14

Petrov

преди 6 години

Наш Цецо Цверанов има 6 апартамента подарък от тъщата а Владо Горанов - къща за 3 милиона от спестени пати от банички. Но Бългерия он еър хеда в канчетоо на Путин щото за това плащат.

13

Калеко Алеко

преди 6 години

Товарищ путин май пак е преследвал щуки, само да внимава да не попадне на някоя тигрова акула, че тя и някоя по-голяма щука може да мине за такава, с оглед на вджуджените му размери ... !!!

12

Ей, я пак

преди 6 години

Значи -"Местните разказали пред Навални, че районът около вилата се пази строго с кучета и специална охрана, никой не може да пристъпи, даже взимат насила мобилните телефони на хората, за да не могат да снимат."А строгата охрана пуснала на Навални дрона да си лети и снима !? Е..ти охраната, щом пропуска на Навални дрона:)))

11

БЛАГОНАМЕРЕНО

преди 6 години

Поздравления за материала, но БЛАГОНАМЕРЕНО искам да предупредя редакцията, че разпространението на каквато и да е информация с източник УКРАИНОФИЛА-РУСОФОБ Навални автоматично ви вкарва в списъка за наблюдение от ФЕДЕРАЛНОТО ЗВЕНО ЗА ЗАЩИТА НА ГАСУДАРСТВЕНИТЕ ИНСТИТУЦИИ НА РАША - КГБ.Следват хакерски атаки, опити за взломяване на имейли и неутрализации от страна на путинската гасударствена КГБ.Говоря от личен опит. Същото прави и Отвъдокеанската върхушка, спрямо демократични опозиционери.

10

ХХХ

преди 6 години

Е какво да си построи един заслон и да няма охрана ли ? Като му идват гости от неговия ранг да ги настанява на походни легла ли ? Така нямаше да са живи сега ! Кой няма подобни имения ? Бойко ли ? Ердоган ли ? Меркел ли ? Макрон ? Всички те спят в бараки край местните блата !?

9

Бойко не Борисов

преди 6 години

Ами ЦРУ от 5 години търси едни 40-50 милиарда на Путин. Той им се ядоса и се разтърси из САЩ, та им намери президент. А Навални, всяко стадо си има ***!

8

Български грантаджия

преди 6 години

Обичам Copoc и Иво Инджев и съм готов на всичко за да им доставя удоволствие.

7

Анонимен

преди 6 години

Путин възвърна патриотизма у руснаците. Сега няма да е трудно да намери наследник/ца. Сигурно иска да се наслади на старините си, но след още един период.

6

Анонимен

преди 6 години

Поздравления за материала, но ... искам да предупредя редакцията, че разпространението на каквато и да е информация с източник Навални автоматично ви вкарва в списъка за наблюдение от КГБ.======Пълни глупости си написал copocoиде. Първо, КГБ не съществува от 30 години, и второ за твоя информация този новинарски сайт е върху руския сървър Яндекс, така че руснаците ако искаха отдавна да са спрели сайта на Днес.

5

Анонимен

преди 6 години

Ауу ето каква била причината за кризата в Русия, 2-3 вилички развалят цялата работа. А аз си мислих че са санкциите.След тези фундаментални разкрития най-малко 500 $oроша ще плъзнат да протестират. Край с Путин.:D

4

Анонимен

преди 6 години

Хаха, Навални с дрона. По-скоро някоя от службите му е предоставила материала. Трябва да се очерни вожда колкото може повече. Никой не може да провери дали това е вярно. Плоски сте...

3

Анонимен

преди 6 години

Поздравления за материала, но ... искам да предупредя редакцията, че разпространението на каквато и да е информация с източник Навални автоматично ви вкарва в списъка за наблюдение от КГБ.Следват хакерски атаки, опити за взломяване на имейли и дори лични заплахи от страна на путинската мафия.Говоря от личен опит.

2

Поп Грую

преди 6 години

Вие какво очаквате? В Банкя с магнолиите?Това да не ви е Прасето с душа на мишок?

1

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Вилата естествено че е...държавна.Все пак и Путин е човек и трябва да почива...някъде.Едва ли ще отиде в Сочи на...хотел 3 звезди.