6

Комунист

преди 6 години

Когато бе югоенбаргото, видинчани масово напускаха работа и се занимаваха с контрабанда. Луди пари направиха. Цените и стандарта във Видин бяха по-високи от тези в Сифия. Тогава не реваха. Какво да направи държавата с нашите пари. Да им направи по някое и друго предприятие в разрез с икономическата логика, и цяла България да покрива загубите и кражбите. От този район съм. До болка познавам манталите на преобладаващата част от населението. Друг да ги "оправя". Масово гласуват за БСП!!??

5

Българин

преди 6 години

25 години демокрация - 25 години геноцид срещу българския народ!

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1: Гласуват за БКП, защото по времето на БКП там имаше и заводи, и фабрики и всякакъв поминък. Да не са луди, при това положение, да гласуват за "ГЕРБ"?

3

Анонимен

преди 6 години

Да се построят още няколко АЕЦ в Северозападна България, за да има "поминък и вдигне стандарта" на населението там !!!

2

За единна България

преди 6 години

Това, че няма вече хора във Видинско си личи най-добре в София. На нашия паркинг пред блока ми в "Младост" всяка трета кола е с видинска регистрация. А да не говорим, колко видинчани вече са със софийска регистрация... А тази статия е най-добре да я пратят в Министерски съвет, за да се подсетят, че и северозападна България е част от нашата държава!!!

1

Анонимен

преди 6 години

Отдавна там се гласува за БКП.Какво точно очакват?