17

До ха-ха-хо

преди 6 години

Единственото което произвежда Ердоган е напрежение. Сега що според теб едните неща ги произвежда Ердоган, а пък другите германците? А, изграждаме облика на арнавут Супермен? Да направиме и шампионат по мазни борби с патрон Ердо. Кой не се маже с мас е гюленист, нали?! :-)

16

редник

преди 6 години

NATO май скоро ще остане и без Турция въпреки че никак , ама никак не му се иска!

15

Су 34

преди 6 години

ЕРДОГАН ПОЧНА ДА ПРОИЗВЕЖДА - ЛОКОМОТИВИ, ВЛАКОВЕ, ТРАКТОРИ, АВТОБУСИ, МЕТРО, ТРОЛЕИ, ТРАМВАИ, БАГЕРИ И РАБОТНИ МАШИНИ -------------Нищо от това не произвежда Турция!

14

До ха-ха-хо

преди 6 години

Ами то не зависи от момента (освен въртящият момент)[справка учебник по физика за 6-ти клас] дали земята ще се върти. Просто хората на изток от боаза сега са го разбрали. :-) За базите има друга приказка - Коня никога не е била стратегическа база, а сега вече е история. Инджирлик няма вече складирани оръжия с ядрен заряд. Тва как се тълкува според теб?

13

Су 34

преди 6 години

Ако има лукса да не може да купува нищо от Русия защо настояваше Южен поток да стане Турски Поток?Турция е една малка и зависима от всички държава, вкл. и от България!

12

Анонимен

преди 6 години

Прав си, но все пак Путин е най-влиятелния човек в света, а Меркелица е една изпълнителка слугиня на САЩ. Старите германци ако можеха да видят в каква *** се е превърнала държавата им ще се преобърнат 16 пъти.

11

Анонимен

преди 6 години

Путин като му скръцна със зъби на Ердокой всички знаем какво стана - ходи му на крака да му се извинява на руски език, а Меркел за слива не я бръсне, хаха

10

Ястреб Османлията

преди 6 години

Всъщност думата " тюрк" е от иврит и значи "диваk"Такъв съм си и аз.

9

ТУРЧИНЬ

преди 6 години

Не е лесно да си ***! За Бай Реджи говоря ;))))

8

Islamophobia

преди 6 години

Накрая дойчовците ще спрат туристите си да ходят в Турция, ще си изтеглят производствата и ще им наложат ембарго. А след това самозабравилия се ердоган ще отиде да лиже на баба Меркел п....а и ще мълви " entschuldigen Sie" :)))

7

Adolf Eichmann

преди 6 години

България и Германия отново ръка в ръка, да смажем азиатската иззмет и да я изритаме обратно в азия където им е мястото - да поправим грешките от балканските войни и да накараме Балканите да се гордеят с нас - Константинопол най-накрая ще бъде Цариград за ужас на турци и византийци - Тито и Георги Димитров ще си останат наивници въпреки благородната им идея за Югославия включваща България - така не се прави - не може две сили на балканите да дърпат конците - прави се като в САЩ - ДС Вашингтон!

6

Анонимен

преди 6 години

Ердоган да арестува всички германски граждани в Турция, така опашките на гюленисти пред митниците, боят над митничари и килимчетата край бензиностанциите ще намалеят до приемливи щети

5

до 3

преди 6 години

Ами официалното име на Германия е ФЕДЕРАЛНА РЕПУБЛИКА ГЕРМАНИЯ (Bundesreublik Deutscland). Акронимът е ФРГ.А ние например сме страната на малограмотните всезнайковци, ама не е отразено в официалното име на държавата ни.

4

Анонимен

преди 6 години

AUFERSTANDEN AUS RUINEN DDR.

3

Анонимен

преди 6 години

Официалното име на Германия всъщност е Федерална Република Германия...https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F

2

евто

преди 6 години

ФРГ алоооооо кой пише статията бабичка на 100 години дето сега са я рзмразили ли . ФРГ няма от 90 година

1

Анонимен

преди 6 години

Германските граждани Месут и Йоргут са си истински немци не натурализирани продали тонове кози дюнер и допринесли за германската икономика милиарди евро.Абе кой го интересува кой е арестуван в Анадола.