14

123

преди 6 години

Като се напие въшката и излиза на чело. Пълно е с такива гнусни червени б*клуци. После защо повечето хор абягат на запад.

13

крадлю

преди 6 години

До МомоВ България политиката върти бизнеса,а биснеса прави политиката!Ако искаш име-Гергов!При всички е така!

12

morelini

преди 6 години

Завистта няма почивен ден...Както казва че си е платил данъците...чист му е бизнеса...защо да не си купи тази кола.Ако иска и със самолет ще се движи...Проблема е че....ние сме от БСП...партията на народа и не бива да се парадира с богатство...Човека живее един живот защо да не живее така както му позволява кесията.Въпросът е дали богаташите в БГ са забогатели по нормален законен начин.Защото има милионери като Васил Божков,Братя Маргини,Пашата....много са....и сега всичко е законно...

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 111. Не е американска, а английска марка.2. Собственост е на немците от БВМ.

10

Анонимен

преди 6 години

Въртоглавите комунисти най-обичат американските коли. Защо така бре другарю, какво му е лошото на москвича, все ще те закара накъдето си тръгнал, дори и в Централния. Или е по-важно да демонстрираш стандарт пред гладните баби и дядовци, които са карали и возили на москвичи. Сметни, ако си купиш един москвич, вместо ролс ройс, колко избиратели ще нахраниш и ще ти бъдат благодарни, дажи и кмет може да станеш!

9

Циник

преди 6 години

Ами като си избран от квотата на Българската Социалистическа Партия и трябва да защитаваш бедните и безработните какъв ролс-ройс ще караш бе? Щом си имаш Бентли, Мерцедес, Ролс-Ройс кво дириш в тая партия бе недоразумение природно? Или ти си доказателство, че това е партията на крадците и лъжливите социалисти. Пфу .....

8

Анонимен

преди 6 години

До ГенадиТо да беше само 20 тона суджук, саздърма и филе елена щеше да е добре.

7

Генади

преди 6 години

Хайде сега другарите да сметнат, кое е повече20 тона суджук или чисто нов РолсРойс

6

ГЛАС НАРОДЕН

преди 6 години

Това е лицето на типичният селянин-комунист/русофил! Погледнете го хубаво! Не само името му, но и грозната му мутра го издава какъв е! Такива като тоя, прости и неграмотни селяни и овчари, които цял живот са живеели, орали и копали и пасели овцете на село, след 9 септември се превърнаха в супер тузове и богаташи, милионери, някои даже и милиардери! Комунизмът ги изкара от селото и ги сложи на ръководни постове, да управляват държавата. На Русия й трябваха точно такива хора, прости и неграмотни!!

5

Един

преди 6 години

А от къде ли са му парите?

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3Жан Виденов е крал най-малко виж му колата бе .

3

Анонимен

преди 6 години

Крадлив комунист, мазно и хитро краде, като Жан Виденов

2

Анонимен

преди 6 години

Немците рядко си купуват скъпи коли щот после данъчните ги скъсват от проверки . Тука на никой не му пука от къде си стоят палатите и карат коли за по 150 хиляди евро.

1

Момо

преди 6 години

Проблемът в България е, че бизнесмените ни са общинари и кметове. Те трябва да си гледат бизнеса, а не да се занимават с политика.