196

Анонимен

преди 6 години

служих като радарчик на ракетно зенитен комплекс ОСА. При едно щабно / стратегическо учение между България и Турция, Турция достигна Казанлък и го срина със земята на 30тата минута от започването на атаката! Годината е 1985г. Аз съм , по книга , разположен на Кара Тепе (който знае каде е това ще разбере) ..нашите 18 машини ОСА бяха размазани в първите 5 минути от старта на обучението ! Та питам тука руско говорещите национални предатели , каква армия сме имали?!?!!? Пулен та...шак!

195

ужас

преди 6 години

Направо е ужасно унизително, да се четат тези "умни" мисли на един *** човек. Той казва елементарни неща, с поза че открива едва ли не нова филисофия. Явно за него, елементарното е ново, грандиозно и върха на интелекта му.

194

Анонимен

преди 6 години

Само *** ло ум ник може да твърди , че сме нямали армия , 200000 личен състав , танкови брагиди , авиация , колкото техника имаше , 2 пъти повече се съхраняваше и в резерва. Ама да , разбира се нямали сме армия , щото не ви е изгодно да си признаете какви крадци сте и как спечелихте от унищожаването и.

193

Анонимен

преди 6 години

Личи си, че не си бил в армията ни и не знаеш с какво разполагахме преди евреина С. П. да ни вкара в НАТО и да ни принуди да се лишим от възможността да защитаваме родината си...

192

Анонимен

преди 6 години

държавата изклала малко повече българи от турците е Русия , това е факт и който не иска да вярва е национален предател !

191

Анонимен

преди 6 години

ква армия сме имали бе?! хахах имали сме ...пълна пародия ...треперели турците от нас хахаха боже колко *** народ ! не е истина !

190

Анонимен

преди 6 години

имахме поне армия и оръжив, от които турците трепереха а сега...най-много от смях да ги уморим......Ясно е, че армия не си виждал. Тогавашната армия си беше пълна пародия и посмешище.

189

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 203За партиите си прав , но те не са Българския народ и затова и техния край наближава.

188

Анонимен

преди 6 години

Напълняваш, остаряваш, погрозняваш, оглупяваш, ....С брезентовата си мушама ли ще се покриеш и скриеш в миша дупка????? Вземи ми си и две мазни фикийки, че никой от свитата ти няма да те потърси, защото изядоха суджука без тебе.

187

Анонимен

преди 6 години

Влизането ни в НАТО тогава беше без реална алтернатива. Русия беше слаба, загубила позиции, много хора още не знаеха какво ни чака и каква тотална измама ще е всичко. Бяхме сами, бедни, с голяма армия обаче, което пречеше на запада. Накараха ни да я нарежем и използваха слабостта на Русия, за да завземат геополитически региона. Ние пък нямахме особено избор. Светът обаче се променя много бързо. НАТО се превръна в силно агресорска организация и разпали войни на много места.

186

Анонимен

преди 6 години

най - големите кланета в България, като изключим ре.за.ците , са извършени от червената армия ! Колкото искате ми говорете , каквото искате ми показвайте !! Баба си отиде от този свят на 95 години преди 4 години . Тя е видяла и Германец и Руснак и казваше така - от Руснаците бягахме и се криехме в горите , идваха , крадяха, изпиваха ни ракията и ни крадяха добитъка ! На нея вярвам , не на вашите измислени теории ! Най - големия враг на България е мародерска Русия!

185

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 182 - И кой ни попита тогава дали искаме да сме в НАТО, че твърдиш тази простотия за болшинството българи?...Че имаше ли партия която да застана на антинатовска позиция? Всички бяха за. Ти защо не гласува за такава партия и защо не сформира антинатовска партия? Сформирал я сега де! Ще спечелиш и ще управляваш до живот. Ако си прав се.Хахаха

184

До 199

преди 6 години

***, искаш да кажеш, че новите ти господари с нищо не са по-добри от старите. Съгласен съм, толкова сте плиткоумни, че дори не се усещате. Оти ги ручахме жабетата тогава, като от трън та на глог, нали уж НАТО и новите приятели щяха да са по-добре, не като ония дето 45 години това и онова...Демократи, нам кво си...ко стана а?А и не знам как са ни дресирали, ама за всички кофти неща, които са били, имахме поне армия и оръжив, от които турците трепереха а сега...най-много от смях да ги уморим...

183

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 197 Мноогооо си зле , то и Англия беше в ЕС , ама направиха референдум с въпрос "искате ли да сме в ЕС ?" и се оказа , че не искат . Така става като вкарваш народа си в организации за които не си го питал. ХАХАХАХАХАХА

182

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 188ооо щото турците, англичаните, франсетата и фашовете цветя и рози са ни пращали ..и продължават. В дните на "промени" руският пазар го завзеха турците, които с немските инвестиции запълниха дупката за 0-а време. Сега е горе долу същото, само дето турция е достатъчно укрепнала да произвежда сама... Зъбенето е само щото се настъпват нечий интереси. Мисли ве гербав, мисли

181

Анонимен

преди 6 години

а и те са наясно, че само про-форма сме суверенна държава..Наясно са я, нали те ни дресираха 45 години да сме така.

180

Анонимен

преди 6 години

Невероятно е падението на този все повече изпростяващ и оглупяваш чичка. Гледах го тази сутрин, някъде до половината. Едно и също, елементарни обяснения на сложни световни процеси, видимо затъпял и съвсем отдалечил се от живота на българина. Погледнете само с какви министри се е обградил, а Цецо Цървула обвини Радев, че няма морал, защото се е....развел??? А Суджука семейство и приятели няма, само слуги. Как да го опишем, морален? Това нещастие трябва да се изрита и съди, заедно с цялата шай//ка

179

Анонимен

преди 6 години

Защо да се прави референдум "Искате ли в НАТО"? Та ние сме в него драга ми гаванке. Като не искаш събери ти половин милион бастуна да се подпишат за референдум против. Обаче побързай, защото поради биологични причини червените каскети оредявате. Все по-малко сте на Копринка от година на година.

178

Анонимен

преди 6 години

Ми то много избор не ни остана...така я *** нашите продажници, че щем не щем...Нарязахме си ракетите, които можеха да носят ЯБО и можеха да ни гарантират поне някаква независимост. Нямаме армия. С Русия се скарахме тотално, а и те са наясно, че само про-форма сме суверенна държава, иначе ни управляват от посолства и НПО-та...Наистина ни остана само да се молим да не се сбиват, щото нас ще ни изюркат като *** най-отпред милите ни нови "приятели".

177

Пешо

преди 6 години

До Анонимен 182 - И кой ни попита тогава дали искаме да сме в НАТО, че твърдиш тази простотия за болшинството българи?