19

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно същата история имах аз във ВМА, когато карах майка ми. Абсолютно същата. Обикновен човек съм - българин. Докараха ме до там, че пет пари не давам вече за тази държава!

18

Мислеща

преди 6 години

Съгласна съм, че и те са жертва на сбърканата и безконечна здравна реформа. Работят при лоши условия и понякога абсурдни правила. Това няма как да не се отрази на работата им и психиката им. Но никой ни нищо не може да им попречи да бъдат ЧОВЕЦИ! Хуманното отношение към безпомощни хора е задължително за тяхната професия, иначе не са никакви лекари. Сигурна съм, че повечето случаи на побои над медици са предизвикани от тяхното непрофесионално отношение към болните.

17

ВАЖНО

преди 6 години

От ЛС направиха много тревожно за пациентите предложение. Да се правят Черни списъци за пациенти. Нещо в което се съмнявах от доста време, но неофициално. Съвсем случайно разбрах, че ЕГН-то ми е било давано на лекари от домоуправител - лекар, който има частна клиника, срещу която целият блок писа жалби.По този начин колегите им под различен претекст могат да откажат лечение на пациент, да злоупотребят с данни и т.н..Пациенти внимавайте, действат като организирана престъпна група - частниците.

16

Анонимен

преди 6 години

Свинска работа...затова ги бият и нападат, но и те са част от цялата свинска управа и безхаберие на цялата държава и система. Съчувствам, но поне да имаха някаква човечност, някой да се заинтересува и да помогне, да направи нещо. Сблъсквал съм се със подобни случаи, това е истината. На никой не му пука... изродска пародия е здравеопазването. И горе долу всичко

15

Анонимен

преди 6 години

Номер 13 толкова точен коментар че ще го препиша:Драмата е там, че утайката е не само при лекари и медицински работници, само *** остана в цялото ни общество, това е най тъжното и мисля, че вече няма шанс нещо да се промени.Така е. Вече е много, много трудно да намериш свестен и кадърен специалист в каквато и да е област. За морал и съвест да не говорим.Качественото бега, не съммот фейхсбук мрънкачите, но това е положението. Изключенията потвърждават правилото.

14

Анонимен

преди 6 години

До аз-ътнещо против люлинският плочкаджия ? защото той поне си върши работата,за която е нает и не мори хората, които му плащат.

13

БГ Лекари

преди 6 години

От Лекар до "докторче" има огромна разлика. В Пирогов с близка срещнахме прекрасен възрастен лекар с побелели коси, на първи етаж, приемните - Човек. В същото време 50 - год. му колега - уролог висок и пълен, със златни ланци не отваряше 15 мин. вратата щото излязоха със сестрата рошави от кабинета. ДП-то ми е Човек, също.Но за жалост, старата генерация си отива - Чирков,Пфилос Кръстинова, Василева, Попова и остават търговците. Кога БГ ще направи голяма многопрофилна национална педиатрия в С-я?

12

Анонимен

преди 6 години

До ЕдинДрамата е там, че утайката е не само при лекари и медицински работници, само *** остана в цялото ни общество, това е най тъжното и мисля, че вече няма шанс нещо да се промени.

11

аз-ът

преди 6 години

не е верно че лекарите нямат вина и че жервти били. Лекарите учат страшно много, изключително гадна, тежка и труда за заучаване материя, после още няколко години специализация, те стрещат хората в най-тежките им моменти, гадно е...и от друга страна виждат, че един люлински плочкаджия прави повече пари. И се озлобиха. Зад..иците им се разтвориха, като пещери за пари. Само това ги интересува. Да но пациентите нямат вина. Като искаш пари като плочкаджия -хрвърляй престилката и почвай лепиш плочки.

10

той

преди 6 години

да не се сърдят когато ядат бой.

9

Мен

преди 6 години

До АнонименЕй как пък никога не са виновни лекарите? Сигурно аз съм виновен, ходя и връщам линейки с умиращи хора...

8

Анонимен

преди 6 години

До 3Лекарите не са виновни, за това, че не носят нищо човешко в себе си и за това, че потъпкват клетвите си ли? Много интересна теория, леко ***, ама само леко.

7

Не ми

преди 6 години

се искаше да го пиша, но явно само ромите дават на тези да си получат заслуженото. Излиза, че не буташ ли пари, или не ги заплашиш с бой, лекарите работа не вършат!

6

Анонимен

преди 6 години

И сега какво ще се промени? Познахте. Нищо.Ще има ли осъдени- точно така, няма да има.Докато вие гледате ВИП брадър.Затова догодина емигрирам и никоя *** от тази жалка държава няма да ми липсва.Като останат само разните етнически българи, които ще бият лекарите за добро утро, ще се радвам много.

5

Анонимен

преди 6 години

това е истината за нашето здравеопазване , плащам и аз не знам за какво , с надеждата че ,когато имаш нужда от тях да са на среща , но уви

4

Анонимен

преди 6 години

хора много, човеци малко

3

Анонимен

преди 6 години

Това е истината...Но за това не са виновни лекарите...И те са жертви на безхаберниците!

2

Мен

преди 6 години

Аз пък пожелавам точно това да се случи на тези лекари върнали човека!

1

Анонимен

преди 6 години

Изродска държава!