61

Анонимен

преди 7 години

В Америка стреляме на месо като ви спрем за проверка. Не излезеш ли от колата на второто "Get Out", бум-бум пълним ти главата с олово и получаваме медал за геройство!

60

Анонимен

преди 7 години

Черната раса е с по-малко мозък , САЩ навъдиха *** и *** , слезнаха надолу в еволюцията към животните, бялата раса е на изчезване.. Да сте видели освен по филмите на холивуд , черен програмист , инжненер , физик , аз съм изгледал доста уроци по ютуб за програмиране черен програмист не съм видел.

59

Анонимен

преди 7 години

Мъка за тьотя Настя чипоносата че няма да може да отиде при Машьенка да види малко цивилизация ами ще си говорят по кАмптютера Машьенка от САШ-а и тьотя Настя от някоя гнила комуналка -хрусчовка В ПО-ДОБРИЯ СЛУЧАЙ,че може да е и от гнила дървена избушка!Руснаците наричат селата дерьевни понеже са от дърво колибите,ето защо ние нямаме такава дума защото селСките къщи са били кирпич или камък,ЯСНО ЛИ Е БЕ КАСКЕТИ??

58

Анонимен

преди 7 години

САЩ е новата Южна Африка - все по-черна и по-латинизирана ще става. Престъпност, нисък стандарт на живот, майнд контрол, нов световен ред, ГМО храна. Само най-отчаяните искат да ходят там.

57

самата истина

преди 7 години

До Наивници чететеВярно е! По това време вече живеех в Германия и на над 10 семейства от България им пуснах документите от Хамбург. Всичките до един получиха зелени карти.Тогава се чудехме какъв е този късмет. А то всъщност е било друго. Тука пощата просто стига където е пратена...

56

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен от Краварника нищо не става , не може да си произведе лекари , инжнери , физици .. Ами взима и краде от другите.. В цял САЩ бакалавърска физика завършват толкова колко Москва , за магистърската степен крадат още толкова от целия свят.. Учиш за инженер професорите руснаци , индийци и китайци..

55

Анонимен

преди 7 години

Никой не ще да ходи в Краварника .. Завършваш за лекар на 28-30г. с 1милион кредит .. и 200хил. да взимаш докато го излатиш си на 35-40години , ами жилище деца кога ще живееш.. да изплатиш всичко ти трявбва два живота...Тоя който ти го е казал и понятие си няма от Америка. За тебе е ясно.

54

Анонимен

преди 7 години

До (-_-)плагиат

53

от руското посолство

преди 7 години

При Путин е хубаво, не ви трябва САЩ

52

Анонимен

преди 7 години

Айде, хаирлия да е. Скоро и останалият свят да ги последва!От кога ви говоря, че новата желязна завеса ще се спусне скоро. Е, започна се. Добре, че сме от правилната страна този път.

51

от Позитано 20

преди 7 години

В САЩ е лошо.

50

( '_' )

преди 7 години

До ХмСамата истина !

49

Кутев

преди 7 години

САЩ са империалисти, не ви трябва да ходите там.

48

Наивници четете

преди 7 години

Едва ли има адекватен анализ на отношенията САЩ-СССР и САЩ-Държавите от ком. блок. Ако някой не знае мога да го светна с жестоката истина --- в периода 1989-1993 визи за САЩ се даваха ГЛАВНО на децата на висшата комунистическа номенклатура. Обикновените хора от Русия и България бе почти невъзможно да заминат за САЩ. Имаше даже шашарми с т.н. Лотария Зелена Карта, която СЪЩО бе манипулирана до около 1999. В резултат комунистите изнесоха в САЩ ДЕСЕТКИ ТРИЛИОНИ ДОЛАРИ КРАДЕНИ ОТ НАС.

47

байхейс

преди 7 години

тези дето ходят в САЩ са про-американски настроени,САЩ в обши линии наказа и малкото си останали поддръжници в Русия

46

обикновен българин

преди 7 години

Америка ме интересува точно толкова...колкото и ланският сняг,Русия...също ! За кадърните и в Родината им има хляб,за децата на олигарсите ...пък хич не ме интересува. Европа е достатъчна за всички които търсят изгода. А специално за тези които ще ме разкритикуват,просто ще го отместя в другият крачол. Хубава нощ на всички !

45

(-_-)

преди 7 години

Победа няма! От цялата работа страдат обикновени хора. Тези, от които зависи нещо пътуват където им трябва без проблем..

44

Анонимен

преди 7 години

Никой не ще да ходи в Краварника .. Завършваш за лекар на 28-30г. с 1милион кредит .. и 200хил. да взимаш докато го излатиш си на 35-40години , ами жилище деца кога ще живееш.. да изплатиш всичко ти трявбва два живота

43

Анонимен

преди 7 години

Наскоро уволнен служител на компания от американския гр. Орландо в щата Флорида се върна на бившото си работно място и застреля петима души, а после се самоуби.

42

BG

преди 7 години

Ти за нещо повече от мексиканците ли се имаш