да чуем и другата страна защото нещо мирише тука.

83

Анонимен

преди 6 години

Това се случи и в Сандански на моята свекърва и отказаха да я лекуват защото е оперирана от лекар от онкологията в София. Това не може да продължава така. Някой трябва да поиска обяснение за действията на тези безотговорни лекари. По този начин те нарушават своята клетва да помагат на хората.

82

Анонимен

преди 6 години

До ПРЕДЛОЖЕНИЕПодкрепям те!

81

Анонимен

преди 6 години

Айде така да откажат и на някой от познатите на Бойко ? Веждичката го изпратиха чак в Берлин да се лекува , но простосмъртният изберач няма право да живее . Между другото: проф. Николай Петров НОВИЯТ ЗДРАВЕН МИНИСТЪР КЪРКА ЛИ С ПРЕМИЕРА, правят ли залози за мачове по на бутилка ? Предишният министър Петър/Петъо Москов така работеше с бащицата на народа и имаше големи успхи в сферата на онкоболните , детските ваксини от Турция и из раелските машини за отпечатъци !

80

BG IZMET

преди 6 години

TYRSKATA LINEIKA KOLKO MIGRANTA DOKARA U BG >>>ZA KOI SHTE GLASUVAT