91

Членска карта №7

преди 6 години

До 97Ако това същество ме шантажира и лишава от децата ми, как да постъпя!

90

Анонимен

преди 6 години

Абе вие луди ли сте!?Как може да оправдавате убийство на човешко същество!Ако се касае за великите ви права, много обичате да цитирате Конституцията, ха отворете я и прочетете какво пише там за човешкия живот!Каквато ще да е била, има граници, които не трябва да се преминават.В цивилизования свят, към който би трябвало да се числим има разводи, родителски права, режим на виждане на децата и даже се изисква съгласие и на ДВАМАТА родители, децата да бъдат изведени зад граница.Другото е радикален ислям и шериат

89

Елтън Джон

преди 6 години

Прилича ми на Елтън Джон,междо другото не се убива така лесно човек,клатела гое за пари със сигурност за да вземе такова решение за да не иска и децата.Абе ужас направо.

88

Анонимен

преди 6 години

Според съдията е психически нестабилен. Напълно вярно е щом се е оженил за рускиня, че и деца и направил

87

ддт

преди 6 години

Абе все плюете по рускините но като видите рускиня на плажа и гледате като препарирани!

86

Анонимен

преди 6 години

Когато жертвата е мъртва,а децата малки,няма как да се защитят,сега той може да си приказва каквото иска,без доказателства.Но самия факт,че не и дава развод след две години раздяла,че върви след нея и я тероризира,говори,че проблема го е създал той.

85

Анонимен

преди 6 години

*** защо си загърбил вярната си женица с която 29 години си живял заедно? Тя блядухата пак можеше да си я боцкаш и без да се разделяш.

84

Анонимен

преди 6 години

Ето до такива ужасни трагедии водят браковете с рускини.

83

Анонимен

преди 6 години

До до 67И все пак е стрелял не един, а 5 пъти.А кой какъв е, винаги може да има повече от една гледна точка. Особено през времето...Сега защитата може да набляга на влошено здравословно състояние и т.н., но то не му е попречило да загърби: "Заради любовта си към нея развалих първия си брак, който траеше 29 години", каза Василев в съдебната зала, цитиран от "24 часа".

82

Фройд

преди 6 години

До До ФройдСекса си е секс .Душата ти иска романтика, но под кръста си иска приключения!

81

Прос Селендур

преди 6 години

Тая още като я видях на снимката ми заприлича на курвендил ама сега като се разбра че е рускиня всичко ми се изясни...жалко за нашия просто трябваше да задели 3000-4000 евра и да си реши проблема елегантно без да я лежи...!!!

80

Анонимен

преди 6 години

Няма лошо да бъдеш с рускиня. Едва ли има човек който да не бил поне с една докато е бил на море, но чак да ти роди деца.....Прекалено е, нещо трябва да ти хлопа.

79

Анонимен

преди 6 години

Жалко за човечеца. Изцицала му е паричките, сложила му е към 500 чифта рога, а сега за капак ще доживее старините си в панделата.

78

Др.Муле

преди 6 години

Тоя яко е презобил с тестестерон.Рака на простатата е страничен ефект на тестестерона ползван като добавка .Не му се подигравам просто да знаят младежите и да не ползват тестестерон ,а повече физическа активност -също вдига нивата.Природата не се уборва.

77

Анонимен

преди 6 години

От такива Леночки бягайте бързо и надалеч, че виждате къде му излиза края.

76

ха-ха

преди 6 години

С рускиня щом се е хванал, определено не е гений.

75

Анонимен

преди 6 години

А приятелките и добре ли са? Дано се съвземат бързо от шока и се върнат към обичайните си "занимания"!

74

До Фройд

преди 6 години

Абе и ти си един Фройд... Тя не се е омъжила за него заради хубавите му очи и боядисаната му коса-капиш?! Чиста проба брак по сметка, ама нашия нещо много се впрегнал впоследствие.

73

rrrrr

преди 6 години

toy na 64 godini,a tq na 42 koi e kurvara?

72

Анонимен

преди 6 години

Точно около 40-тата година при жените настъвпа вълчи глад за секс.И ако не могат да си го набавят в семейството, задължително го търсят извън него.