28

Анонимен

преди 6 години

Тука гледам големи разбирачи, много американски филми гледали, много знаят. САЩ щял да изпепели КНДР, щял да я напълни с техника и армия и прочие бля-бля.САЩ не могат да водят конвенционална война на Корейския полуостров, Китай няма да го допусне, а ако решат да го пренебрегнат, американците ще ядат такъв бой какъвто не са виждали от ВСВ насам и за втори път ще бъдат изритани от полуострова. Те това го знаят. Могат само ядрена война да водят, което е равно на световна война.

27

Анонимен

преди 6 години

Севернокорейците толкова много направо "умират от глад", че за 70 години от 10 милиона са се увеличили на 25 милиона население. "Просперираща и богата", демократична и евроатлантическа България е толкова добре, че от 9 милиона за 20 години станахме 6 милиона. Абе, май някъде ви издиша пропагандата ?!

26

АХАХАХА

преди 6 години

До ссдд10 държави от ранга на Гана Ботсвана Тринидат Свазиланд Тамбукту Сиера Леоне Габон Мавритания Замбия Гамбия и тн.

25

АХАХАХА

преди 6 години

До ссдд10 държави от ранга на Гана Ботсвана Тринидат Свазиланд Тамбукту Сиера Леоне Габон Мавритания Замбия Гамбия и тн.

24

Гатанка

преди 6 години

Севернокорейско глинено гърне се готви да нанесе удар по американски парен чук: познайте какво ще се случи.

23

Рашко

преди 6 години

До Анонимен 24За да симпатизираш на режима в северна корея, който е преди всичко вреден за самите севернокоейци (поитересувай се, колко от тях умират от глад, повтарям ГЛАД - не бива да се бърка с нашата, съвременна представа за глад, където имаш вискчо за да подържаш енергийния си баланс, но не можеш да си купуваш "деликатеси") трябва да си:- бавноразвиващ се- човек без тотална връзка с действителсността- руски тролти от кой вид си?

22

111

преди 6 години

До 23 :Защо пишеш глупости бе ,платен *** ?Има няколко причини поради които САЩ още не са заличили Северна Корея.1.Радиацията която ще отиде към Китай и ***.2.СК веднага може да взривят Южна Корея ,както и Япония,въпреки ,че САЩ са разположили ПРО там ,все пак си е риск.3.Целият район ще бъде дестабилизиран.СК дори не са и малка заплаха за САЩ.Такива глуп*аци и платени ***,като тебе май въобще не си дават сметката ,какво ще се случи с региона ,ако САЩ изпепелят Северна Корея.

21

GAME OVER KIM

преди 6 години

Съдбата на прасето Ким беше решена на момента, в който тръгна да се репчи на Тръмп, забравяйки, че той не е милостив като Обама. Сега на Тръмп остава само да внимава със засилката, за да не изгори и Южна Корея покрай комунистите от севера!

20

Анонимен

преди 6 години

Севернокорейците за пореден път се изплюха в лицето на Тром и САЩ!!! Ха - Ха - Ха!

19

Анонимен

преди 6 години

Севернокорейците за пореден път се изплюха в наглата морда на Вашингтон.

18

Анонимен

преди 6 години

Истината е една - направи си ядрена бомба и тогава САЩ не те пипат и си независим. Те нападат само държави, които нямат атомни бомби, но САЩ са страхливци и никога няма да нападнат Русия, Китай или Северна Корея, защото се страхуват, че ще загубят, а само ще обикалят като глухи кучета със самолетите и корабите около тях и ще вият от безсилие, злоба и яд.

17

Анонимен

преди 6 години

Хо - Хо - Хо! Кореецът за пореден път им сипа с големия черпак на краварите! Ха - Ха - Ха! Нека краварският вой, кухи заплахи и рев започнат СЕГА! Музика за моите уши е да слушам клоуна Трум и краварските им слуги и *** как вият от безсилие. Иначе Кореецът е прав - Трум наистина е ментално увреден тип, той е психично болен рижав клоун.

16

ссдд

преди 6 години

До 17 : Обрзовай се малко и после пиши глупости.САЩ са единствената държава в света ,която има капацитета да води пълна мащабна война с 10 държави едновременно в продъжление на 2 години ! Така ,че не пиши глупости ,като си нямаш хал хабер за какво иде реч.

15

РВ

преди 6 години

Няма да свърши добре тая простотия.

14

:)

преди 6 години

Кимчо да чете какво се случи със Саддам в "Пустинна буря", после правителството на талибаните в Афганистан, а за капак отново Саддам през 2003 г. Може да почерпи исторически сведения и от случката с Кадафи и сблъсъка му със западната авиация преди няколко години. Абсолютно същото го чака и него, ако не му дойде акъла в главата. Докато успее да изстреля и една ракета, цяла Южна Корея и моретата наоколо ще бъкат с американска военна техника!

13

Анонимен

преди 6 години

САЩ не разполагат с достатъчни сили за мащабна военна операция на Корейския полуостров.

12

Анонимен

преди 6 години

A Саддам и Каддафи имаха ли водородна бомба и ядрени балистични ракети които летят до САЩ?

11

Кадафи и Саддам

преди 6 години

Скоро чакаме нашият приятел Ким Чен Ун на гости!

10

ТHE Патриот

преди 6 години

гаргарата със ФАЩ продължава !

9

Аугусто Пиночет

преди 6 години

С ЛУД СЕ ДЕЙСТВА СТРОГО!!!!! БРАВО НА АМЕРИКАНЦИТЕ. ТАКА СЕ ДЕЙСТВА С КОМУНИСТИЧЕСКИ ИЗВЕРГИ. КАКТО КАЗВАТ ПОЛЯЦИТЕ - КОМУНИСТИТЕ РАЗБИРАТ САМО ОТ ГОЛЯМАТА ТОЯГА!!!