112

Анонимен

преди 6 години

Камито и тя яла суджука

111

Анонимен

преди 6 години

В паралелната вселена, където живее Тиквата, всичко е розово.

110

Анонимен

преди 6 години

Какво се случва в една фирма когато друга по конкурентна се появи на пазара и продажбите на първата паднат с 20%? Ами много просто - съкращават 20% от персонала, просто ги изритват на улицата. Тук правим бизнес, с вас не сме задружно и солидарно семейство от сътрудници - просто от утре не идвайте вече на работа и се оправяйте кой както може...

109

Анонимен

преди 6 години

Като останете без работа (този момент неизбежно ще дойде в живота ви при демокрацията) и трябва спешно да търсите работа защото не можете да си плащате сметките и може да ви изхвърлят на улицата, какво отговаряте на интервютата като ви питат за предишната работа - ако кажете че са ви уволнили значи сте на зор и ще ви предложат поне 30% по ниска заплата, ако излъжете може да проверят и тогава лошо!

108

Анонимен

преди 6 години

1 мен. Българи се изнасят перманентно и с празник и без и не мислят за връщане. Бягат от високите доходи :)

107

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТези ги разправяй на баба ти, можеш ли да кажеш в кой сектор работиш, та успя да изплатиш ипотека, да върнеш заемите от приятели и то за 8 години, наистина бих желал да чуя заниманието ти

106

Анонимен

преди 6 години

Една шивачка в цех от Каспичан работела за 510 лева заплата, а една друга нейна колежка правела извънреден труд, работела по 12 часа плюс съботаи неделя и изкарвала не 510 ами 720 лева. И втората била по богата от първата. Само който работи усилено, преко сили ден и нощ и събота и неделя само той успява при капитализма. Капитализмът и демокрацията са най-спреведливата система.

105

Анонимен

преди 6 години

Когато през 2009-а Борисов за пръв път стана премиер, външният ни дълг беше 6,5 млрд. лева, а през юни 2017 външният дълг е вече 19.9 млрд. лева. А познайте кой присвои този нов дълг от близо 13,5 млрд. лева! Познайте също и колко поколения българи ще трябва да плащат външният дълг на Бойко Борисов!

104

OTOMAN LEGACY

преди 6 години

Tezi 1000000..sa Edni i sushti...pitay as ostanalite 6000000! ...Otvorko!

103

Анонимен

преди 6 години

Тк се замита без чест и достойнство, а после имало свобода на словото и писанието

102

Анонимен

преди 6 години

Народа е доволен, хората имат пара и живеят добре и всичко благодарение на премиера ген. Бойко Борисов! Ще гласуваме само за него докато е жив.

101

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе е лентяйски приятелю, роден беден, образование средно, работя от юношески години, храня и двете си деца, опитвам се да им дам каквото съм получил за да могат да продължат с вдигната глава, те се борят, но с какво се борят, уча ги да бъдат достойни за да бъдат налагани от недостойни. Не искам пари, а възмездие.

100

Анонимен

преди 6 години

Ау чудо! Ние у българско само 1 000 000 ли сме останали? А уж трябваше да останеме поне 5 000 000! Нема да се оплаквате че живеете лошо. Я виж кво казва слънцето! Вече сте забогатели нищо че има хора които всеки ден ги гледам и ми плаче сърцето как ровят за коричка хлебец в контейнерите. На много от тези хора им давам по 2 лв поне да си купят хлебец. Не че и аз имам много но колкото за няколкото човека които срещам им давам когато мога. А нашето Слънце дали е дал на някой поне 1 левче? Сигурно!!

99

Блажени са веруищите

преди 6 години

Да изнасят се, но не 1 милион, а и не на почивка, е има и такива, но са една нищожна част и са добре платени , разбирай софиянци....Огромната част мигриращи са към провинцията, да позаредят провизии,че да изтикат до следващите празници,че по Софето тегаво се живее с тия огромни заплати..Тия дни се съдраха всички вестници да осмиват С.Корея,че живеели в измислен свят, че убеждавали народонаселението ,че те са най-велики на света, що ли намирам толкова общи неща със словоизлиянията на Боцко....

98

Анонимен

преди 6 години

ПАК ДА СИ ГО ИЗБЕРЕТЕТИКВ ЕНИЦИ

97

риторично

преди 6 години

До ДемократНа партийна хранилка бързо се забогатява, нали? :)

96

Тъпанар

преди 6 години

Аз съм се кръстил така. А то глей го къде бил...

95

Анонимен

преди 6 години

Миналата година купувах масло "кравата" за 3,60лв., тази година го купувам за 5,20лв. Заплатата ми не е мръднала от 2010 ???

94

no comment

преди 6 години

инвестициите в образованието - слагане на изолация (от наши фирми, разбира се) - толкова е безумно всичко, направо е трагично.

93

Анонимен

преди 6 години

Прав е Тикоча да хвали ГЕРБ - за три мандата стана милиардер.А преди само паркираше мерцедесите на Баратя Маргини в паркинга пред замъка Храннов и беше доволен ако му дадат 10 лв бакшиш.