73

фъ

преди 6 години

Не вярвай на румънец. Изгони го, утре и на теб нож ще забие.

72

ОГРОМНА НАЩА РАШКА

преди 6 години

ЗАЩО Е ОГРОМНА НАША РАША? Защото Победителят винаги АНЕКСИРА земята на своите АГРЕСОРИ: Ние ще отговорим на враговете, като им вземем територията, за да не ни заплашват по-вече. Който Нож Вади на Русия - От Руски Нож Умира.Кат Японски Купирски самураи, Татарски сибирски орди, Шведски-фински крале, Френски НаполеонИмператор, ОсманциТурци, Немски фюрер ХитлерКапут И бабаКлинт.Широка страна моя родна.Много в ней лесове, гори, поля, и реки. Я друга такава земя не зная, где така волно человек живей..

71

...........

преди 6 години

Те тия същите измислиха и държава Македония и македонска азбука, ама ние си ги пускаме на път за Скопяне.

70

док

преди 6 години

Защо румънците едва сега се правят на мъже. Американците са при тях и те си показват рогцата. Утре като се променят нещата ще се свиват като мишки. Това не е достойно, а жалко поведение.

69

лети лети...

преди 6 години

Тоя Рогозкин сигурно много бързо е изтрезнял..."гадовете" са му показали къде му е мястото.

68

упс...

преди 6 години

И за какво им трябваше на Мъмълигите да се "правят но по святи от папата"???За едното "потупване по рамото"???Глупава и недълновидна постъпка на румънското правителство или натиск от американското посолство в Букурещ в отговор на съкращаването на американския дип. персонал в РФ????Е, остава някой случаен инцедент предизвикан от страна на американските пудели в Европа да подпали фитила на Глобална Ядренна Война!!!!

67

Окомер

преди 6 години

Защо не е преминал през Украйна?

66

КойтоНожВадиОтНожМре

преди 6 години

Широка страна моя родна.Много в ней лесове, гори, поля, и реки. Я друга такава земя не зная, где така волно человек живей...Ние ще отговорим на враговете, като им вземем територията, за да не ни заплашват по-вече. Който Нож Вади на Русия - От Руски Нож Умира.Кат Японски Купирски самураи, Татарски сибирски орди, Шведски-фински крале, Френски НаполеонИмператор, ОсманциТурци, Немски фюрер ХитлерКапут, бабаКлинтън. Който Нож Вади на Раша От Нож Мре и територията си дава на Раша.

65

док

преди 6 години

Румънците винаги са били лъжлива и продажна нация. Не вярвам някой да им се възхищава. По-скоро се гледа иронично и неуважително.

64

Анонимен

преди 6 години

Представям си, как се е крил на 34-я ред отзад до тоалетните , белким не го разкрият, но уви. Жалка история.

63

cazzoduro

преди 6 години

Я малко сериозно. Нали не си мислите, че пиандето руско не е предполагало какво ще се случи??? Или, че го е направил без "благословията" на джуджи. ТЦ!! Такива случайности няма. Джуджи отново пробва да забие клин в ЕС. Ако румънците бяха "клекнали" щеше да е прецедент и чудесен повод за руската пропаганда. Да ама не!! Евала на румънците. Путин го пое до макарите!

62

Анонимен

преди 6 години

Абе толкова ли е обедняла Русия, че заместник премиерът им лети втора класа с нискотарифна компания? Ега ти "великата" сила!

61

Анонимен

преди 6 години

Румънците и на Южна Добруджа се точи като на Молдова. Ама нема да им се орвори парашута.То не случайно 80% от тях са роми. Ако пътуваш с влак през Румъния не смееш да се покажеш на прозорците. Отвсякъде летят камъни. Дива.ци.

60

док

преди 6 години

Историята казва, че румънците пак ще ядат бой.

59

Историята казва

преди 6 години

Русия е нападала Румъния 7 пъти. Откъснала е Молдавия навремето.Русия Винаги първа е нападала всички свои съсседи. Всички!

58

Анонимен

преди 6 години

Абе това са руснаците - страхливци и злобари.И алкоххолици на Първо място

57

Анонимен

преди 6 години

Много се зарадвах на новината!Значи истинските мъже не са свършили!Поздрави за Румъния!

56

Анонимен

преди 6 години

Абе всичките Вицепремиери ли са такива галлоши?

55

Анонимен

преди 6 години

Рогозин - меррзавец.Плъхх, който се крие за да се прокрадва тайно.Трусливъй бегемот.Но го ошетаха яко ;)

54

ДО ВСИЧИ РОБИ

преди 6 години

ГЛЕДАЙТЕ И СЕ УЧЕТЕ ОТ РУМЪНЦИТЕ !В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ РОБИ ГЪЗОЛИЗАЧИ !