66

OMG_Lucker

преди 6 години

Доста често стават подобни крамоли по магистралата. Разни wanna be "играчи" те натискат, присветват с фарове, ако не се дръпнеш достатъчно бързо- те засичат, намаляват и те принуждават да спреш и прочие глупости, които им хрумнат. Припомням и случая с бургаската батка дето засече автобус, щото му спирал "устрема" от 250 км/час.И изобщо такива простотии все още се случват, все едно сме 95та година. Ама то времето за някои е спряло точно тогава, визирам вкл. нашия премиер и ко.

65

Анонимен

преди 6 години

Пита се в простата задачка, защо КАТ не са го спряли и санкционирали, както закона изисква от КАТ? Вместо това бабаита-полицай е един от многото направили общо 200 милиона несанкционирани от КАТ нарушения за този ден.

64

Анонимен

преди 6 години

Абе мухльовци ,вас ако ви спрат и някакъв истерик ви налети ,какво ще направите -ще се оставите да ви набият ли ???? Като онзи дето го налагаха с палка по главата ??2 Колко ли го е било яд ,че е нямал под ръка един пищов за да не се налага да лежи по болниците с избити зъби .

63

Анонимен

преди 6 години

Средностатистическият българин е ***, комплексар, затова стават тези работи.Колкото и да се обиждаме това е истината. Утайката на обществото трябва да е не-повече от 5-6 %, при нас е 50-60% ***...Станахме като Колумбия и Бразилия, всекидневно убиства, отвличания, обири.

62

Този

преди 6 години

*** редово се предрежда сутрин на светофара на изхода на Цариградси комплекс към Горубляне.

61

Бай Х

преди 6 години

"Слизам да го запитам защо застрашава живота на семейството ми, както и другите пътници." или"В момента, в който започнахме да викаме на водача защо засича хората по пътя си..."....като го чуя това и направо ми се къса сърцето...и ми е интересно какви точно думички са използвали ...за да слезе ония с пистолет в ръка .

60

чао

преди 6 години

До Анонимен 60Явно и ти си от търтей те по миризмата ви познаваме,и дори не познаваш законните.

59

Анонимен

преди 6 години

Бързал е за тайна акция! Сега трябва да ги глоби за възпрепятстване служител на реда при изпълнение на служебните му задължения.

58

писна ми от теб

преди 6 години

До СатаНАТОСтига писа глупости не ти ли писна,върни се на село и ни остави да дишаме спокойно.

57

Анонимен

преди 6 години

Къде се видя ,че заплашвал с пистолет ,държи го насочен надолу .И аз да имам пищов и да ме засича някой по улицата ,да ми налита и крещи ,и аз ще го извадя за респект!!!!! Иначе ако си траеш отнасяш шамарите и сега нямаше да гледаме въпросния клип в който някакъв наглец се изживява като жертва !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

56

ясно е

преди 6 години

Медиите вършат повече работа отколкото полицията.....

55

СатаНАТО

преди 6 години

Аз бих ги ядосал допълнително, за да си изпуснат нервите и да проявят агресия.Ще ги снимам и така...Никой няма право да слиза да иска обяснения. Като си некадърен левак, карай в дясната лента с 60 и тва тие играта.

54

Анонимен

преди 6 години

Kruvna proba i unira !!! Takiva shofiori i 'policai' v zatvora !!!

53

Анонимен

преди 6 години

Този е полицай, колкото аз съм министър.

52

Анонимен

преди 6 години

В целия епизод отсъства най важният персонаж и това е Държавата - КАТ! Ние сме натворили тук 50 коментара кой каква заслуга има в случая, а този, който трябва да отговаря и ако си беше на мястото тези герои нямаше да се саморазправят липсва в случката, липсва и в нашите глави и писаници! От казармата знам - само Старшината има право да потупва зад врата! Всичко друго е против Устава!

51

Анонимен

преди 6 години

човека бързал за протеста,за това размахва пищови,не му се сърдете!

50

Анонимен

преди 6 години

Полицай или по-вероятното - някой от НСО, за които правилата не важат, а околните коли се използват за тренировка и за да изпита бабаита удоволствие от гаврата, на която подлага нормалните хора.

49

шоу

преди 6 години

Изчакайте официалния отговор/ако има такъв/ от МВР за да се посмеем за пореден път

48

анонимен

преди 6 години

този си мисли че срещу него е негьр я вземаи мотиката и на село да вардишстарците

47

Анонимен

преди 6 години

А вие не искате ли да сте с оръжие ако някоИ дойдат да се разправят с Вас? и ако притежавате такова, няма ли да го покажете, когато ви крещят на джама. Има обаче опасност да ви застрелят и след това адвоката ще докаже, че вие сте насочили и те изпреварили, ако ще и пластмасов да го вадите. Аз откакто зачестиха тези неща, се чудя дали да не разруша старата кирпичена къща и да намеря някой прадедов! Барабанлия и когато съм на път да си туря между скоростния лост.