41

Анонимен

преди 6 години

Айде някой който много ги разбира тези неща -да обясни ,как полицията може да опази някой в такъв подобен случай ?Аз по не не знам държавата да се е намесила при разрешаване на семейни проблеми с действия които да удоволетворят на 100% една от страните и без другата да обвини държавата в произвол и в това че му нарушава правата !

40

Анонимен

преди 6 години

" ..А колкото за страхливите, невярващите, мръсните, убийците, блудниците, чародеите, идолопоклонниците и всички лъжци - тяхната участ ще бъде в езерото, което гори с огън и сяра. Това е втората смърт..." Откровение на Йоан 21:8;

39

Анонимен

преди 6 години

Големи специалисти се извъдили по темата тука ...ръсят съвети ,обвинения ,към съд ,прокуратура ,полиция ...*** що не му взели пищова ,що не бил в затвора ...? И без пищов и в затвора да бе лежал 5 или 10 години пак от луд ревнивец тази жена няма как да я спасят .Ако не с пистолет с нож ще я заколи .да го е напуснала още в началото ,а не да чака и търпи 15 г. тормоз ...и няма как на всяка жена която нейния е ревнува и има ограничителна заповед -да сложат персонално полицай да я пази денонощно!

38

buden

преди 6 години

sled 6 godini sledvnae v moskva i nqkolko razbiti vruzki,bih potvurdil komentara s nomer 26.ruskinite mogat da vi sasipqt jivota, mnogo sa divi i kovarni, nqmat ni6to ob6to s bulgarkite, na6ite sa blagi jeni, sus surce. dori nai nadutite angli4anki ot london, sa po-dobre ot edna sredna moskov4anka

37

рускиня до 18

преди 6 години

"слава богу че приятелката ми е българка...." Следващ път този психар, ще реши ,че твоя жена го дразни много и извади пищова на нея, като оня строителен предприемач - българин,който застрелил 3-*** човека - българи. Ей тогава ще проумее кухата ти тиква,че психопати не се интересуват от националност.

36

Анонимен

преди 6 години

Какво му обръщате чак такова внимание на.този 26? Едно лице с абсолютно престъпно мислене, неценящо човешкия живот.

35

Анонимен

преди 6 години

е , приятелките и снимали, тоя си вади пищова, стреля. странно. да бяха пищели да го шашнат нещо. в такива моменти като се развика жена, щеше да му отклони вниманието малко. ама обърна се каруцата. жалко за жената.

34

Анонимен

преди 6 години

Какво значи тровила му живота, след като тя е треперила от страх всеки ден. Това е майка на малките ти деца. Абе набий я, наритай я, напсувай я, изгония от вкъщи и й хвърли парцалите отвън, ама да вадиш пистолет на публично място и да стреляш - никакво оправдание няма тоя психхар. Трябва да бъде смърт за смърт, иначе умишленото убийство започва да придобива характеристиките на социално право.

33

рускиня до 26

преди 6 години

Прав си - най-нематериалната жена, най-почтената е Мара Отварачката. В момента е свободна. Пожелавам те много щастие с нея и много деца.

32

До 26

преди 6 години

Като ти слушам речника много ми приличаш на криминално проявено лице, при разпитите използват същите термини нямма съжаление, изпиване на кръвчицата, не че ооравдавам, но.. май си висял по панделите..

31

Анонимен

преди 6 години

До 32благодаря! сега съм с българка и отново дишам спокойно

30

Анонимен

преди 6 години

РУскиня, ти сега ли разбираш какъв ориенталски манталитет се шири из целия блакански полуостров? Тук всички мразят исляма, а всички са с някакъв анадолски манталитет. Нормалните мъже според тях са "гейове", а жената ако е малко по-умна е "ку..рва".

29

Анонимен

преди 6 години

26ти, надявам се съдбата да те среща само с такива като теб.

28

Дядо Либен

преди 6 години

До номер 8: Използваш реториката на престъпниците в МВР, точно тези които не искат да работят по правила, мерзавците...много хора ги устройва това което казваш...

27

яЗЕКА

преди 6 години

Милиционерите искат заплати, а не някой да ги занимава с работа...

26

До 26

преди 6 години

Надявам се редовно да си подещаваш лекаря на 4-ти километър.

25

Анонимен

преди 6 години

В дивашката ни территория човешкия живот просто няма цена...а институциите ни са в будни кома!!!

24

фактите

преди 6 години

Е, нали най-важното за обществото и е да няма "полицейски произвол". Ето - няма. Правата на всички престъпници, *** и ненормални се спазват. Полицията права няма - никакви. За нищо. Никога. Полицейски произвол да няма, това е важното. А, че всеки прави каквото си иска и отогворност не може да се подири от никого - карай да върви. Ай, честито.

23

Анонимен

преди 6 години

сори, ама ако е рускиня, нямам съжаление.бившата ми приятелка е рускиня, две години ми трови живота - див материализъм и его до небето.грешка е въобще,че хората се захващат с такива, те биха ти изпили кръвчицата до последната капка и след това скачат на новия приемник, като безкрупулни *** са, а думата любов за тях е слабост.този е отишъл доста далеч с убиството, не го защитавам, но пак казвам, ако е луда рускиня нищо чудно, да го е докарала до умопомрачение за да посегне към пистолета

22

Край

преди 6 години

Такива ги избирате - такива закони ви пишат - така ви управляват. Не вдявате как ви връткат политиците - не се съпротивлявате. Не е беда -отделяйте вълна, давайте мляко и блейте.